🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 160
  • 594
  •   1
Отговори
# 435
Въобще, много емоционална компания. С какви викове посрещнаха тортата, ще кажеш, че е кой знае какво събитие.

# 436
Оплюта с обдухване пица, косъм в яденето, костилки в десерта и за десерт - конска тор! Това в затворено помещение ще мирише дни наред... Аз ще повръщам кротко още на косъма. 🤢

# 437
# 438
Ех, Кривошиева, ако си толкова добра в актьорството си колкото в тази вечеря, е, ми, значи не ставаш за нищо, сори. Лично мнение.
Скрит текст:
Г-н прикрития гей Антон Стефанов, като те слушах как оправдаваш посредствеността на някои съвременни артисти ми идеше лично да ти кресна, че талантът е само 1 процент от успеха, останалите 99 са упорит труд. Но особеното е, че лицемери като тебе, драги ми Антоне, са причината хора с талант, и трудили се години наред, никой да не ги забелязва.
Ако света ровичкаше по-често в Гугъл за да учи нови неща нямаше да живеем в лицемерен свят, в който само посредствените се продават а истински талантливите изостават.
Но накрая ще кажа, че рано или късно последните ще станат първи. И горко тогаз на тия, дето сега са първи, но не го заслужават.
Аз не разбирам от кога някоя мисирка от ПИК като теб е журналист. Аз за журналисти считам само Люба Кулезич и екипа на Биволъ. Останалите сте си типични мисирки и разпространявате дензинформация. Което не е журналистика, а е обратното на журналистика.
Как може човек, който живее 10 години в апартамент самостоятелно да не готви и да не познава собствената си кухня....... Абе, то и аз съм дилетант в кухнята, ама поне моа сготва 10-тина манджи...
Сериозно. Загоря палачинката. Сериозно...... Абе, мен, аз това за пръв път го готвих на 17 години, повече приличаха на катми, но не загаряха за разлика от твоите.
Та, са, фитнес инструктура и брат му му изнесоха вечерята. А той ще обере лаврите.
Абе, драги ми випове, колко сте вип ако не умеете да готвите......
И Ирен Кривошиева и Антон са са абсолютни нули в кухнята ми се струва.
Как може, в 21 век, в България да има хора, които не умеят да готвят. Дори и един омлет по дяволите. Това са базисни неща. И двамата са по-дърти от мен и двамата ще ги сложа в малкия си джоб по умение в кухнята.

# 439
  • earth
Леле що певици имало в България.

Погледнах биографията на Кривишиева. Моного бебета е “махала.” Ама то като стане на 6 месеца е по-правилно да се каже “убих,” а не “махнах.”

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 08:19 от morisay

# 440
.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 13:45 от Poni69

# 441
Абе... много е жълта историята там и не е без участието и на двамата. Нека образът на Ламбо си остане така величествен и да не ровим.
Аз харесвам Кривошиева като актриса, много е добра.
Като човек е перко.

# 442
Не я харесвам нито като човек, нито като актриса, в първото нечистоплътна, във второто посредствена.
Отвратително гнусна вечеря, плюнки, косми и ла@ на! Брррр

# 443
Много е нечистоплътна Кривошиева. Във всеки един смисъл.

# 444
Много е нечистоплътна Кривошиева. Във всеки един смисъл.
И аз във всеки смисъл имах предвид...

# 445
Отново не мога да си обясня ЗАЩО се канят хора,които понятие си нямат от готвене, в предаване именно за това .

Защо са и само "звезди" ?
Има много обикновени хора,които могат да покажат много интересни и хубави неща.

От некъдърни ВИП ми писна !!!

П.с. Може ли някой да обясни ,защо девойката  с жълтата блуза си слага тази индианска червена черта на лицето ?

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 20:36 от FBID100001745220325

# 446
Оф, фитнес инструктор личен имал... този Аполон Стефанов! Умрях от смях. Ирен  как се изхили.
Просто е поредния, дето е с кунки у гъзунки, ама... "известен"! Егоцентрик с портрет. Смешко. Няма ли някаква процедура, която малко да му изправи очите, че е голям хъш пъпис така?
Много неприятна компанийка. Може би от предишното излъчване е ясно и още се носи ехо, че съм страшен НЕпочитател на Дивна. 

# 447
Ох, Дивна много натрапчиво присъствие. А Ирен защо непрекъснато прави Антон Стефанов на детенце пак не е ясно.

# 448
Много селско да се демонстрира така по-специално отношение към един от гостите само. Визирам Дивна.

# 449
Цитат
Оф, фитнес инструктор личен имал... този Аполон Стефанов! Умрях от смях
И аз умирам от смях с точният ти коментар.Тонката първи клюкар,журналист бил.С какво самочувствие критикарстваше участници в ББ,а като влезе той,рев.Срещала съм го няколко пъти по улиците,много надут.Много го бъзикахме по онова време.Някой сложи негова снимка от Дубай след формата.Беше се барнал с червени гащЯ и пакета изглеждаше голям,несъразмерим с физиката му.

Общи условия

Активация на акаунт