Магазин Sinsay - тема 5

• 47 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми харесват. Интересно, че имам няколко комплекта, ползвам ги еднакво, а само едните станаха на топчета. Нали материалът е един и същ...

# 496
  • Пловдив
Здравейте! Искам да направя поръчка от сайта, но за пръв път ще поръчвам и ме интересува има ли нещо специфично, за което трябва да внимавам?
Виждам, че може да се връща безплатно в магазин, като не приемат бельо и пижами.
Ще прочета внимателно темата, но сега бързо трябва да пусна поръчка и затова моля за носоки.

Има ли някакви кодове за първа поръчка?

# 497
При абонамент за бюлетина им - 15% отстъпка (изпращат код). Също, в момента няма безплатна доставка - трябва да се поръча за над 50 лв, за да е безплатна. От време на време намаляват този праг или е напълно безплатна.

# 498
  • Пловдив
Благодаря! Поръчката ще е за около 200лв, че дъщеря ми не им знае номерациите и ще поръчваме от всичко по две Simple Smile, така че ще се възползваме от безплатната доставка.

# 499
  • София
Виждам, че може да се връща безплатно в магазин, като не приемат бельо и пижами.
Бельо не може да се връща в магазина, но с куриер (безплатен) може. И банските са така.

# 500
Поръчката ми от петък дойде (бързо), изглежда всичко е наред:

Корицата на този тефтер е от тънка пластмаса, може да се маха (отдолу е бял), звездичките не са в течност. Струва ми се, че няма да издържи дълго.

П.п. Ризата ми харесва (може би е малко скъпичка, но за връхна риза 30-тина лева е ок; маската ми харесва (въпреки че не съм я изпробвала още), обаче офис консумативите според мен не си струват - изглеждат лефтерни. Особено нещата от този ученически комплект с редовна цена 8,90 лева. Взех го за 6 и 20 и ми се вижда доста надценен. 3-4 лева са подходяща цена за него.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:06 от pppqqq

# 501
  • София
Някой поъчвал ли е дамски маратонки от сайта? Отговарят ли си на номера? Тежки ли са? Нямат почти никакво описание.
Питам, защото съм с номер 41 и е малко гранично. Колебая се дали да не поръчам от обувки.бг.

# 502
  • София
Някой поъчвал ли е дамски маратонки от сайта? Отговарят ли си на номера? Тежки ли са? Нямат почти никакво описание.
Питам, защото съм с номер 41 и е малко гранично. Колебая се дали да не поръчам от обувки.бг.
Поръчвала съм и съм със смесени чувства.  Аз съм между 39 и 40, тук 39 са ми малки, а 40 големи. Оставих си 40, ама леко ми хлопат.  Може да са ти добре 41.

# 503
Привет!
Да ви попитам поръчвали ли сте долнища и/или суичъри за 9 - 10 годишни деца?
Отговарят ли си размерите или са умалени?
Като качество как са? След 2 изпирания стават ли все още за носене? 😁

# 504
  • Пловдив
Дъщеря ми има едно худи и едно долнище -нямат никакви забележки след няколко изпирания. През пролетта това бяха най-носените й дрехи.
Сега поръчахме тънък суичър,но все още не е пристигнал.

# 505
  • София
Дъщеря ми има панталони доста от там. Според мен са умалени и взимам номер по-голям. Иначе не са се свивали.

# 506
  • София
Привет!
Да ви попитам поръчвали ли сте долнища и/или суичъри за 9 - 10 годишни деца?
Отговарят ли си размерите или са умалени?
Като качество как са? След 2 изпирания стават ли все още за носене? 😁
Синът ми ще стане на 9 през октомври.  Висок е около 138-140 см. и е 32 кг. Размер 146 му е идеален.

# 507
# 508
  • Пеликания
Днес най-накрая си получих пратката.
Дънките за тези цена са повече от хубави.
Скрит текст:

# 509
  • София
Кои са тези дънки?

Общи условия

Активация на акаунт