🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

  • 39 010
  • 594
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
  • Мнения: 29 083
Тази с петното на бузата имаше по това време нова песен “Следа” или нещо подобно беше...и затова така се вапца..

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 22:45 от Doli

# 451
  • Мнения: X
Много селско да се демонстрира така по-специално отношение към един от гостите само. Визирам Дивна.
Ми, фитнес инструктурчето си иска поредната коза. А тя пък си сака коч. Ха.

Скрит текст:
Дивна, Дивна, няма тирбушон, няма салфетки........ Абе.... Думи нямам.

Скрит текст:
Г-н Прикрития Гей, на теб други ти сготвиха вечерята, ама да си лицемер можеш, нали? На твоята вечеря, ако знаех, че са ти я сготвили други щях да дам 2 точки. Защото ти, драги ми смехурко, не си сготвил нищо от това, което ядоха там. А Дивна поне си сготви храната.

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 21:03 от Анонимен

# 452
  • Мнения: 18 826
Какъв беше кремът на Ангел?

# 453
  • Мнения: X
Приготвен бил предната вечер - Манчо питаше за корабчета в очите. Не стана ясно, но изглеждаше много добре.
Проявих интерес към хумуса от леща, но май не се одобри от гостите.

# 454
  • Мнения: 12 186
Червената леща много лесно се сгъстява, не е много трудно да направиш хумус. Аз имах някъде една рецепта за пастет от червена леща и мислех, че ще стане много хубав. Сбрах всичките съставки (бяха доста), но когато го направих не беше нищо особено. Не че не се изяде, но не си струваше усилията. Можеш да забъркаш хумус от червена леща със всякакъв тахан, например от тиквени семки, няма да стане лош.

# 455
  • Мнения: 11 099
Ауу тази русата селтачка от коя партия е била депутат?

# 456
# 457
  • Мнения: X
То коси, то пирги, то хвалби от Манчо. Спомням си тази черешка. Не помня дали имаше косми като оплакване, ама 100 на 100 е имало.

# 458
  • Мнения: 3 077
Ауу тази русата селтачка от коя партия е била депутат?

ДПС
Вечеряй с Петя Раева в YouTube. Потрес и смех.

# 459
  • Sofia
  • Мнения: 29 083
Още ли го има ресторанта ѝ?

# 460
  • Мнения: 12 186
От мъжете познах Гъмов, кой е другият?

# 461
  • Мнения: 408
Вече като чуя италианско меню приготвено от българи ,се потрисам....

# 462
  • Пловдив
  • Мнения: 1 151
Още ли го има ресторанта ѝ?
Петя Раева има заведение в Капана в Пловдив. Ходим често в Капана и случайно седнахме там. Тя си беше зад бара и си работеше. Заведението се казва Бохеми, но не е ресторант. https://m.facebook.com/100063458714186/

# 463
  • earth
  • Мнения: 1 334
Депутат травестит от ДПС? Интересно…

# 464
  • Мнения: X
Госпожицата от днеска въобще не знае как се готвят тия неща.
Никога не залагай на кухня, която не разбираш.

Скрит текст:
Питката и не се получи защото слагаше всичко на око. Не може да слагаш на око основни продукти, на око се слагат подправки и сол, никога не се слага на око сода бикарбонат или брашно. Консистенцията на тестото е от огромно значение за правиното втасване и изпичане на хляба. Ако е прекалено течна то няма да се изпече, ако е прекалено твърда - то ще изгори отвън и ще е не изпечено от вътре.
Хлябът не е просто да месиш. Хляб изисква да знаеш как да направиш консистенция. В противен случай хабиш продукти и не уважаваш нито своя собствен труд, нито хляба, който си приготвил.
Аз съм учил хлебарство във фурна и съм наясно, че ако не се следва рецептата то хляба няма да се получи. Затова например ми казваха да не разсейвам жената, която добавяше съставките в тестомесачната машина, защото тя брои и трябва да внимава.

Като цяло от готвенето на тази млада дама със самочувствие без покритие не ми хареса въобще.
Младостта и красотата не са вечни, но да си тъп си остава завинаги.

Скрит текст:
След като чух коментарите на гостите за вечерята ми е абсолютно чудно защо всички и дадоха максимума. Според мен гласуването не е истинско в тоя случай, а са ги накарали продуцентите да гласуват така. Това е единственото ми обяснение за това че г-жа русата хем не беше доволна хем и даде макс брой точки.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 02:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт