90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 275
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Наталия трябва да я съберем с Билял и да гледаме шоу.
Какво ще е това "Заживяха ли щастливо?" в събота вечер? Някакъв нов сезон ли? Има ли инфо, кои участват?

1 окт:
21:00 Семейството на Шантел: Епизод 10
22:00 90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?: Епизод 1
24:00 90 дни до сватбата: животът ни като необвързани: Откровени разговори: Готови за ново начало

8 окт:
21:00 Семейството на Шантел: Епизод 11
22:00 90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?: Епизод 2
24:00 90 дни до сватбата: животът ни като необвързани: Откровени разговори: Успехът на разведените

# 661
Знам, че имаше нов сезон на Заживяха ли щастливо?, но не го гледам, защото всички са ми противни. Примерно давали са Ед и Лиз - той й е казал, че е станала дебела и трябва скоро да отслабне (видях коментари за това в Редит).
Освен това са давали Елизабет (жената на Андрей), която е решила да става певица. Има още разправии със семейството й (трудно ги понасям, особено брат й Чарли).

Единствените интересни май са Джени и Сумит.

# 662
Явно за  UK версията ще чакаме още няколко месеца.

# 663
Някой хвана ли втората серия на "Любов без удобства"? То си беше направо нуди парти.

# 664
  • София
Олга, Стивън и вече двете им деца. Малкото са кръстили Лейла Изабел Френд

# 665
  • Sunshine state
Стивън чисто външно ми е много симпатичен, направо е 😍

# 666
И двамата изглеждат добре, него по едно време го беше хванало гадно акне.

# 667
  • Sofia
Честито да им е бебчето 🍀
Симпатични са ми и май успяха да си напаснат характерите.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 08:51 от Doli

# 668
  • Sunshine state
Тази на Джино (все й забравям името), си е направила устните по големи и сякаш има нови подобрения по лицето. На ръба на гротеската е.  Поредната пристрастена към пластичната хирургия.

# 669
Джазмин. Това в устните нали се разгражда - сигурно като е ходила за нова инжекция, са й сложили малко повече този път.
Лещите й са с метален отенък Flushed

# 670
Извън темата е, но съм от скоро в една група за (без)опасна красота във фб и там какви ужаси видях за хиалурон в устните, че не е истина. Понякога хиалурона не се разгражда и може да мигрира, устните ти стават криви, могат да се получат топчета и какви ли още не алергични реакции. Никога не съм си мислила за такова подобрение, но ако сте в тази група, бързо ще се откажете от силикон в гърдите, хиалурон в устните и всякакви “разкрасителни” процедури. Успешно някои са се погрознили в манията си да са по-секси. Радвам се, че има и такива групи, в които се вижда истинската цена на красотата и вярвам, че това време на подобрения минава и жените залагат на естественото все повече. Няма по-хубаво от това да си здрав, та дори и с някой и друг недостатък.

# 671
Няма да споменавам имена (на известни бг личности от близкото минало), но навремето си инжектираха силикон, който не се разгражда и не може да се махне от устните и да - определено не изглеждаше добре. Не ми се мисли ако се разваля с времето какво се случва - не е нещо, което няма да се забележи...

# 672
Силикона трябва да се подменя на 10 години. На скоро се чу за случай на жена, на която са й намерили мухъл в имплантите. Просто недоумявам как толкова лекомислено можеш да си докараш големи проблеми и някои необратими.

# 673
Само че в устните не е имплант, а е инжектирано някакво произволно количество, което става на бабуни.

Джени иска да се върне в САЩ със Сумит. Не вярвам, че той ще се съгласи. И да отиде - ще е на ваканция, най-много година и ще си дойде.
Сцената очевидно не е спонтанна, защото шалчето на Джени е вързано по различен начин във всеки кадър.
Навремето гледах сериала Излъжи ме, както и някои клипчета за микроизражения - дори да е по сценарий, той наистина НЕ харесва идеята.

# 674
А имаше една, с току що сложен силикон в гърдите и й бяха гръмнали по време на полет София-Варна. Нали има забрана за летене поне в първите 2 месеца. Беше опищяла целия самолет, пишеше по всички сайтове. Виновна си е тя де.. като не мисли. Ще пътува с влак, автобус или кола, щом се налага. Какво летене?

Да видим довечера какво ще започне в 22.00, някакъв нов сезон... дано е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт