Термин март 2023 ❤️💙

• 38 262
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Да, ама ти си написала 1.44мм, а на мен на снимката ми пише 1.44 см. .. затова се чудя, защото гледах и разни таблици и там даже излиза, че отговаря на началото на 7 седмица.

# 181
Да, ама ти си написала 1.44мм, а на мен на снимката ми пише 1.44 см. .. затова се чудя, защото гледах и разни таблици и там даже излиза, че отговаря на началото на 7 седмица.
Да не е 1.44 см сакът? При мен в 6+0 беше сак 1.66 дм и ембрион 0.4 см и АГ каза, че сакът отговоря на 6+4, а ембриони на 6+0, колкото си е.

# 182
Да не е 1.44 см сакът? При мен в 6+0 беше сак 1.66 дм и ембрион 0.4 см и АГ каза, че сакът отговоря на 6+4, а ембриони на 6+0, колкото си е.

Напълно е възможно .. просто се зачудих при 22дневно закъснение как може да не се чуе сърчице. Отдавам го на това, че ме гледа с коремен .. до сега в началото са ме гледали само с вагинален.

# 183
Здравейте, и от мен момичета. След почти 2 години опити, най-накрая и ние видяхме двете чертички, точно в месеца, в който най-малко очаквах. В неделя бях на преглед, в 6+5 седмица, според лекарката размерът отговаря на 7+3. Ембриончето е 1.15 см. Видяхме пулсациите. След месец ме вика пак.

# 184

Напълно е възможно .. просто се зачудих при 22дневно закъснение как може да не се чуе сърчице. Отдавам го на това, че ме гледа с коремен .. до сега в началото са ме гледали само с вагинален.
Мен ме гледа с вагинален, даже не те опита с коремен, каза, че нищо няма да видим толкова рано. С вагиналния и сърцето чухме

# 185
Само с коремен ме гледа в 5+2 и вече се видя ембриона , 1.44 мм,съвсем малък и той каза,че има сърдечна дейност,на снимката пише 100 пулс,то беше много рано,аз се шашнах,но после прочетох ,че в пета седмица е толкова пулсът и утре вечер съм на преглед в 7+3 нямам търпение да видя колко е пораснало.

Да,моето си беше 1.44 мм и отговаряше напълно на срока,1 см е наистина седма седмица,4 мм е шеста седмица, грубо казано,не знам точно какво е имал предвид АГ.

1.44 см отговоря на 7+ като седмица,за сравнение малкият в 7 седмица точно и 0 дни беше 8 мм и отговаряше точно.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:24 от Irnata_87

# 186
Ами записах си час в една частна клиника за днес в 14:00ч /извадих късмет/ и ще видим, там апаратурата им е добра.

# 187
Ами записах си час в една частна клиника за днес в 14:00ч /извадих късмет/ и ще видим, там апаратурата им е добра.

Апаратурата е много важна,аз по-хубав ехограф от този,който има лекарят не съм виждала. Очаквах само сак,а имаше всичко вече. Стискам палци!🍀

# 188
Аз съм 6 седмица, гледаха ме с вагинален, но казаха, че има само сакче 1 см... нямаше нищо друго.. Надявам се е нормално. Викат ме пак след две седмици Simple Smile
Завива ли ви се свят понякога? Аз си мисля, че може да ми пада кръвното от време на време, че без друго моето е около 110 на 70 нормалното.

# 189

Апаратурата е много важна,аз по-хубав ехограф от този,който има лекарят не съм виждала. Очаквах само сак,а имаше всичко вече. Стискам палци!🍀

Благодаря Purple Heart Ти къде се следиш?

# 190

При д-р Вецев в поликлиника България преглежда,изражда в Шейново.  Още се чудя защо не се следих при него и с второто ми дете. Засега съм много доволна,а моят АГ,може много да си го обичам ,но има ехограф на 40 години сигурно,малък и няма нито една функция,дори пулс не може да мери.

# 191

При д-р Вецев в поликлиника България преглежда,изражда в Шейново.  Още се чудя защо не се следих при него и с второто ми дете. Засега съм много доволна,а моят АГ,може много да си го обичам ,но има ехограф на 40 години сигурно,малък и няма нито една функция,дори пулс не може да мери.

Д-р Вецев е супер добър, моята кума второто си го роди при него и ако я чуеш как говори за него .. но сега в супердок пише, че няма часове и помислих, че е спрял да преглежда а и ми е много далече.

# 192
Скрит текст:

При д-р Вецев в поликлиника България преглежда,изражда в Шейново.  Още се чудя защо не се следих при него и с второто ми дете. Засега съм много доволна,а моят АГ,може много да си го обичам ,но има ехограф на 40 години сигурно,малък и няма нито една функция,дори пулс не може да мери.

Д-р Вецев е супер добър, моята кума второто си го роди при него и ако я чуеш как говори за него .. но сега в супердок пише, че няма часове и помислих, че е спрял да преглежда а и ми е много далече.

Не,той преди е преглеждал и в медицински център феникс и затова така излиза. В България си преглежда,но лично аз влязох в групата за пациентки на д-р Вецев и ми дадоха телефона му,така ми даде час и на първия преглед ми даде час за втори преглед за утре.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:28 от Не се сърди, човече

# 193
Аз съм 6 седмица, гледаха ме с вагинален, но казаха, че има само сакче 1 см... нямаше нищо друго.. Надявам се е нормално. Викат ме пак след две седмици Simple Smile
Завива ли ви се свят понякога? Аз си мисля, че може да ми пада кръвното от време на време, че без друго моето е около 110 на 70 нормалното.

Да, понякога, особено след обедите се чувствам като в бестегловност .. ужасно. Това отскоро.

# 194
Какво мислите? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт