Термин март 2023 ❤️💙

• 38 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Караджова,много съжалявам! Но както ти каза,всяко зло за добро. Възстанови се и след това ти пожелавам един много пухкав финал.

Аз бях в 5+2 на преглед,приятно изненадана,само коремен ехограф,много добра апаратура,не са ми пускали изследвания. По принцип женските консултации се водят от 12 г.с.,моят лекар още не ми е казал да си взема направление от личния и не съм. По стечение на обстоятелствата си пусках вече доста изследвания и всичко ми е в норма и кетоните в урината почти ги няма вече,от 5 сега само 1. ☺️ И чакам четвъртък,моят час е за 22 часа,лекарят ми работи до късно. 😀 Вика ми искаш ли късен час,че нали съм с две деца,мъжът ми да не е сам с тях,ама май няма да искам вече късни часове,че да се страхувам в такситата. 😀

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 15:12 от Irnata_87

# 166
Мина и моят преглед. Като цяло нищо кой знае не ми каза, но все пак добрата новина е, че бременността се развива в матката, има сакче 1 см Simple Smile но не се чува още пулс.
В 6 седмица съм.
След две сеедмици ще ходя пак, дано всичко е наред Simple Smile

# 167
Мина и моят преглед. Като цяло нищо кой знае не ми каза, но все пак добрата новина е, че бременността се развива в матката, има сакче 1 см Simple Smile но не се чува още пулс.
В 6 седмица съм.

А ембрион вижда ли се? Може само пулсът да не е различим на ехографа. Стискам палци за следващия преглед всичко да е както трябва! 🍀

Който има желание може да се присъедини към Фейсбук групата.

https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJ … zbXNnNDUwNjA5NTQ=

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 19:00 от Irnata_87

# 168
В 6 седмица съм.

А ембрион вижда ли се? Може само пулсът да не е различим на ехографа. Стискам палци за следващия преглед всичко да е както трябва! 🍀
Ами каза само сакче има, но да не се притесняам следващият път трябвало вече да се види.... Дано и ти благодаря Simple Smile

# 169
Аз се оттеглям момичета, не знам вследствие на проблема, който имам или просто "късмет" но няма ембрионче, сакчето е малко, каза че е спряло развитие. Така или иначе е по-добре за ситуацията, в която съм. На второ мнение съм след ден, но надали ще чуя нещо по различно. Желая ви много късмет и здрави бебчета на финала.

Много съжалявам.. знам какво преди 2 години минах през това и от тогава опити и опити и най - накрая някакъв напредък .. Пожелавам ти да не чакаш толкова дълго колкото аз за щастието,  и знай че то ще стане в правилния момент, успех

# 170
Здравейте мамчета в 5 гс съм втора бременност,първата е преди 9 години забравих всичко почти 😁 на фраксипарин съм вярва че всичко ще бъде на ред пожелавам ви лека бременност и Бог да бъда с нас 🌞🌞🌈 иначе как се чувствате и кога бяхте на 1 ви преглед или кога предстои?  Аз още не съм била мислия че е мъничко да го притеснявам 😋

# 171
Здравейте мамчета в 5 гс съм втора бременност,първата е преди 9 години забравих всичко почти 😁 на фраксипарин съм вярва че всичко ще бъде на ред пожелавам ви лека бременност и Бог да бъда с нас 🌞🌞🌈 иначе как се чувствате и кога бяхте на 1 ви преглед или кога предстои?  Аз още не съм била мислия че е мъничко да го притеснявам 😋

Добре дошла и лека бременност!

Аз току-що забременяла си открих мутации вродена тромбофилия,една високорискова и една нискорискова,само вродени пусках и бях на преглед в 5+2,лекарят каза,че тези мутации са хетерозиготни и вероятността да се проявят е 50 на 50,а вече имам две деца живи и здрави,родени в началото на девети месец 2880 и 2630,видя кръвоотоците,бяха в норма и профилактично изписа натаспин,сега в четвъртък съм на преглед и нямам търпение. В 5+2 вече имаше и макък ембрион,за който лекарят каза,че има сърдечна дейност. Притеснено ми е,дали и аз няма да мина на инжекции,но имам пълно доверие на лекаря.

# 172
Скрит текст:
Здравейте мамчета в 5 гс съм втора бременност,първата е преди 9 години забравих всичко почти 😁 на фраксипарин съм вярва че всичко ще бъде на ред пожелавам ви лека бременност и Бог да бъда с нас 🌞🌞🌈 иначе как се чувствате и кога бяхте на 1 ви преглед или кога предстои?  Аз още не съм била мислия че е мъничко да го притеснявам 😋

Аз току-що забременяла си открих мутации вродена тромбофилия,една високорискова и една нискорискова,само вродени пусках и бях на преглед в 5+2,лекарят каза,че тези мутации са хетерозиготни и вероятността да се проявят е 50 на 50,а вече имам две деца живи и здрави,родени в началото на девети месец 2880 и 2630,видя кръвоотоците,бяха в норма и профилактично изписа натаспин,сега в четвъртък съм на преглед и нямам търпение. В 5+2 вече имаше и макък ембрион,за който лекарят каза,че има сърдечна дейност. Притеснено ми е,дали и аз няма да мина на инжекции,но имам пълно доверие на лекаря.

Няма страшно ше се справиме не се притеснявай на мен ми го откриха миналата година тромбофилия ходих два пъти да ми слагат те и после вече сама си ги слагам лека бременност 😇

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:29 от Не се сърди, човече

# 173
Скрит текст:

.

Няма страшно ше се справиме не се притеснявай на мен ми го откриха миналата година тромбофилия ходих два пъти да ми слагат те и после вече сама си ги слагам лека бременност 😇

Ооо,аз не се виждам да си ги слагам ,мъжът ми. Но сама нищо няма да си слагам без лекар да ми е предписал. На мен друг АГ ме посъветва да пусна тромбофилия,че са родени малко малки,а с малкия останах без води,но на толкова много прегледи съм била и просто ми казваха,че бебето е дребно,а кръвоотоците бяха в норма винаги.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:29 от Не се сърди, човече

# 174
За тази мамчета които работят но не могат са се върнат след положителен тест един въпрос как процедираме 🤗🤗🤗 работата ми не е лека и безопасна сега пък с този ковид отново 😛

# 175
За тази мамчета които работят но не могат са се върнат след положителен тест един въпрос как процедираме 🤗🤗🤗 работата ми не е лека и безопасна сега пък с този ковид отново 😛

Болнични

# 176
Здравейте мили бъдещи мами!
 Включвам се във вашата тема с последен цикъл от 09.06., в момента съм 5+6 гс. Пресполагаем теемин 16.03.23.Първа и много дълго чакана бременност. Бях на първи преглед в понеделник. Видя се сак в матката и толкова. Док ме вика отново на 29.07. Дано да чуем сърчице. Поради леко зацапване в събота ми препоръча да пазя леглото за няколко дни. Имам категорична забрана за морета, басейни и леко се депресирах, защото с нетърпение чаках да замина на 30.07. Това ми е най- големия релакс, но явно тази година ще пропусна. Все пак бебето е по- важно. Чакам го от 7години и не бих си простила ако нещо се случи.
 За сега нямам гадене. Само леки болки при сядане и придърпвания от време на време. Гърдите започнаха да се поуспокояват и рязко огладнявам.
 Желая успех и пухкав финал на всички Heart

# 177
Здравейте мили бъдещи мами!
 Включвам се във вашата тема с последен цикъл от 09.06., в момента съм 5+6 гс. Пресполагаем теемин 16.03.23.Първа и много дълго чакана бременност. Бях на първи преглед в понеделник. Видя се сак в матката и толкова. Док ме вика отново на 29.07. Дано да чуем сърчице. Поради леко зацапване в събота ми препоръча да пазя леглото за няколко дни. Имам категорична забрана за морета, басейни и леко се депресирах, защото с нетърпение чаках да замина на 30.07. Това ми е най- големия релакс, но явно тази година ще пропусна. Все пак бебето е по- важно. Чакам го от 7години и не бих си простила ако нещо се случи.
 За сега нямам гадене. Само леки болки при сядане и придърпвания от време на време. Гърдите започнаха да се поуспокояват и рязко огладнявам.
 Желая успех и пухкав финал на всички Heart

Бебето е най-важно,да.

Аз не съм и питала даже за морета и басейни, защото имаме друга причина,поради която не можем да ходим,затова за по няколко дни на някои планински места. Сега в петък ще ходим в Карлово.

# 178
Здравейте, записвам се и аз. Последния ми цикъл беше на 01.06.2022. Предполагаем термин 08.03.2023г. Имам едно дете на 5г., едно кухо яйце миналата година и сега живот и здраве, това ще ми е второ. Вчера бях на преглед и по календар трябва да съм била 6+6, видя се омбрион 1,44см, но доктора каза, че отговаря на 5+2. Честно казано, малко ми е странно, защото мисля, че 1,44см си отговаря на реалните седмици и каза да отида за пулс на 08.08. Гледа ме само с коремен и затова мисля, че не хвана пулс. Какви бяха размерите на вашите точици и в коя седмица. Мисля да потърся второ мнение. Вие какво мислите?

# 179
Здравейте, записвам се и аз. Последния ми цикъл беше на 01.06.2022. Предполагаем термин 08.03.2023г. Имам едно дете на 5г., едно кухо яйце миналата година и сега живот и здраве, това ще ми е второ. Вчера бях на преглед и по календар трябва да съм била 6+6, видя се омбрион 1,44см, но доктора каза, че отговаря на 5+2. Честно казано, малко ми е странно, защото мисля, че 1,44см си отговаря на реалните седмици и каза да отида за пулс на 08.08. Гледа ме само с коремен и затова мисля, че не хвана пулс. Какви бяха размерите на вашите точици и в коя седмица. Мисля да потърся второ мнение. Вие какво мислите?

Точно 1.4 4 беше в 5+2 наистина,но може да си с късна овулация. Нали имаше сърдечна дейност,потърси второ мнение задължително.

Общи условия

Активация на акаунт