Магазин Sinsay - тема 5

• 46 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Севлиево
Аз забелязах в Синсей, че май и в Кик,цените на някои неща са задраскани на оригиналните етикети като при намаление,но вместо по-ниски са по-високи новите им...Май добре направих като запасих бебешора с летни за другото лято.

# 661
Ще връщам половината от една пратка.
За подарък беше.
За зла беда точно това дойде без етикети и в неугледен вид.
Дали ще ми ги приемат?
И друго - мога ли да заявя куриер, но да не се занимавам да го чакам, а директно да отнеса опакованите артикули в близкия офис на Спиди. 🙄
Освен разпечатките, които изглеждат като касови бележки, за евентуално връщане, какво още да направя, за да мине всичко без проблеми?
Да ми мине малко яда и ще споделя от какво съм доволна. 😁
Всичко по темата е описано много подробно в секция "връщане" в сайта.
То хубу😂😂😂, но там пише "В добър търговски вид и с етикет"
Нито дойдоха в добър търговски вид, нито имаха етикет. Иначе четем, четем......
И други хора, както се вижда, споделят същото, при това предимно с пратки опаковани в София. Затова и попитах как се случва на практика. Инак теорията винаги е ясна.

# 662
  • Beyond the stars
Някой да е виждал кожените им якета /изкуствена кожа/. Виждам, че са намалени с 40% на сайта им, но имам съмнения в качеството им, все нямам време да отида да ги видя на живо, а имам нужда от такова яке..

Имам тяхно кожено вече на 3 години и съм много доволна, не е мръднало. Дали обаче всички модели са добри, не мога да кажа Blush

# 663
Някой да е виждал кожените им якета /изкуствена кожа/. Виждам, че са намалени с 40% на сайта им, но имам съмнения в качеството им, все нямам време да отида да ги видя на живо, а имам нужда от такова яке..

Имам тяхно кожено вече на 3 години и съм много доволна, не е мръднало. Дали обаче всички модели са добри, не мога да кажа Blush
Аз бях поръчала това, но го върнах.Късо се оказа за мен, а златистите ципове изглеждат евтино.Тогава беше и намалено на 24лв

# 664
  • Beyond the stars

Аз бях поръчала това, но го върнах.Късо се оказа за мен, а златистите ципове изглеждат евтино.Тогава беше и намалено на 24лв

Моето е по скоро такова, но не съм убедена понеже беше отдавна.

https://www.sinsay.com/bg/bg/yake-biker-6570j-slv

# 665
Аз също бях взела едно кожено, но и на мен ми се оказа късо на дължина, а широко навсякъде другаде. Не помня кой вид точно.

# 666
Много ми хареса това яке https://www.sinsay.com/bg/bg/kapitonirano-palto-8474n-87x като цвят и модел. Дали някой е взел 158 да ми премери ширината?

# 667
  • Пеликания
Ооо пак има безплатна доставка. Ако харесам нещо ще се възползвам Grinning

# 668
При безплатна доставка май не може да се ползва код за намаление 😊

# 669
Миналата година можеше.

# 670
При безплатна доставка май не може да се ползва код за намаление 😊
Може, може, как да не може... Онзи ден пуснах поръчка с БД и кодче за -15%.

# 671
Здравейте някаки отзиви за тези роклички

# 672
Някоя дама хвалеше това палто, хем ми харесва, хем някак ми прилича на домашен халат.. На живо как е, добре ли стои, каква е материята?

# 673
  • София
Някоя дама хвалеше това палто, хем ми харесва, хем някак ми прилича на домашен халат.. На живо как е, добре ли стои, каква е материята?

Точно като халат е. Поне според моите виждания .

# 674

Аз писах за него, че не бих го нарекла палто, по скоро прилича на сатенен халат. Сатенен тренчкот е. Ако си висока и стройна може да ти стои добре. Ако си под 170, ще ти е дълго, и ръкавите също.

Общи условия

Активация на акаунт