Магазин Sinsay - тема 5

• 47 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Beyond the stars
Мъжките дънкови къси панталонки са готини, обаче тениските.... Flushed въобще не ми мясат на мъжки. Не знам за по колко лв си ги взела, ама ти бих препоръчала да метнеш едно око на тениските в Cropp. Със сигурност ще намериш нещо по-пасващо (и по-мъжко) на панталоните.

Не разбрах коментара може би, но да ви успокоя, че имаме в гардероба достатъчно мъжки Grinning
За мен (и за щастие за съпруга ми) животът и гардеробът е нещо цветно и усмихнато, особено лятото. За по под 5лв са идеални. Grinning
Коментарът ми беше относно дизайна на тениските, че не са много мъжки. Ама, щом са под 5 лв, разбирам...

Вече от нищо никакви размери не е останало за бд. Само дребни...

Предната тема се коментираше, че жените над 40 не трябвало да носят щампи и анимациони герои, щото не отивало на възрастта. Сега - имало определени мъжки дизайни.
Да вземете малко да се усмихнете и да го отворите малко тоз кръгозор ли Grinning

И между другото не мисля, че е в рамките на добрия тон да се обсъжда вкусът за обличане на другите в темата, ма явно отново друг кръгозор и възпитание Bowtie

# 211
  • София
В Джъмбо като че ли е най-просторен магазина и с доста артикули.
Днес бях там, макар и заради друг магазин. Синсей май ще го местят или ще се разширят в два магазина. В момента правеха ремонт на помещение, залепено за магазин Джъмбо по цялата му страна и пишеше Синсей.

# 212
  • София/Севлиево
От Синсей си харесах едни дънки преди време обаче не влязох дори в 42-ри размер,а по-големи нямаше.От тогава все ги заглеждам,но нищо не ми харесва.
Мъжките им тениски също не ми харесаха много,но взех 3 на големия син.И ММ имаше нужда,заведох го и след дълго гледане каза,че всички са ужасни.И му взех две от Кик(преди това бях взела същите на голямото дете и една от тези на ММ е дори същата като на детето само дето е с един номер по-голяма).Май Синсей ще ми останат за бебешко и евентуално някоя дрънкулка ако пуснат по Коледа.

# 213
  • Пловдив
Някой с впечатление за този чадър?

https://www.sinsay.com/bg/bg/umbrella-9611f-99x

# 214
Ролерът за лице с трите накрайника е просто супер. А и за намалената цена, че и с 20% код беше, нямам никакви забележки!🙂
Розовият масажор с Т- форма също ми харесва. Вибрира, работи с една батерия АА. По-тежичък е от очакваното (особено с батерията), докато се опитвах да разбера как се включва, за малко щях да го изпусна...😆 Няма бутони, трябва да се отвърти леко отдолу, където се завинтва капачето за батерията...😄 От изненада, че започна да вибрира, направо се стреснах.😂
Кой е този вибриращия?

# 215
# 216
Днес в едно огромно кашонище получих 5-6 неща. Оставям си блузата и чантата от снимката, всичко друго ще пътува обратно- два чифта панталонки в моя размер са ми огромни/ а по принцип дънките са Ок/, розова пола трико с цепка не одобрих.
В кашона нямаше ни стикер, ни нищо.
Мога ли утре да ги върна добре опаковани в плик, момичето в Спиди предполагам знае какво да прави.

# 217
В последните две поръчки и аз нямах стикер за връщане...

# 218
  • София
Може да се връщат. И аз напоследък в повечето поръчки нямам стикер.

# 219
  • Пловдив
Може да се връщат. И аз напоследък в повечето поръчки нямам стикер.

На мен ми отказаха в офис. Казаха, че като нямам стикер трябва да си чакам куриера вкъщи.
Вие как ги връщате в офис без стикер?

# 220
Осен, че са хубави на външен вид, добър и силен масаж правят ли? И кой масажира по-добре?

# 221
Ами, усещането е различно. Едното вибрира, другото си е ролер. Но и при двата "насочването" става с човешка сила, така да се каже.😃 Т.е. твоята ръка трябва да следва определена посока, да прилага по-силен или лек натиск...

# 222
  • Пеликания

На мен ми отказаха в офис. Казаха, че като нямам стикер трябва да си чакам куриера вкъщи.
Вие как ги връщате в офис без стикер?
Казваш, че искаш да връщаш и казваш адреса. Въобще да не се правят на ударени. Един така ми каза, че трябва да чакам куриер и ми отговорих, че не е задължително, а и нямам това време да чакам на някой да му дойде кефа да ми вземе пратката.

# 223
  • София
И аз така. Просто казвам, че искам да връщам на Синсей. Никога не са ми отказвали.

# 224
Мъжките дънкови къси панталонки са готини, обаче тениските.... Flushed въобще не ми мясат на мъжки. Не знам за по колко лв си ги взела, ама ти бих препоръчала да метнеш едно око на тениските в Cropp. Със сигурност ще намериш нещо по-пасващо (и по-мъжко) на панталоните.

Не разбрах коментара може би, но да ви успокоя, че имаме в гардероба достатъчно мъжки Grinning
За мен (и за щастие за съпруга ми) животът и гардеробът е нещо цветно и усмихнато, особено лятото. За по под 5лв са идеални. Grinning
Коментарът ми беше относно дизайна на тениските, че не са много мъжки. Ама, щом са под 5 лв, разбирам...

Вече от нищо никакви размери не е останало за бд. Само дребни...

Предната тема се коментираше, че жените над 40 не трябвало да носят щампи и анимациони герои, щото не отивало на възрастта. Сега - имало определени мъжки дизайни.
Да вземете малко да се усмихнете и да го отворите малко тоз кръгозор ли Grinning

И между другото не мисля, че е в рамките на добрия тон да се обсъжда вкусът за обличане на другите в темата, ма явно отново друг кръгозор и възпитание Bowtie

Ми, да, като видя мъж облечен така най-много да се усмихна. Joy
Да виждаш някъде да съм обсъждала вкуса на някого? Не! Изразих мнение относно дизайна на тениски. Даже и информация дадох. Като вземете ей така да чувате и виждате тонове писмено, направо още повече се усмихвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт