Термин март 2023 ❤️💙

• 41 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Има сърдечни пулсациии и е пораснало, въпреки чхгто, все си върви по-малко, но не разбрах колко. Но е там и е добре. Аз като цяло не знам дали въобще ми е била овулацията когато трябва, защото предния месец преди да забременея, имах биохимична бременност, закъсня ми с 11дни и ми дойде и силно се надявам да е била по-късно и затова да върви назад. Благодаря ви, че ме мислите. Притеснявах се страшно много, до преди няколко часа мислех, че всичко е приключило, засега човечето се бори. 🌞

# 451
Има сърдечни пулсациии и е пораснало, въпреки чхгто, все си върви по-малко, но не разбрах колко. Но е там и е добре. Аз като цяло не знам дали въобще ми е била овулацията когато трябва, защото предния месец преди да забременея, имах биохимична бременност, закъсня ми с 11дни и ми дойде и силно се надявам да е била по-късно и затова да върви назад. Благодаря ви, че ме мислите. Притеснявах се страшно много, до преди няколко часа мислех, че всичко е приключило, засега човечето се бори. 🌞

Караджова,това е положителна новина,браво! Какво ти каза лекарят,кога те вика пак? Има ли той някакво обяснение?

# 452
Единствено обяснение за нея е късна овулация. По принцип си ми е на 14то 15ти ден, но точно този месец не съм засичала а и след това закъснение според мен има вариант да се е изместила или поне се надявам. за чхгто, че при всеки е индивидуално, вика ме пак другия четвъртък, надявам се пак да е там, пораснало и оформено.

# 453
Караджова, ако ще те успокоя - на една приятелка детенцето вървеше 2 седмици назад до края, а сега е малка госпожица на 4г. Всичко ще е наред, вярвайте ❤️❤️❤️

# 454
Караджова, добри новини носиш! Вярвам, че бебето ще навакса. Храни се хубаво, почивай, мисли позитивно и всички ти стискаме палци.

Лора, радвам се много, че сте чули сърце, сигурно ти е олекнало много след прегледа. Само премахни "недостатъчност" от поста ти, сигурно от вълнение си сбъркала фразата, но ми се сви сърцето, като го прочетох, изтрий го за всеки случай.

Хора, аз както си бях добре, между 6 и 7 седмица съм, вчера започнаха всички миризми да ме дразнят, намаля ми апетитът и  искам само кисело мляко и солети. Рязка промяна, с която ми е странно да свикна. Чакам си прегледа след 2 дни с нетърпение. Как сте вие днес?

# 455
Интересно при мен от вчера гаденето леко намаля, пак усещам всички миризми все едно са ми под носа... И гърдите си ме болят, ако не бях вчера на преглед със сигурност щях да се побъркам... Ама то това са 9 месеца, постоянно сигурно ще е различно. So close, чувала съм, че храни, които обичаме може вече да не харесваме и обратно. Аз съм такъв случай, голям почитател на сладко съм, а от както съм бременна не хапвам и изобщо не се сещам...

# 456
Мен това,че ми се гади ме успокоява. 😀 Но е тежко много,и на мен от миризми ми става зле,например ароматизатор,дезодорант и не само. От сутринта ми се гади и ми е адски трудно да си пия хапчетата,които не са малко,ей сега станах и почнах да преглъщам като знам какво ме чака. И вода пия трудно. По спомен с двете ми бременности наистина намаля след 13-та седмица,но после пак го имаше. Това да е,пък ще се изтърпи.

# 457
  • Видин
Дори не съм обърнала внимание на написаното от мен, а уж му хвърлих един поглед в бързината. Благодаря за поправката❣ днес се чувствам добре, поне към момента, вчера обаче ми беше кофти ден-гадене..гадене и пак гадене! Всякакви миризми ме дразнят-цигари, парфюм, храна..неща с който преди не съм имала проблеми, но сега е по-различно. Относно храната и на мен ми прави впечатление, че нямам апетит, а както каза някой по-нагоре преди умирах да сладко, сега грам не ми се дояжда. Впрочем вярвате ли в бабини девитини😁😁😁? Чула съм, че когато през бременноста ти се яде сладко, ще бъде момиче. Ако е солено и кисело-момче 😁

# 458
Дори не съм обърнала внимание на написаното от мен, а уж му хвърлих един поглед в бързината. Благодаря за поправката❣ днес се чувствам добре, поне към момента, вчера обаче ми беше кофти ден-гадене..гадене и пак гадене! Всякакви миризми ме дразнят-цигари, парфюм, храна..неща с който преди не съм имала проблеми, но сега е по-различно. Относно храната и на мен ми прави впечатление, че нямам апетит, а както каза някой по-нагоре преди умирах да сладко, сега грам не ми се дояжда. Впрочем вярвате ли в бабини девитини😁😁😁? Чула съм, че когато през бременноста ти се яде сладко, ще бъде момиче. Ако е солено и кисело-момче 😁

Ще е интересно да проследим 😄 и аз съм в този  отбор, не мога да погледна сладко, само кисело и солено

# 459
  • Видин

Ще е интересно да проследим 😄 и аз съм в този  отбор, не мога да погледна сладко, само кисело и солено
Абсолютно съм съгласна 😊

# 460
Аз освен гърдите и кръста, нищо друго и така въобще нямам представа дали всичко е наред..

# 461
И аз съм в отбора на соленото.
Един път опитах малко шоколад и ми стана много гадно.

# 462

Karadzhova88 и аз като теб .. само гърдите ме болят. И с предната бременност така беше, така че не се притеснявай.

Да ти кажа, напълно е възможно .. аз с предната бременност ядях по една кутия /голяма/ сладолед на вечер Flushed ии беше момиче, но аз по принцип си обичам сладко и не съм го отчела като промяна .. сега не знам още. За сега нищо специално не ми се яде, не ми се гади, нищо ми няма, само доста ми се подува корема дори малко да хапна.

# 463
Здравейте! Вчера ме изписаха от АГО, приеха ме в петък на обяд с леко кафеникаво зацапване. 3 дни бях на системи и в момента приемам Утрогестан. Някоя от вас приема ли прогестерон и колко време е нормално да се взема?

# 464
Здравейте! Вчера ме изписаха от АГО, приеха ме в петък на обяд с леко кафеникаво зацапване. 3 дни бях на системи и в момента приемам Утрогестан. Някоя от вас приема ли прогестерон и колко време е нормално да се взема?

Здравей,аз имах еднократно зацапване и АГ ми увеличи утрогестана на 2 пъти по 2,по принцип лекар трябва да прецени до кога,но с втората бременност пак имах зацапване,което се овладя,но приемах утрогестан до 12 гс. Сега на прегледа другият петък ще го попитам,даже се чудя дали и по-рано да го питам,дали да не намаля, защото аз имах еднократно и  не се повтори,но пък когато отидох на преглед при друг АГ се видя леко отлепяне встрани,много малко, предполагам вече го няма и се надявам да нямам въобще зацапване. Стиксам ти палци и на теб!🍀

Общи условия

Активация на акаунт