Термин март 2023 ❤️💙

• 40 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Всички май сте на преглед по-често. Моят АГ ми даде час чак за 20-ти, което е почти месец от последния преглед. Мисля, че няма да издържа до тогава...

# 511
Всички май сте на преглед по-често. Моят АГ ми даде час чак за 20-ти, което е почти месец от последния преглед. Мисля, че няма да издържа до тогава...

И аз не знам как да издържам. Моят преглед беше на 21-ви и следващият ми е сега на 12-ти. Имам много притеснения и ще го помоля, ако може на 17-18 дни да ме вика.  Аз бях на един извънреден преглед на 26-ти заради едно зацапване и реално сега трябва да издържа само 16 дни,ама пак нещо не мога. 😀

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 12:09 от Irnata_87

# 512

Аз последно бях на 26 а сега чак на 17 ...

# 513
Момичета и аз бях на преглед на 1 и сега съм чак на 22. Много ми се струва и на мен, а уж в началото гледат на 2 седмици

# 514
So close, за съжаление - не, док каза "спираме клексана"  и това беше. Но не съм в България:/. Тук всичко е толкова различно, за някои неща в положителен за някои в отрицателен смисъл. Имах си генечитните от България, и тук пуснаха някакви, но ... тук в клиниката след като излязат резултати от какъвто и да е тест, обсъждат се с лекаря в самата клиника, и след това на пациента звъни сестра, която да каже нужно ли е да се променя терапията 🤷‍♀️ отначало това доста ме напрягаше, но взех да свиквам.

Irnata_87, благородно завиждам, че док ти обяснява толкова подробно, а и така както обясняваш звучи добре - щом следи кръвотока 👍👍

Karadzhova88, мисля, че за най-лошото и болки в корема трябва да има, т.е. комплекс от фактори. Кога ти е следващият преглед - дано да е нещо моментно 🤞

Lucie, не е ли проблем, че си спряла клексана? Пускаш ли кръвни на 3 седмици? Ами ако се сгъсти кръвта? Какво казаха лекарите?

Караджова, и мен ме наболява гърбът и по-точно кръстът, той си ми е слаба зона, и при цикълме болеше.

Как сте днес, момичета?

Ами той това му обясни,но за мен не е достатъчно успокоително,ето. И постоянно съм във филми,освен това следи,ама нали ходя на три седмици, не всеки ден. 😀 Аз не съм си пускала никога за коагулация и случайно си видях,че с миналата бременност като съм била в майчин дом в начална бременност със зацапване са ми пускали проторбиново време и фибриноген,взех да гледам референтни стойности и ако правилно съм запомнила стойността от моето изследване излиза не в норма. Но не съм в нас,като се прибера пак ще видя. Само че аз нямах проблем с кръвоотока до последно ,хем съм си била с мутацията и нали не съм имала и никаква терапия. И се опитвам да се успокоя,че сега имам терапия,а на 12-ти мисля да отида на прегледа директно с изследвания за коагулация,ще си пусна.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 12:26 от Irnata_87

# 515
Здравейте, момичета!

Ето ме и мен най-после с добри новини. Първият ми преглед мина, чухме сърчицето и за сега всичко е наред. Това ще ни е трето детенце живот и здраве, имаме една кака и един батко в училищна възраст. След потвърждението от лекаря днес им казахме и те бяха много щастливи. От доста време си мечтаеха за това. Но до тук с казването, за други мислим да изчакаме до есента, въпреки че не ми е за първи път съм много притеснена. Терминът ми е 17 март, но ще съм с трето секцио и може би ще родя още края на февруари според лекаря.
Препращат ме на кардиолог, защото съм със високо кръвно, което имах и преди да забременея, но спрях лекарствата, когато планувахме бременността. Ще трябва да взимам нещо, защото със високо кръвно и бременност шега не бива.
Поздрави на всички и много положителни емоции на всички през новия месец! 🍀🍀🍀
Аз също имам проблем с високото кръвно. Кардиограмата на сърцето ми е страхотна, ехокарддиографията също. За жалост, е горещо и нямаше как да сложим холтер, който да измерва на всеки час кръвното налягане, в крайна сметка ми изписаха допегит два пъти по половин таблетка. Стискам палци и при вас всичко да е на ред🍀

Лора, на мен днес също ми изписаха Допегит два пъти по една обаче.

# 516
Момичета и аз бях на преглед на 1 и сега съм чак на 22. Много ми се струва и на мен, а уж в началото гледат на 2 седмици

При вас пак е добре. Моят преглед беше на 19-и юни , следващият е на 23-и август. Повече от месец 🙁

# 517
Момичета, ако толкова ви притеснява, че прегледите ви са след доста време, ходете и частно, все пак е важно да сте спокойни.

# 518
Алисе, ти къде и при кого си избра за проследяването? Пиши ми на лични ако предпочиташ.
Аз още ходя в клиниката, заради прокървяването и след това кръвоизлив:/ Уж имам записан час при една лекарка ... Но не мога да намеря никакви отзиви в интернет.

При вас пак е добре. Моят преглед беше на 19-и юни , следващият е на 23-и август. Повече от месец 🙁

# 519
So close, аз в момента ходя на частно и се чудя дали да не си взема направление от личната и да ходя и при друг АГ, който работи със здравната каса. Държа да си ходя и при сегашния АГ, защото той ме е оперирал и ако се наложи серклаж, той е най-запознат. Какво бихте ме посъветвали вие?

Момичета, ако толкова ви притеснява, че прегледите ви са след доста време, ходете и частно, все пак е важно да сте спокойни.

# 520
Аз от много време искам да съм при този лекар и определено не искам да го сменям,а да ходя на частно,те всички лекари са с различни мнения,тази,при която отидох само  за зацапването вика за половината неща, които вземам,че били безсмислени,което според мен няма как да е така,може само да се обърка човек.

# 521
Аз чакам да чуем сърце, но мисля да ходя при двама  - един по ЗК и 1 - на частно. Спрямо това от кого съм доволна, ще реша къде ще ми е раждането и с кого. Така са правели и мои приятелки.

# 522
Да,но моят реално е нещо като частно, защото по направление били два прегледа. Просто така ще се объркам. И аз не знам,мисля,че лекарят щом преценява да вика на толкова значи е ок. Като почнем да усещаме бебета е малко по-друго,аз малкият рано го усетих,17 г.с.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 15:49 от Irnata_87

# 523
Аз съм ви казвала, че съм ин витро и се следя при репродуктивния ми лекар, отделно се записах на ЖК, но знам че там нещата са много ограничени. Като цяло според мен трябва да имаме доверие в лекаря, който сме избрали.

# 524
Аз също съм ин витро, но заради кървенето моя лекар ми забрани да пътувам 250км, за да ме првглежда той (за сега) и за собствено успокоение утре влизам в 8гс и съм на 4ти преглед. От следващата сесмица мискя вече да се запиша при лекаря, който да ме следи до края и при когото смятам да раждам.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 08:05 от lady25

Общи условия

Активация на акаунт