Термин март 2023 ❤️💙

• 38 168
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Стара Загора е прекрасен град, доста пъти съм идвала.
Аз съм родом от Шумен, но живея отдавна във Варна:)
А за страха...предполагам е нормално особено на тези, които ни е първа бременност. Аз даже си и поплаках, ама съм по-чувствителна Simple Smile Предполагам след прегледа ще успея да се успокоя и да го осъзная, да се зарадвам, че толкова тежка година имах, вече от всичко ме е страх....

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 11:58 от Nadenceto007

# 91
Здравейте ❤ Бях и аз на преглед, една седмица назад съм в 5 седмица и 3 дни. Видя се сак и жълтъчно мехурче. Каза, че лигавицата е идеална, че всичко е наред, жълтото тяло също и след 2 седмици да ида пак. Каза, че вече ще се види ембрион тогава и пулс ❤

# 92
Здравейти прекрасни честито на всички за добрата вест. Аз имам въпросче.Първа бременност ми е. Последния ми цикъл беше на 08.06 и ми е малко трудно да определя в коя седмица съм?
И още един въпрос на 12.07 ходих при АГ за установяване на бременността прегледа ме но ми каза че няма как да се установи била съм в начална бременност изписа ми витамини и Утрогестан за задържане на плода. На 26 ми е другия преглед.Ще се радвам ако някоя от вас може да ми обясни как стоят и нещата с излизането в болнични защото аз работа в голяма верига за дрехи в Мол и натоварването е много и се притеснявам да не би да станете нещо лошо.Благодаря ви предварително.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 07:28 от ilieva9

# 93
Здравейти пресни честито на всички за добрата вест. Аз имам въпросче.Първа бременност ми е. Последния ми цикъл беше на 08.06 и ми е малко трудно да определя в коя седмица съм?
И още един въпрос на 12.07 ходих при АГ за установяване на бременността прегледа ме но ми каза че няма как да се установи била съм в начална бременност изписа ми витамини и Утрогестан за задържане на плода. На 26 ми е другия преглед.Ще се радвам ако някоя от вас може да ми обясни как стоят и нещата с излизането в болнични защото аз работа в голяма верига за дрехи в Мол и натоварването е много и се притеснявам да не би да станете нещо лошо.Благодаря ви предварително.

Здравей,добре дошла. Има калкулатори за изчисляване на седмица и според тях си в пета седмица и два дни. За болничен не знам,но мисля,че трябва да приложиш прегледа от аг,който установя,че си бременна и вече може АГ да ти дава болничен,но не съм сигурна дали може толкова рано или от 12-та гестационна седмица,когато се записва по принцип женска консултация. Предполагам не си в изпитателен срок, защото тогава мисля,че могат да ти откажат.

# 94
Стара Загора е прекрасен град, доста пъти съм идвала.
Аз съм родом от Шумен, но живея отдавна във Варна:)
А за страха...предполагам е нормално особено на тези, които ни е първа бременност. Аз даже си и поплаках, ама съм по-чувствителна Simple Smile Предполагам след прегледа ще успея да се успокоя и да го осъзная, да се зарадвам, че толкова тежка година имах, вече от всичко ме е страх....

Аз не съм от Стара Загора , от Казанлък съм. Просто ще си следя бременността там. И аз бях така като теб , но сега се успокой само ме притеснява , че ми казаха , че имам доста голяма киста .

# 95
Здравейти пресни честито на всички за добрата вест. Аз имам въпросче.Първа бременност ми е. Последния ми цикъл беше на 08.06 и ми е малко трудно да определя в коя седмица съм?

Здравей,добре дошла. Има калкулатори за изчисляване на седмица и според тях си в пета седмица и два дни. За болничен не знам,но мисля,че трябва да приложиш прегледа от аг,който установя,че си бременна и вече може АГ да ти дава болничен,но не съм сигурна дали може толкова рано или от 12-та гестационна седмица,когато се записва по принцип женска консултация. Предполагам не си в изпитателен срок, защото тогава мисля,че могат да ти откажат.

Благодаря много. Тоест трябва да изчакам следващия преглед. Не на тази работа съм от една година и половина. Просто се притеснявам на работа дигаме тежки кашони и т.н.

# 96

Благодаря много. Тоест трябва да изчакам следващия преглед. Не на тази работа съм от една година и половина. Просто се притеснявам на работа дигаме тежки кашони и т.н.

Не, щом не си на изпитателен срок със сигурност можеш и още сега,просто аз не знам каква е процедурата,дали АГ или личен ще ти издаде болничния. Попитай личния ти и аг-то,те ще са наясно. Не е добре да вдигаш тежко наистина.

# 97
Здравейте, имам въпрос към вас ако някой може да ми отговори. Последния ми МЦ беше на 7юни, преди няколко дни бях на преглед след положителен тест и по мои изчисления трябваше да съм в 6 гс, но апаратурата показа 4 гс. и се видя само плодно сакче с размери 0,68см Викат ме пак другата седмица. На някой случвало ли му се е да върви назад със седмиците, лекарката спомена нещо за късна овулация..Благодаря ви!

# 98

Не, щом не си на изпитателен срок със сигурност можеш и още сега,просто аз не знам каква е процедурата,дали АГ или личен ще ти издаде болничния. Попитай личния ти и аг-то,те ще са наясно. Не е добре да вдигаш тежко наистина.

Благодаря за информацията мила лека бременност на всички момчета. Ако имам въпросчета пак ще се включвам.

# 99
А имате ли изразени симптоми и какви са те?

# 100
Аз все още нямам кой знае какви. В 5+4 съм. Имах няколко дни болки ниско долу. Сега ми се вие свят и ми треперят ръцете, но може и от жегата да е. Ти как си?

# 101
Аз съм в 6+4 ,много силно ми е гаденето сутрин,направо се плаша понякога. 😀 И болки от време на време. Досега с никоя бременност не съм повръщала, надявам се и с тази да няма изненади. И ми е по-отпаднало и ми се спи.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 16:26 от Irnata_87

# 102
Аз имах само един път гадене,доста силно,иначе ми се върти главата,пия айран в количества и ми е ок.

# 103
При мен основно е напрежение в гърдите и умора. В първите дни след опита всичко беше на макс, но сякаш след 1-2 седмици се успокоиха симптомите.

# 104
Здравейте, имам въпрос към вас ако някой може да ми отговори. Последния ми МЦ беше на 7юни, преди няколко дни бях на преглед след положителен тест и по мои изчисления трябваше да съм в 6 гс, но апаратурата показа 4 гс. и се видя само плодно сакче с размери 0,68см Викат ме пак другата седмица. На някой случвало ли му се е да върви назад със седмиците, лекарката спомена нещо за късна овулация..Благодаря ви!

Ако сте били веднага след положителния тест няма как да сте в 6-та гестационна седмица,кога беше прегледът и кога Ви е последната редовна менструация,преди 5-та седмица е нормално даже и сакче да няма,или да има,но малко.

Поправям се, щом е седми юни днес сте в 5+3,тоест е нормално и да се види само сак и жълтъчно мехурче,а вие пишете,че не сте били днес ,а преди няколко дни на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт