90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Малкото на моли явно изцяло е на баща си

# 677
  • Sunshine state
Много се радвам за Моли и новия й партньор, изглеждат наистина щастливи.

# 678
  • Sofia
Малкото на моли явно изцяло е на баща си
Детето е със здравословен проблем.Бащата не са го показвали.

В момента гледам Тифани.Не бях слушала историята около раждането на синът ѝ.Била го родила на 18год.без да подозира дори за бременност 🤔

# 679
Имах в предвид че не прилича на моли не че е болно от нещо ...

# 680
Моли каза, че му има нещо - някакъв синдром, в смисъл, че учи по-бавно и понякога се изнервя повечко (според мен, това е до характер и способности, но на запад държат да слагат етикети на всичко).
Не мисля, че е от типа синдроми, които си личат (няма физически характеристики) - просто малката е едра и значително по-тъмна от майка си и сестра си.

# 681
Сигурно има аутизъм. Помня, като в един епизод тя каза, че дъщеря й е на 13 г. и има здравословен проблем. Бащата не са го давали наистина, Кели... този с дебелите устни, дето сега ходи с Моли, искаше да имат общо дете, но пък тя има гинекологични проблеми и няма да може да ражда повече.

# 682
Няма аутизъм, ако беше аутизъм, нямаше да имам проблем да си спомня.
Намерих го в Гугъл, не знам какво означава: childhood rhabdomyosarcoma. Това е от статия за Моли и Кинсли, но нещо не ми звучи достоверно, защото като напиша "рабдомиосарком" на кирилица, ми излиза, че е вид агресивен тумор.

# 683
Някакви отзиви за новия сезон на "Заживяха ли щастливо"? Даваха го от 22.00, аз съм още в началото.  (Сумит бил по-нисък от Джени. Ужас.)

Успях да гледам "Семейството на Шантел".. Продължава драмата защо Шантел отишла в Доминикана да се оплаква на майката на Педро. Междувременно Уинтър си хванала някакво гадже негър културист. Той бил "много секси", а тя се разлива на етажи.  Пак ще си върне килограмите, като я гледам.
Алехандро се появи при майката на Никол, с най-добри намерения, тя го изгони.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 00:12 от diziler

# 684
  • Швейцария
Родителите на Сумит са все едно от индийски сериал. То драма, тръшкане, рев. Джови да каже на Яра, че гърдите й изглеждат зле...много гадно. Интересен се очертава сезонът.

# 685
Шайда и Билал поне ми бяха интересни. А той сега отрече да има ОКР, ти да видиш. Но се фиксирал върху подредеността и чистотата.

# 686
  • Швейцария
Той няма ОКР (психолог съм). За да се постави тази диагноза, трябва да има и други симптоми. И аз държа на реда и чистотата като него и нямам ОКР. Дразни ме дори дистанционното да не си е на мястото, а хвърлено някъде на масата, или пък свещникът да не е точно по средата на масата. Просто обичам естетиката и вкъщи да ми е красиво и подредено, но не търча с парцала по цял ден. Обаче да ми забоде някой фиба в дивана, както направи Шайда, направо ще откача.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 11:15 от JennyBG

# 687
Jennybg може и да съм те питала дете имаш ли ?

# 688
  • Швейцария
Не, нямам. Знам, че с дете не е подредено и чисто. Това не би ме притеснявало. Даже когато приятелки идват у нас с децата си, не ми пречи, че по пода има чипс и трохи от бисквити, или пък лягат в леглото ми с чорапите, с които ходят по пода. Напротив, радвам се, че очевидно се чувстват добре в нас. Но възрастен човек да си забожда фибите в дивана....Шайда е на 37 години, а не на 7.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:03 от JennyBG

# 689
Питам защото живея с такъв човек който много държи на реда и чистота и от както имаме дете което вече пипа навсякъде има сериозен конфликт със себе си ..

Общи условия

Активация на акаунт