Фенове на тениса - тема 8

• 32 941
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Посещава не е точната дума, той и семейството му организира въпросният турнир, остава и да не го "посети". Wink

# 541
  • София
Е, да, така е.
Ама човек прави, пробва, ходи, блъка се.

# 542
Аз съм на мнение че Надал и Джокович няма защо да участват на турнирите 250. Айде за Новак има изключение, но ако там бъдат ще е един вид нечестно останалите , но за публиката е шанс да видят такова име.

# 543
  • София
Джокович ходи, за да популяризира турнира и съоръжението.

# 544
  • София
Ноле тази седмица е в Баня Лука, някакъв мики маус, но е готино когато такова голямо име посещава толкова малък турнир. Нещо което другите двама, особено Федерер, почти никога не са правили.

Съвсем не е вярно, че Федерер не е участвал в АТР 250. Точно обратното е. Има 35 участия. И оттам вдигна много купи. Новак само 17. На Роджър любим му беше Базел и Щутгарт.

# 545
  • София
Доколкото помня Федерер имаше договор с Базел да играе всяка година докато се пенсионира.

# 546
Рафа се е отказал и от Мадрид. Няма да се учудя и Рим да пропусне и направо в Париж и така да започне, но имам съмнения че и РГ може да пропусне.

# 547
  • София
Вече се надявам да се откаже, както подобава. С някой друг мач на Ролан Гарос. Последната травма от Мелбърн направо го уби.

# 548
  • София
Ами така е когато се пускаш невъзстановен напълно.
Той не отиде на 100% здрав в Мелбърн и ето сега каква цена плаща.
Така че поне можем да сме сигурни, че когато видим Рафа отново ще е на 100% здрав.
И после само ще му трябва тайминг.

Аз съм оптимист за Рим. Ще изиграе един, два мача. Дано се проточат повече, да са над 2 часа. Просто му трябва игра.
А няма да се учудя ако пропусне Рим да се пусна на някое подготве точно преди Ролан Гарос.

Иначе и наш Григор се отказал днес в Барселона. Болен е нещо. Жалко.

# 549
  • София
Барселона се оказа много каръщина за Григор, първо нападението и кражбата, сега и стомашен вирус...
Дано е здрав за Мадрид.

# 550
Джокович няма да играе в Мадрид. Усещам как Алкарас ще защити както утре Барселона, така и Мадрид след около две седмици. Толкова да не виждам някого, който да го спре, че не е истина. Холгер и Яник са му истинска конкуренция, но физически издишат здраво. Зверев психически продължава да е нестабилен, Циципас му е удобен, Медведев на клей е смях, и то кой остана?

# 551
  • София
Джокович няма да играе в Мадрид. Усещам как Алкарас ще защити както утре Барселона, така и Мадрид след около две седмици. Толкова да не виждам някого, който да го спре, че не е истина. Холгер и Яник са му истинска конкуренция, но физически издишат здраво. Зверев психически продължава да е нестабилен, Циципас му е удобен, Медведев на клей е смях, и то кой остана?
Скрит текст:
Simple Smile

# 552
Говоря за Мадрид. Надал няма да участва там.

# 553
  • София
Аз съм с мисъл изцяло за Париж. Мастърсите не ги отразявам Grinning

# 554
Е, как кой ще спира Карлитос в Мадрид. Наш Гришо. Grinning Аз очаквам преумора в Карлос и да не може да си защити титлата в Мадрид. Чакам Рим и дали там Рафа ще се завърне, но го има това съмнение че може и да не стане.

Общи условия

Активация на акаунт