Термин март 2023 ❤️💙

• 38 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, споделете в коя седмица се видя ембрион и се чу сърдечната дейност при вас.
При мен в 6+5 имаше плоден сак, според лекаря на следващия преглед(29.07.22) трябва да се види и чуе.

При мен в 6+3,после в 6+4 и сега даже в 5+2,но апаратурата беше изключително добра,не ми е пускал нищо, защото беше рано,но каза,че има сърдечна дейност. Стискам палци всичко да е наред и при теб,ако си била с късна овулация е възможно да има забавяне.

# 151
Момичета, споделете в коя седмица се видя ембрион и се чу сърдечната дейност при вас.
При мен в 6+5 имаше плоден сак, според лекаря на следващия преглед(29.07.22) трябва да се види и чуе.

6 +4

# 152
  • Видин

При мен в 6+3,после в 6+4 и сега даже в 5+2,но апаратурата беше изключително добра,не ми е пускал нищо, защото беше рано,но каза,че има сърдечна дейност. Стискам палци всичко да е наред и при теб,ако си била с късна овулация е възможно да има забавяне.
Уфф, благодаря за отговора

# 153
Здравейте , искам да попитам  някои имал ли е такъв проблем или дали има в момента. Бях ви споменала, че приемам хапчета за задържане (вагинално) , но от както ги започнах имам изключително много бяло течение (нормално без миризма или странен цвят) но това е постоянно а на работа нямам възможност да си сменям бельото през 1 час и е кости с тези ежедневни превръзки. Започнах да се подсичам там отдолу , и дори  се подува ..  Какво да правя

# 154
Здравейте , искам да попитам  някои имал ли е такъв проблем или дали има в момента. Бях ви споменала, че приемам хапчета за задържане (вагинално) , но от както ги започнах имам изключително много бяло течение (нормално без миризма или странен цвят) но това е постоянно а на работа нямам възможност да си сменям бельото през 1 час и е кости с тези ежедневни превръзки. Започнах да се подсичам там отдолу , и дори  се подува ..  Какво да правя

С втората бременност съм слагала утрогестан,но не съм имала подуване и подсичане,само мога да кажа,че и самото топче се разтваря и може и него да бъркаш с течение,но по време на бременноста теченията се засилват,аз с втората бременност имах постоянно,та и оплаквания и микробиологиите бяха чисти,сега нещо подобно се повтаря.

# 155
И аз слагам утрогестан,и после цел ден изтичат,просто съм с ежедневна.

# 156
при мен май няма да го бъде, само чудо може да се случи май....

# 157

Ех,защо отново така. Sad

Стискам палци все пак това да е вашето чудо,нали днес беше на преглед? Ще ти стискам палци!🍀❤️

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 12:53 от Irnata_87

# 158

Ех... какво стана с прегледа

# 159
Мами, как преминава първият преглед? Гледат ви на ехограф или все пак ви бъркат долу... Назначават ли ви някакви изследвания? Simple Smile

# 160
Мами, как преминава първият преглед? Гледат ви на ехограф или все пак ви бъркат долу... Назначават ли ви някакви изследвания? Simple Smile

Мен ме гледаха и с ехограф и с вагинален. Не са ми назначавани още но в четвъртък съм ма преглед о най - вероятно тогава ще ме изпратят на изследвания

# 161
  • Видин
При мен беше само преглед с ехограф, изследванията ми ги пуснаха още при първото посещение (6+5).

# 162
Аз се оттеглям момичета, не знам вследствие на проблема, който имам или просто "късмет" но няма ембрионче, сакчето е малко, каза че е спряло развитие. Така или иначе е по-добре за ситуацията, в която съм. На второ мнение съм след ден, но надали ще чуя нещо по различно. Желая ви много късмет и здрави бебчета на финала.

# 163
Много съжалявам,кураж
Дано да е грешка и да кажат друго!

Аз се оттеглям момичета, не знам вследствие на проблема, който имам или просто "късмет" но няма ембрионче, сакчето е малко, каза че е спряло развитие. Така или иначе е по-добре за ситуацията, в която съм. На второ мнение съм след ден, но надали ще чуя нещо по различно. Желая ви много късмет и здрави бебчета на финала.

# 164
Много съжалявам... Но помни - всичко е за добро!
Нещата се случват в правилния момент, сигурна съм.
Аз днес съм на преглед, да видим какво ще стане...

Общи условия

Активация на акаунт