Термин март 2023 ❤️💙

• 38 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Вчера сутринта като станах имах леко кафеникаво зацапване, съвсем леко. Цял ден нищо, вс беше на ред, вечерта като се прибрах при избърсване на хартията отана съвсем съвсем бледа розова линия. После започна да ме боли корема като при цикъл, а симптоми нямам никакви, съвсем съвсем леко гадене сутрин и повишена сънливост. Утре сутрин имам час за лекар, минаха ми какви ли не неща през главата, тъй като имам един аборт , вярно преди 11г но го имам и не искам да мина през това отново. Липсата на гадене и тн също малко ме тревожи, изобщо не се чуствам бременна. 😥🤦‍♀️🤷‍♀️

Здравейте,стискам палци всичко да е наред,но ако имате възможност да отидете още днес на лекар ,отидете,за да не се притеснявате.

# 76
Здравейте! Вчера сутринта като станах имах леко кафеникаво зацапване, съвсем леко. Цял ден нищо, вс беше на ред, вечерта като се прибрах при избърсване на хартията отана съвсем съвсем бледа розова линия. После започна да ме боли корема като при цикъл, а симптоми нямам никакви, съвсем съвсем леко гадене сутрин и повишена сънливост. Утре сутрин имам час за лекар, минаха ми какви ли не неща през главата, тъй като имам един аборт , вярно преди 11г но го имам и не искам да мина през това отново. Липсата на гадене и тн също малко ме тревожи, изобщо не се чуствам бременна. 😥🤦‍♀️🤷‍♀️

Здравейте,стискам палци всичко да е наред,но ако имате възможност да отидете още днес на лекар ,отидете,за да не се притеснявате.
Няма часове за съжаление, ще издържа до утре. Сега се чуствам добре, нямам болки никакви. Но ще умра от притеснение до утре. 🤞

# 77

И аз бях така отидох на лекар и ми предписа хапчета за задържане на бременност. Отивай на лекар и не се притеснявай

# 78
Здравейте,момичета,надявам се сте добре. След другата седмица сигурно темата ще се оживи. След като се чуят сърчицата. И аз нямам търпение за другия четвъртък,направо не знам как издържам предвид колко често бях по прегледи с втората бременност.

На мен тсх ми е паднало на 1.45 след вдигането на дозата и може би ще се върна на предната ми да не го смъкна прекалено. Пуснах и кръвна захар,че съм с инсулинова резистентност и лекарят каза да пусна за всеки случай,и тя е наред. И нямам търпение за прегледа ,пак си имам болките,но те не са нещо ново за мен,цялата втора бременност бях така и се опитвам да се успокоявам,добре че ми се и гади.

Стискам палци на всички за една успешна бременност!🥰💙

# 79
Ехо. Здравейте мами.. Искам да ви споделя , че туко що се връщам от преглед при друг АГ    , И не само ,че видях жълтото мехурче,  но дори чух пулс  Много съм щастлива и благодаря на всеки един от вас за подкрепата , прекрастни сте пожелавам ви лека и спокойна бременност♡

# 80
Ехо. Здравейте мами.. Искам да ви споделя , че туко що се връщам от преглед при друг АГ    , И не само ,че видях жълтото мехурче,  но дори чух пулс  Много съм щастлива и благодаря на всеки един от вас за подкрепата , прекрастни сте пожелавам ви лека и спокойна бременност♡

Страхотно,много се радвам! 💙☺️Този АГ вчера какво е гледал! 😀

# 81
Много хубаво 🥰 в коя седмица си? Аз утре съм на преглед, според приложението съм в 6 седмица и 3 дни и също много се надявам да чуя пулс.

# 82
Много хубаво 🥰 в коя седмица си? Аз утре съм на преглед, според приложението съм в 6 седмица и 3 дни и също много се надявам да чуя пулс.

Най-вероятно ще има,аз с първите две бременности видях и чух точно в 6+3/4,сега даже се видя в 5+2,надявам се на другия преглед в 7+3 да ми го пусне. ☺️Невероятен момент е. 💙❤️

# 83
Много се надявам да го чуя. Сигурна съм, че е невероятно ❤ Нямам търпение за утре, не знам как ще спя тази вечер, хахаха

# 84
И аз бях днес на преглед в 5 седмица,видя се само точицата,пулс не,ще ходя пак на 22.07 вероятно ще е тогава 😍

# 85
  • Видин
Привет на всички и от мен😊
Включвам се и аз в темичката, днес ми беше първото посещение при лекаря, след два положителни теста- 6г.с и 5 дни, предполагаем термин 06.03.23г. Ужасно много се радвам, чакахме тази вест от много много време. Късмет на всички бъдещи мами😊

# 86

И аз съм в 6та + 4 дни. Надявам се да чуеш сърчицето

# 87
Здравейте, бях на преглед днес. Всичко е наред, каза че сигурно легото зацапване е от инплантацията. Каза че има сак отговарящ на 6 г.с и след 2 седмици пак да се видим, да види как се развива. Успокоих се. Поздрави 🍀🍀🍀💋💋🤞🤞🤞

# 88
Това е страхотно, радвам се за теб и за всички, които вече са минали прегледи.
Всичко ще е наред ❤️
Аз съм на преглед на 19ти, тогава ще съм в 6г.с.
Здравейте, бях на преглед днес. Всичко е наред, каза че сигурно легото зацапване е от инплантацията. Каза че има сак отговарящ на 6 г.с и след 2 седмици пак да се видим, да види как се развива. Успокоих се. Поздрави 🍀🍀🍀💋💋🤞🤞🤞

# 89
А да попитам има ли мами от Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт