Магазин Sinsay - тема 5

• 46 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Пазарувам онлайн от Синсей. Досега винаги съм плащала с карта, но сега  платих с наложен платеж . При връщане в акаунта си трябва ли някъде да си напиша номера на сметката, за да ми върнат парите?

# 541
Аз поръчах за големия ми син блузки за градината. Долнища не смея, защото не знам дали ще уцеля размера и ще ги видя на място в магазина. Харесах и няколко спортни комплекта, но пак ще е на място.
Мисля, че над 50лв е БД.

# 542
  • Пазарджик
Цитат на: Guinness link=topic=1463716.msg45244237#msg45244237 При връщане в акаунта си трябва ли някъде да си напиша номера на сметката, за да ми върнат парите?[/quote
Да,когато заявите връщане ще ви излезе поле, в което да въведете данни за банковата сметка

# 543

Към 32 сантиметра е, връзките на гърба са фиксиране и няма да изпаднат. Аз в момента добавям ластик, че мойте деца са хърбич и им падат 😂

# 544
  • София
На моя син всички долнища му падат. Слагам ластик, защото тези връзки не държат нищо. Якета и долнища  задължително номер по-големи.

# 545
От 2 ч се опитвам да пусна поръчка и само ми дава бъг - проверете си даннитеза достамка. Всичко ми е ок на данните, чак се дразня.

# 546

Някой има ли тези модели ранички ? Как са като качество и като размери ?

# 547
Леле, защо е станал толкова малоумен тоя сайт - не можех да пусна поръчка близо 2ч30мин, то не бе "потвърдете данни", "нещо се обърка", "въведете град"(Като не може просто да се напише София, трябва да почне да се пише и да се избере от падащо меню 🤦‍♀️, и то не може да се пише София с думи, защото suggestion София няма, ами трябвало с пощенския код 🤦‍♀️🤦‍♀️) Докато го установя част от нещата ми се изчерпаха. В крайна сметка уж пуснах поръчка и какво да видя - получавам това

Все едно в 23ч ще постигна нещо като им се обадя 😂 утре, обаче, ще го направя.

Последния път поръчвах преди 20тина дена и нямаше такива изцепки, поръчвала съм безброй пъти. Ще си гледат работата...яд ме е ,защото детските неща, които бях набелязала наистина ни трябваха.

Някой имал ли е такива проблеми?

# 548
  • София
Аз пуснах преди малко поръчка без проблем.

# 549

Към 32 сантиметра е, връзките на гърба са фиксиране и няма да изпаднат. Аз в момента добавям ластик, че мойте деца са хърбич и им падат 😂
Ей, супер сте! Много благодаря!
А къде ги слагате тези ластици, за да не падат гащите? 😁
И крачол ако може да измерите, цена няма да имате. 🌸🌸🌸
Иначе и аз се изнервих докато пусна сутринта още поръчката. То не беше въведете град, нещо се обърка и т.н. На косъм бях да се откажа, но се полакумих по цените, след като в H&М намаление - йок

# 550
Някой има ли чаршафи на Sinsey, имат хубави десени, но нещо с тези ниски цени ме съмняват.. 😁

# 551
Днес има БД над 24 лв и уикенд оферти.

П.п. въобще не мога да поръчам - не приема "Плевен" за възможен отговор. Дори не се появява в списъка им - излизат някакви села.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 11:36 от pppqqq

# 552
  • София
Някой има ли чаршафи на Sinsey, имат хубави десени, но нещо с тези ниски цени ме съмняват.. 😁
Почти на всяка страница го има този въпрос....

# 553
Вие можете ли да поръчвате днес - на мен все още не ми позволява, пробвах 10 пъти?

# 554
И на мен не ми дава. Интересно как някой успя да ми отмъкне едни къси гащи под носа, при положение, че сайтът не позволява доставка в момента. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт