Термин март 2023 ❤️💙

• 41 034
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Лора,много се радвам! И на мен ми се иска пак да видя бебчо,но чак на 12-ти имам преглед. Децата много ме ядосват и съм много нервна. Няма как да не се дразня за съжаление. Възползвайте се от тишината, всички,за които това ще е първа рожба! 💙🍀

# 436
Има ли някоя мама, която няма нужния стаж? На едното място където съм работила съм била на 4 часа и стажа ми е двойно по-малко. (На 16 не съм го мислила) и сега нямам нужния стаж.
Майките, които нямат стаж взимат ли някакви пари? Някоя от вас има ли идея?

# 437
Има ли някоя мама, която няма нужния стаж? На едното място където съм работила съм била на 4 часа и стажа ми е двойно по-малко. (На 16 не съм го мислила) и сега нямам нужния стаж.

Трябва ти една година,нямаш ли ги? Иначе за съжаление не знам вземат ли се пари,ако нямаш година трудов стаж. Sad

# 438

Взимат минималното майчинство, до колкото знам. С колко не ти достига? До края на бременността няма ли да ги направиш 2-те години?

# 439
Имам 1 година и 2 месеца. Аз в момента не работя. А до колкото знам трябват 2 години стаж за да взема майчинство.

# 440
Имам 1 година и 2 месеца. Аз в момента не работя. А до колкото знам трябват 2 години стаж за да взема майчинство.

Явно е променено,аз отдавна бях чела за една.

# 441

Явно е променено,аз отдавна бях чела за една.

Не, една си е, просто аз се обърках заради това, че връщат 2 години назад за изчисляване на размера. Значи ще си взима минималното просто.

# 442
Ако е 1 е добре.. ще се обадя да попитам в НОИ да видя какво ще ми кажат

# 443
Някои от вас ходил ли е вече на биохимичен скрининг ? Чух , че е доста скъпо ..  бихте ли споделили като цена

# 444
Здравейте и от мен!

Ние с малчо вече сме добре, всичко размина в рамките на 1 ден. Днес бях на преглед, чухме сърчице. Ембриончето отговаря на 8г.с, а по МЦ съм в 9г.с. Гледах си снимките от предишната бременност, пак е било така и някъде след 10 г.с са се изравнили. Макар че, сега след раждането имам само 3 менструации през неопределен период  и е напълно възможно да съм забременяла по - късно.

За БХС утре ще си запазя час за първите дни на септември. Някой беше писал за цени. Аз БХС и 2те фетални правих в Оскар клиник. Мисля, че цените навсякъде са около 160 лв - 180лв. Има и вариант в Майчин дом, там със сигурност излизаше по - евтино, но не съм запозната.

Чакаммм още включвания с тупкащи сърчица! 🥰

# 445
Мами, моля ви дайте съвет... Отчаяна съм Sad от 12 дни съм много зле, днес влизам в 8 седмица. Не мога да стана от леглото, не мога да изляза да изхвърля боклука дори, гади ми се ужасно, парцал съм, като болна съм, много ми е тежко, само лежа и рева. При вас как е? Кога ще мине този ад и как мога да се поуспокоя, нищо против гадене не помага Sad

# 446
Някои от вас ходил ли е вече на биохимичен скрининг ? Чух , че е доста скъпо ..  бихте ли споделили като цена

Самият бхс са само статистики,в майчин дом мисля ,че или не се плашеше ,или беше минимално,3-5 лева,през 2019 бях последно,не помня. Но е важен ехографският преглед и разбира се АГ да види как са рисковете дали всичко е наред.

# 447
Здравейте и от мен! Днес влизам в 6 седмица. Бях на преглед в събота. Видя се плоден сак. Нямам търпение да видя другия път ембрион със сърдечна дейност Simple Smile

И при мен на 28 се видя плоден сак. Даваш ми страхотни надежди с това, че нямаш търпение за ембрионче. ❤❤❤❤❤ И аз нямам търпение да видя какво се случва. Аз съм на преглед на 10.

@Karadzhova как си, какво става? Мина ли прегледа ти?

# 448
Караджова,как си,мислим те, дано имаш добри новини!🍀

# 449

Самият бхс са само статистики,в майчин дом мисля ,че или не се плашеше ,или беше минимално,3-5 лева,през 2019 бях последно,не помня. Но е важен ехографският преглед и разбира се АГ да види как са рисковете дали всичко е наред.

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт