Термин март 2023 ❤️💙

• 38 278
  • 743
  •   1
Отговори
# 195

Много е добре. Да продължава така! 🍀

# 196
Аз да кажа .. мина прегледа сега от 14:00ч. Този път ме гледаха с вагинален ехограф и се видя сърчице. Ембрионът е 0.73см и отговаря на 6+4. Успокоих се. Явно това 1.44см е било сака.

# 197
Страхотно,аз нямам търпение вече за утре. Аз съм с последна менструация 30-ти май,почти сме с един термин,дано всичко е наред. От 1.4 мм да видим колко е станал.

Това с размерите в тези ранни седмици е много относително явно,само може да се шашне човек. На мен в 6-та седмица и няколко дни двамата ми сина бяха по 4-5 мм и ми казаха,че си отговарят.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 15:46 от Irnata_87

# 198
  • Видин
Страхотно,аз нямам търпение вече за утре. Аз съм с последна менструация 30-ти май,почти сме с един термин,дано всичко е наред. От 1.4 мм да видим колко е станал.

Това с размерите в тези ранни седмици е много относително явно,само може да се шашне човек. На мен в 6-та седмица и няколко дни двамата ми сина бяха по 4-5 мм и ми казаха,че си отговарят.
Аз също съм с последна менструация 30.05.🤗
момичета, нуждая се от малко помощ. Искам да попитам, колко месеца назад се връщат за изчисляване на майчинството? До 01.07.22г съм осигурявана на МРЗ, от 01.07.22г ме осигуряват на 2000лв. Терминът ми е на 06.03.23г, колко се очертава приблизително майчинството?
И другият ми въпрос е свързан болничните-ако изляза болничен в края на третия месец, това ще има ли някакво влияние, върху сумата, след това?
Благодаря предварително, на отзовалите се!
П.п четох в темата майчинство счетоводно...но не разбрах нищо..

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:47 от Лора Монова

# 199

Хей и аз съм с последна М на 30 май. Simple Smile

# 200
Момичета,аз съм в 6г.с,но симптомите ми изчезнаха нацяло преди 2 дви-нито гърдите вече ме болят,нито се умарям ,много се притеснявам,вие постоянно ли усещате нещо?

# 201
Момичета,аз съм в 6г.с,но симптомите ми изчезнаха нацяло преди 2 дви-нито гърдите вече ме болят,нито се умарям ,много се притеснявам,вие постоянно ли усещате нещо?
При мен има дни, в които сякаш нямам симптоми, но имам доста умора всекидневно и виене на свят.
Понякога и болка долу.

# 202
  • Видин
Аз се чувствам отпаднала, постоянно ми се лежи.. а когато доловя някоя миризма на готвене или пържене е страшно, не мога място да си намеря, но не повръщам-само гадене.

# 203

Хей и аз съм с последна М на 30 май. Simple Smile

Вече сме много,не мога да запомня всички. Гледам в анкетата са гласували 30 човека,а май са писали по-малко,но им загубих бройката. 😀

# 204
И аз днес нямам почти никакви симптоми. Явно е на приливи и отливи.

# 205
Аз също съм с последна менструация 30.05.🤗
момичета, нуждая се от малко помощ. Искам да попитам, колко месеца назад се връщат за изчисляване на майчинството? До 01.07.22г съм осигурявана на МРЗ, от 01.07.22г ме осигуряват на 2000лв. Терминът ми е на 06.03.23г, колко се очертава приблизително майчинството?
 За майчинството има калкулатор в сайта на НОИ за изчисляване на прогнозен размер на майчинството,но трябва да имаш ПИК. Сега проверих,преди по спомен не беше с пик. За болничните,не съм сигурна,но не би трябвало да има отражение върху сумата.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 18:18 от Irnata_87

# 206
  • Видин
Благодаря 😊

# 207
Ако имате ПИК код от НОИ може да си изчислите майчинството. Гледат се 24 месеца назад. Незнам обаче как стои въпроса ако се излезе в болничен, осигуровките са върху основната заплата, не би следвало да има разлика. Нека да се произнесе някой разбиращ.

# 208
Момичета, как овладявате гаденето? При мен не се издържа, не повръщам слава Богу, но е почти денонощно, от кисела храна ми стана малко по-добре, но не винаги. Не мога да ям постоянно..Чувствам се много зле, а съм едва в 6г.с. Намерих едни хомеопатични хапченца “Антиметил” дават ги за бременни по 2 на ден, но наистина едва овладявам положението..Ако имате съвети ще се радвам да споделите…

# 209
Момичета, как овладявате гаденето? При мен не се издържа, не повръщам слава Богу, но е почти денонощно, от кисела храна ми стана малко по-добре, но не винаги. Не мога да ям постоянно..Чувствам се много зле, а съм едва в 6г.с. Намерих едни хомеопатични хапченца “Антиметил” дават ги за бременни по 2 на ден, но наистина едва овладявам положението..Ако имате съвети ще се радвам да споделите…

Аз съвети нямам,но имам съчувствие,по цял ден ми се гади много,ям насила и едва си пия хапчетата. 😀 Купих си вомитусхил,но не ми помага,утре ще питам АГ за нещо друго,даже свалям кг и вече се плаша. 😀

Общи условия

Активация на акаунт