Магазин Sinsay - тема 5

• 47 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Може в четвъртък да излезе нещо, но ако няма безплатна доставка, няма файда.

# 466
Сумите бяха -12 и -24 лв. Променили са ги.

# 467
Променени са сумите, да. Аз сутринта се засилих да купувам от вчера нахвърляните в количката с 50% кода и греда - няма код. Мислех, че ще е до края на безплатната доставка и той.

# 468
Сега пак има код - ще видя дали има нещо интересно Simple Smile
https://www.sinsay.com/bg/bg/flash-sale-mro?baner=P1_flash_sale_ … mp;place=promobar

П.п. те са 10-тина неща, излагат се!

# 469
  • have faith and be patient ..
Доволни ли сте от аксесоарите за баня? На поръчах на сляпо някои дреболии...

# 470
Някой някога да си е взимал боти? Гледам има няколко модела, дали са издръжливи, дали си струват?

# 471
Аз си взех боти от детската колекция, но не съм ги носила още, защото ги купих лятото. Ако не друго, то изглеждат супер поне.

# 472
  • Пловдив
Дойдоха дънките и ми станя ясно ще не ги поръчват Simple Smile Огромни са...и като крачоли и като дължина...дебели, еми не...заминават обратно. Даже не си струва да ги пробвам. Нищо общо със снимката.

# 473
Aз поръчах с широк крачол (но не същите, моите са изчерпани) и оръфани отдолу, и са доста тънки. Тъмносините (пак широки) също са тънки (не като за жега, а като за в момента, примерно).
Бих поръчала и зелените от същия модел, но ако ги намалят още. И стига да е останал някой номер.

# 474
И аз поръчах онзи ден дънки, виждам ,че вече са в куриер. Ще пша като пристигнат как са.

# 475
  • София
Получих елека и като за 5 лв е чудесен. 
Бях поръчала и ролера за лице, но дойде в ужасен вид - разкъсана и счупена кутия, олепена с разни лепенки.
Няколко детски тениски и ролер за масаж/гимнастика за по 1.95 лв всяко. Като цяло доволна.

# 476
И аз доволна от последната си поръчка:

Панталончето стои точно като на снимката. Нося Л, поръчах ХЛ. За високи дами (аз ще го скъсявам). Чантата е голяма - побира лаптоп 16 инча.

# 477
  • София/Севлиево
Материята на панталона каква е? Изглежда много свежо.

# 478
Момичета,взех си топове от сънсей.Харесват ми,но вместо сутиен,какво да ползвам?Сега кърмя и подплънките спасяват,ама после не знам.Иначе аз досега не съм имала разочарование от марката.Но пък напоследък цена-качество взех да се замислям.

# 479
Материята на панталона каква е? Изглежда много свежо.
Разтегателна мрежа е. Отвътре е като клинче.

Общи условия

Активация на акаунт