Магазин Sinsay - тема 5

• 46 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Според мен си отговарят. Завиди от модела, някои са доста твърди, да.

# 586
Да, маратонки купих на сина ми. С две лепенки, камуфлажни. Той много си ги харесва. Многократно са прани в пералнята, нищо им няма.

# 587
Може ли линк към камуфлажните маратонки? Аз на моя купих камуфлажни платненки. Вече са с дупки на пръстите. Simple Smile

# 588
Беше отдавна, февруари може би. Потърсете , но едва ли ги има вече.

# 589
Днес поръчах доста неща, имаше проблем с въвеждането на адреса и все ми изписваше грешни данни при положение, че всичко беше наред, ядосах се и я пуснах с доставка до магазин та се получи.
За детски обувки отговарят си, но някои модели са страшно некачествени и се разпадат много бързо.

Тези например на втория ден вече бяха надрани, а след месец се пукнаха отвън на места при положение, че не носеше само тях. Вярно, че малкото не се спира, но пък чак толкова бързо да се предадат обувки не ми се беше случвало до сега. Иначе са страшно сладурски и по мнението на 4 годишната ми мома са много удобни. Предполагам, че ако ги пусна в пералнята пък ще ги извадя на парчета..

# 590
Много пъти съм писала тук - два чифта обувки за дъщеря ми съм поръчвала - едните се разлепиха на втория ден, залепих ги и се разлепиха от другата страна. Другите бяха ок, но стелката им се размести, а отвътре едно лепило, все едно Рила на времето, всички чорапи й ставаха в лепило, наместваме стелката, след малко пак разместена. В другите сайтове има доста намаления, не бих рискувала отново с обувки от тук

# 591
За детски обувки отговарят си, но някои модели са страшно некачествени и се разпадат много бързо.

Тези например на втория ден вече бяха надрани, а след месец се пукнаха отвън на места при положение, че не носеше само тях. Вярно, че малкото не се спира, но пък чак толкова бързо да се предадат обувки не ми се беше случвало до сега. Иначе са страшно сладурски и по мнението на 4 годишната ми мома са много удобни. Предполагам, че ако ги пусна в пералнята пък ще ги извадя на парчета..

Тези и аз ги взех за дъщеря ми края на пролетта, за момента са си здрави и си ги носи. Нямат нито надрано, нито скъсано. Също не носи само тях, но много си ги харесва и се представят добре, впредвид че другия месец вероятно няма да и стават. Подметката си е твърдичка.

# 592
Момичета, а забелязали ли сте разминаване на цени (онлайн поръчвам само)
Поръчах елек - в сайта пише 24,90, а на етикета виждам цена 19.90 🤔 😶

# 593
Момичета, а забелязали ли сте разминаване на цени (онлайн поръчвам само)
Поръчах елек - в сайта пише 24,90, а на етикета виждам цена 19.90 🤔 😶
В лева ли? Да не би да гледате цената в €

# 594
Последно купих раница за 34.90, на етикета беше 29.90 и несесер 10.90, етикет 7.90
Имало е и други разминавания, но тези са ми най-пресни. Нямам идея дали не са актуализирани етикетите или цените онлайн са просто по-завишени. Но е имало и обратното преди - по-ниска онлайн, пък на етикета повече. То си пише в сайта, че може да има разминаване с физическите магазини.

# 595
И при мен се е случвало на етикета цената да е по-ниска от тази в сайта.

# 596
  • Някъде по Дунава
И при мен се получи това несъответствие с цените. Поръчах синьото карирано сако. В сайта редовна цена 39.90, намалено на 27. При получаване на етикета цената беше 29.90. Върнах го, защото не ми хареса материята. Отдавна търся карирано сако, но това не беше моето.

# 597
Тия много започват да ме дразнят. От намалението си взех някакви неща, сега получавам мейл, че са отказани част от артикулите, щото нямало наличност. Влизам в сайта и има наличност колкото щеш, но разбира се, вече на нормална цена.
Започнаха и те с циганските си номера.

# 598
Сега получих известие за последната пратка - с която имах проблем с избора на града и набрах с пощенски код. Всички други данни са написани правилно в профила ми, но в инфото на пратката бяха променени - някакви пълни измислици - блок с измислен номер, апартамент... Аз съм дала адрес на офис сграда, която е в центъра и наоколо няма блокове, нито пък апартаменти! Идиотски сайт!
Пренасочих до офис - добре, че е безплатно.

# 599
И аз съм със същия проблем,и ще трябва да пренасочвам куфара....Но, проблема в сайта още не е отстранен....При мен гр.Добрич изобщо не фигурира,аса написани селата от околията.....

Общи условия

Активация на акаунт