Магазин Sinsay - тема 5

• 46 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Преди месец си купих дамска чанта от магазина, но ципа се скъса, има ли някаква гаранция?

# 121
Да се запиша в темата.Вчера ходих да върна една кутия за хляб....много недомислена работа....Голям зор с отварянето на капака,плътно прилепва към кутията и си трябва доста сила да се отвори.Двата нита ,с които е занитена дръжката на капака няма да издържат и седмица експлоатация и затова реших да я върна.Детето въобще не може да я отвори....На външен вид красива и ефектна,но до там.Обаче отидох с детето и познайте кой излезе с цяла торба дрехи и дрънкулки от магазина,заради допълнителните 20% намаление на намалените стоки.

# 122
Аз колкото бельо и чорапи взех за двугодишното …не ми се мисли какво простиране ще падне 😂
Ама все си казвам -нека има, чорапи и бельо все си трябват

# 123
Аз отказах едната поръчка от линка, който е в смс-а от Спиди. Благодаря, че казахте за този начин!🙂 Намира се по-надолу от опциите за пренасочване, даже трябва да се скролне, че иначе не се вижда на моя телефон. Това обяснява защо не знаех, че съществува тази опция.🙂

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 17:48 от dolce miele

# 124
Днес и аз се възползвах от намаленията, дълги дънки 7 лева, две блузи по 3-4 лева с дълъг ръкав и на детето две бодита за 5 лева. Понякога се чудя къде им излиза печалбата, но пък аз съм доволна за себе си. 😀

https://www.sinsay.com/bg/bg/ladies-blouse-7752j-42x
Розова и жълта взех

Дънкте не ги намирам в сайта, но са дълги и с леко скъсан ефект.

Бодитата също ги няма в сайта, с едни лимони, но ми направи впечатление, че не всички бодита са от една и съща материя, на някои платът стои по рехав и твърд, а на други обратното и може би са малко умалени.

# 125
Поръчах си топ лакът. Хубав ли е, някой ползваш ли е?

# 126
Ок е. Пека в ув/лед лампа, но може би съхне и на слънце...

# 127
  • Пловдив
Тази седмица получавал ли е някой превод на суми след връщане онлайн?

# 128
За пореден път липсва продукт от нещата, които съм върнала. На някой случвало ли му се е ?

# 129
Как така? На тях ли им липсва или ти си забравила да го добавиш? Във формуляра посочила ли си го?

# 130
На тях им липсва. Аз си правя списък и описвам какво връщам, вид, брой, цена.

# 131
# 132
  • Пазарджик
Аз още чакам за връщане от 08.07.Получих имейл,че е одобрено връщането на 15.07,но оттогава нищо.Друг път до 2 дни след имейл са ми били връщали парите.Понеделник ще звънна,за да видя какво се случва.

# 133
  • София
Аз още чакам за връщане от 08.07.Получих имейл,че е одобрено връщането на 15.07,но оттогава нищо.Друг път до 2 дни след имейл са ми били връщали парите.Понеделник ще звънна,за да видя какво се случва.
И при мен е така

# 134
В понеделник им звънях да съобщя за липсващ продукт от 11.07, казаха, че плащането ще бъде на 27.07 без да съм ги питала.

Общи условия

Активация на акаунт