Магазин Sinsay - тема 5

• 46 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
Здравейте, да похваля този суичър: https://www.sinsay.com/bg/bg/suitshart-minions-6777m-10x
Изглежда чудесно на първо четене. Надявам се и след пералнята да няма грижи 😊

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 22:24 от brayan__

# 512
  • София
Доста време ги гледах и накрая се изчерпа номерът ми.

# 513

Аз си ги взех и в черно, наистина са страхотни. Черните са една идея по-плътни, но пак са много удобни.

# 514
Някой използвал ли е козметика от Sinsay? Гледам имат маски, сенки, спирали, четки и какво ли още не, дали си струват? В сайта не виждам да пише състава на голяма част от тях, а на тези, които го пише ми се струва доста бедно описан, за да е цялото описание..

# 515
Използвах глинената маска (стик) - не е лоша. Нанася се лесно, стои добре на кожата, отмива се лесно. Ползвала съм такива черни маски с глина и на други марки, не виждам голяма разлика. Има състав под етикета, но не го четох подробно.

# 516
Веднъж купих къси панталони от този магазин - два броя пакет. Единият беше с дупка. Материята е ужасна.
Като качество са пълен боклук.
Вярно, купуват се заради ниската цена, ама и тя неслучайно е такава.
Не си заслужават техните дрехи дори с идеята, че видиш ли детето ще ги скъса, изцапа и израсте бързо.

# 517
Аз досега не съм имала несполучлива покупка. От всичко съм доволна. Пазарувам основно за децата и всичко си е пристигало добре опаковано и в идеално състояние.
За всеки влак си има път...

# 518
Аз онзи ден пак правих връщане, бяха ми изпратили грешни номера на 5 От нещата, а едните панталонки за детето бяха ужасни, на топчета. Сега гледам точно тези неща не са признати от връщането. Какво да правя? Не са ми излишни тези пари, че да ги прежаля, нито пък смятам, че след като съм обяснила причината, трябва да остане без реакция от тяхна страна.

# 519
Веднъж купих къси панталони от този магазин - два броя пакет. Единият беше с дупка. Материята е ужасна.
Не си заслужават техните дрехи дори с идеята, че видиш ли детето ще ги скъса, изцапа и израсте бързо.
Тогава защо сте в темата?

# 520
Аз онзи ден пак правих връщане, бяха ми изпратили грешни номера на 5 От нещата, а едните панталонки за детето бяха ужасни, на топчета. Сега гледам точно тези неща не са признати от връщането. Какво да правя? Не са ми излишни тези пари, че да ги прежаля, нито пък смятам, че след като съм обяснила причината, трябва да остане без реакция от тяхна страна.

А с какъв аргумент връщето не е признато?
До сега не съм чувала някой в темата да каже, че не са му признали връщане.
Аз съм връщала безброй неща, дори от последното намаление имаше две детски тениски, които пристигнаха с фабрични петна, върнах ги с причина дефект и никакъв проблем нямаше. Иначе принципно отбелязвам, че размерът не ми пасва.
Най-добре се обади по телефона и виж какво ще ти кажат, любезни са.

# 521
Тогава защо сте в темата?
Само, за да изразя мнение, впечатление.

# 522
  • София
Аз пък съм много доволна. Детските дрехи някои са им голямо попадение ай за дете дето ги носи 2-3 месеца макс не виждам защо да давам крупни суми пари... Аз пък съм си взимала къси панталони и дънки (наскоро) от тях и нито нещо е отпуснало цвят нито се е свило, което например при на Зара дрехите не ми се случва Simple Smile

# 523
И аз съм доволна като цяло. Чакам нови оферти и по-ниска доставка.
Гледам, че от днес имат 20% на всичко детско, до вчера беше 20% на всичко дамско, но офертата за уикенда за мен беше по-добра.

# 524
  • Пловдив
Аз все заглеждам дънките им, ама са много различни от това на снимка и реално...повечето са с ужасно широки крачоли и прекалено дълбоки.

Общи условия

Активация на акаунт