Термин март 2023 ❤️💙

• 38 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Само се надявам, всичко да е наред, тестването ми даваше, много сигурност, защото знаеш, че се удвояваше много добре, а сега като не знам и се побърквам, а уж ми е втора бременност, тогава не знаех, що е то кръвен тест. Според теб да пускам ли, ама май по добре да, защото прегледа ми е чак към 12 и ще лудна дотогава...

# 136
Ако това ще те успокои,пусни, и аз с тази бременност пусках цели пет пъти. С първата въобще не съм ,с втората два пъти. Вече определено няма да пускам, то аз вече съм 7 г.с., освен това много ,много ми се гади.

Но пък до прегледа ти остават по-малко от 24 часа. Не че аз не пуснах чгх в деня на прегледа, защото почти беше спряло да ми се гади,е,сега не спира. 😀 В 5+2 чгх беше 7600 и с тази стойност имаше и ембрион със сърдечна дейност.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 15:26 от Irnata_87

# 137
Здравейте, супер плахо се включвам, мислех да изчакам да мине прегледа утре, но съм така притеснена, че ми се иска да споделя. Имам едно детенце на 2г,две биохимични бременности септември миналата година и миналия месец. Последната менструация беше на 7ни юни, според приложенията утре почвам 6та г.с. Точно този месец трябваше да се пазим, защото съм с цитонамазка IIIA и ми взимаха биопсия. Казах си хайде какво толкова, от един път няма да стане, и ето че стана. Дори не подозирах, бяхме на море, закъсня ми, но мислех, че е от климата. Очаквам лекарката да е бясна утре, но въпреки това съм по-щастлива от всякога. Не съм правила кръвен от петък и ми е много притеснено дали се качва (беше 1758) чудя се дали да не повторя утре сутринта преди прегледа. Желая на всички лека и безпроблемна бременност с щастлив и пухкав финал 💝

Успех, ще чакаме да пишеш след прегледа! Вярвам, че всичко ще наред! Мисли позитивно и всичко ще се нареди. Аз лично не съм запозната какво се случва с цитонамазка 3та група, какво лечение биха ти предписали, но спокойно. Чувала съм, че се дават препоръки някакви. Лекарите ще ти съдействат и всичко ще бъде наред!

# 138
Здравейте.
Днес след кръвен тест и 5 дни закъснение разбрах, че съм бременна. Докторката каза, че шийката била като за бременност каквото и да значи това. Но не видя ембрионче. Каза, че е много рано. По калкулатор съм в 4 г.с. И с ЧХГ 118,70mIU/ml вика ме пак след най-малко 14 дни (2 седмици). Много се притеснявам. Иначе и на домашен тест за бременност излезе бързо втора чертичка. Същото беше и със сина ми, но сега ми е притеснено.

# 139
Здравейте.
Днес след кръвен тест и 5 дни закъснение разбрах, че съм бременна. Докторката каза, че шийката била като за бременност каквото и да значи това. Но не видя ембрионче. Каза, че е много рано. По калкулатор съм в 4 г.с. И с ЧХГ 118,70mIU/ml вика ме пак след най-малко 14 дни (2 седмици). Много се притеснявам. Иначе и на домашен тест за бременност излезе бързо втора чертичка. Същото беше и със сина ми, но сега ми е притеснено.
[/quot

Здравей,добре дошла!

Толкова рано е невъзможно да се види ембрион,а и за плоден сак е рано,сак се вижда при чгх 1000-2000. Чакането е неприятно,но за съжаление няма как да се види веднага,ако имаше щеше да е супер.

Пожелавам ти безпроблемна бременност! ☺️

# 140
Здравейте.
[/quot

Здравей,добре дошла!

Толкова рано е невъзможно да се види ембрион,а и за плоден сак е рано,сак се вижда при чгх 1000-2000. Чакането е неприятно,но за съжаление няма как да се види веднага,ако имаше щеше да е супер.

Пожелавам ти безпроблемна бременност! ☺

Благодаря ти от ❤. Надявам се всичко да бъде наред. След 2 седмици ще сме вече на морето, така, че ще посетя там доктор за да видим какво се случва. Лека бременност и на теб. ❤

# 141
Здравейте бъдещи мами, аз очаквам своето пето детенце с термин март 2023.
Ето линк към групичката на мами с термин март 2023 https://www.facebook.com/groups/995812437780832/?ref=share

# 142
Здравейте бъдещи мами, аз очаквам своето пето детенце с термин март 2023.
Ето линк към групичката на мами с термин март 2023 https://www.facebook.com/groups/995812437780832/?ref=share

Невероятно, поздравления за смелостта. Аз не мога да вляза нещо,че ми иска парола ,а не си я знам за фейсбук,но по-натам.

Сетих се за паролата си,подадох заявка. 😀

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 19:53 от Irnata_87

# 143
https://m.facebook.com/groups/986882558674692/ И аз давам линк за мартенската група 2023 Simple Smile

# 144
Аз влязох в първата,те колко са.  😀

# 145
Аз влязох в първата,те колко са.  😀

Аз не открих първата и направих тази. Simple Smile

# 146
Аз предлагам,ако нямате нищо против, да има само една група във фейсбук,аз няма да мога да съм активна в две,а и тук,а и така е много вероятно едни мами да са в едната,другите в другата, а не да сме събрани всички на едно място.

# 147
Здравейте на всички новодошли мами и от мен. На всички в групата пожелавам всичко да е наред, да няма грижи и проблеми, да сте здравички и да карате лека бременност. Аз съм на първи преглед утре, в 6 г.с.съм да видим какво ще се види... стискайте палци Simple Smile))

# 148
Здравейте на всички новодошли мами и от мен. На всички в групата пожелавам всичко да е наред, да няма грижи и проблеми, да сте здравички и да карате лека бременност. Аз съм на първи преглед утре, в 6 г.с.съм да видим какво ще се види... стискайте палци Simple Smile))

Стискам палци да има всичко,и ембрион и пулс. ❤️🍀

# 149
  • Видин
Момичета, споделете в коя седмица се видя ембрион и се чу сърдечната дейност при вас.
При мен в 6+5 имаше плоден сак, според лекаря на следващия преглед(29.07.22) трябва да се види и чуе.

Общи условия

Активация на акаунт