🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 160
  • 594
  •   1
Отговори
# 420
Ужасен е този Дани. Тегав, досаден, не млъква, прави се на проповедник, нетърпим е.

# 421
  • София
Ангелов винаги се държи като евангелистки проповедник, изпратен на просветителска мисия. А може и наистина да е такъв, кой знае какво ги обучават в тяхната църква.

# 422
Ако бях там щях да му дам 1 точка. Храната я сготви жена му, която играеше роля на негова майка, която укротява лигавото си детенце - в случая мъжле. После на масата се разпищоли и изнесе една безкрайна нравоучителна, неприятна проповед. Крайно пренавит и неприятен типаж! Отврат.

# 423
И аз бих му дала една точка. Кел файда, че сготви много неща с хубави продукти, като след това на масата беше направо нетърпим. Даже мисля, че бих си излязла и не бих го слушала. Може би имам лични пристрастия от подобен тормоз върху мен, но няма да го изтърпя и секунда. Нетактичен, монологичен, скучен до безкрай. Това, че някой вярва - добре, всички вярваме в нещо, но да използваш вярата си за тормоз върху гостите си - не го приемам. Та чак казваше, че е последен ден и могат да продължат до сутринта - може и да си беше подготвил няколкочасови речи.

# 424
  • Пловдив
Епизодът беше неприятен за гледане, натоварващ. Тези и петимата за нищо не стават. Как ги подбраха не знам.
Но този Дани ме измори наистина. Да ме пита човек защо изобщо гледах.
Егати четенето на морал. Все едно са някакви тотално пропаднали жени.

# 425
  • София
И пак го бяха поканили и направи същия панаир.

# 426
  • earth
Дани днес не ме кефи. Не бива така да се прекъсват хората. Дори такива като Лора. Особено когато са ти гости.

# 427
Вече и аз изтрещях покрай шеф Манчев. Днес ще готвя пилешки дробчета с ориз. Като започнах да слагам подправки взимам бурканчето със сушен джоджен и чувам манчевият глас: "Е защо сега с тия сухи подправки? Защо не взе пресни?"

# 428
ХХХХХХ, Предаването отдавна си загуби чара. От едното любопитство реших да погледна.
Ами, все същата история. Пренадута миска, фалшив православен проповедник, занимаващ се с театър, също като Димитър Радев, Остаряла рок легенда със самочувствие без покритие, който обича да се прави на философ и две лигли, едната високомерна, втората скромна. Да не повярваш, Сантра, която аз лично не слушам въобще, най-нормална от всичките.
Аман от лицери. Аман.

# 429
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вече и аз изтрещях покрай шеф Манчев.Като започнах да слагам подправки взимам бурканчето със сушен джоджен и чувам манчевият глас: "Е защо сега с тия сухи подправки? Защо не взе пресни?"

Хахаха.
Днес си засадих магданоз и босилек в градинката и си викам "А,така.Манчев ще е доволен" .Rolling Eyes  Smile
Епизодите са стари,следователно съм ги гледала и затова не се включвам с коментари,но хвърлям по едно око на коментарите.

Апропо,кашкавалено/сирените хапки на Забравих й името,които половината група тества,станаха любима рецепта и правя всяка седмица. Дори когато идват приятелки на дъщеря ми на гости,им приготвям винаги. Облизват си пръстите ..ама те,американчета не са свикнали на домашна храна,какво остава за домашен снак и домашни питки.
С чубрица стават още по-вкусни.

# 430
Aз пак нещо съм пропуснала,какви са тези кашкавалено/сиренени хапки?И аз уж съм гледала сегашните повторения,но нямам ясни спомени за никой.Днес гледам Ирен Кривошиева.Нея съм я запомнила с пицата,която надуваше със сламка.Тони с червените гащЯ от друг формат си спомням с голямата колекция играчки от шоколадови яйца.За другите,нищо не си спомням.

# 431
  • Sofia
За соленките на Катя писателката ли ?
С картофи?
И аз ги правя вече често.
Харесват ги най-вече топли 😋

# 432
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За соленките на Катя писателката ли ?
С картофи?
И аз ги правя вече често.
Харесват ги най-вече топли 😋

Същите.С варени картофи и сирена.

# 433
Оф, тая Кривошиева много мърлява...не ми хареса вечерята!

# 434
След гениалната идея да вкарат кон в заведението и да си свърши работата животинчето би ми секнало всякакво ядене.

Общи условия

Активация на акаунт