Магазин Sinsay - тема 5

• 46 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Някой има ли този масажор?

# 91
  • При децата ми
Здравейте,

За колко време пристига поръчка?
За пръв път поръчвам от сайта, и тъй като поръчката е изцяло за дъщеря ми тя тръпне  в очакване. Simple Smile И още: Отзиви за слънчевите очила?

# 92
Сега бавно се случват нещата, по време на разпродажбите явно имат много поръчки, и отнема поне седмица, да не кажа и повече. На мен последната поръчка само около седмица я обработваха, после докато я изпратиха, докато дойде при мен....

# 93
Kак отказвате поръчка с наложен платеж- казвате в Спиди (до офис е поръчката ми), че няма да я вземете...или нищо не им казвате и те автоматично я връщат? Какво се случва, дължи ли се някаква такса в случая?🤔
Смятам да пусна нова поръчка със същите неща; не съм го правила досега, но пък 20% са си 20%...😐

# 94
А не е ли опция да я вземете и да я върнете ? Нали не се праща транспорта?

# 95
Не ми е опция да я взимам и после да я връщам. С наложен платеж е. Питах конкретно как се отказва поръчка...

# 96
Не знам, как точно става, за първи път ще ми е. Поръчвам винаги до адрес. Четох, че просто се казва на куриера, че отказваш поръчка и това е. Да, може и да се върне, но това означава, че аз трябва да платя едни 100 и нещо лева сега, и после да ги чакам, пък не искам да го правя. Вече чакам поне 400 лв да ми възстановят от връщания, вкл. 150 лв от ЛПП (от др.сайтове), така че ще пробвам сега този вариант.
А dolce miele правилно отбеляза, 20% са си 20%...

# 97
Точно цялата "сага" с чакането да върнат пари искам да избегна, затова се старая да поръчвам с наложен платеж възможно най-често (дори и без безплатна доставка- ако цените на артикулите са ми изгодни- поръчвам).🙂
Новата ми поръчка е за същата сума, че и малко отгоре, но за повече артикули...

# 98
Когато получите съобщение във вайбър от спиди, че имате поръчка, има линк, от който може да смените офиса, адреса или да откажете поръчката.

Колко време след връщане на нещо, във връщат парите?

# 99
Не ми е опция да я взимам и после да я връщам. С наложен платеж е. Питах конкретно как се отказва поръчка...
Като поучиш известие за доставка, влизаш в линка на куриера и натискаш отказ на поръчката и готово.

# 100
Благодаря!🙂 Аз обикновено от този линк пренасочвам към офис (дори последния път, когато поръчката ми беше директно до офис, пак получих и ми се стори странно, а то имало и още опции, не съм забелязала😅).
И без това поръчката ми от 15-ти късно вечер (минути след полунощ е, та се води, че е от 16-ти) още е "в процес на изчакване"...

# 101
При направена заявка за връщане на 09.07, от Спиди взеха пратката на 11.07 и на 15.07 сумата беше преведена.

# 102
При направена заявка за връщане на 09.07, от Спиди взеха пратката на 11.07 и на 15.07 сумата беше преведена.
Моите 3 неща ги взеха в понеделник, значи до края на седмицата трябва да ги върнат. Мерси.

# 103
Благодаря за насоките относно отказването на поръчката!
Аз получавам смс-и с линк, и да, аз също не съм забелязвала, че има други опции, освен да пренасоча до офис или до друг адрес.
Моята поръчка, която ще откажа, също се води още в процес на изчакване.

# 104
Не са ли им криви подметките на сандалите? На снимките изглеждат криви (бежав цвят).

Общи условия

Активация на акаунт