СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 607
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте. Може би сте говорили,но поне във Варна набор 2008г. беше много голям. Конкуренцията ще е голяма. Аз се надявам на това,че резултатите от НВО бяха по-слаби и ще има шансове за добро класиране.
Наборът е с около 200 деца повече спрямо миналата година. Много - малко, колкото, толкова. Защо мислите, че резултатите са по-слаби? Във високия диапазон поне по Мат е точно обратното, повече деца са изкарали съответни точки. Смятам, че балът ще е точка-две повече от миналогодишния
Тези във Варненското РУО верно са отишли на плаж и са забравили да се явявт на работа в понеделник

# 121
Здравейте. Може би сте говорили,но поне във Варна набор 2008г. беше много голям. Конкуренцията ще е голяма. Аз се надявам на това,че резултатите от НВО бяха по-слаби и ще има шансове за добро класиране.
Наборът е с около 200 деца повече спрямо миналата година. Много - малко, колкото, толкова. Защо мислите, че резултатите са по-слаби? Във високия диапазон поне по Мат е точно обратното, повече деца са изкарали съответни точки. Смятам, че балът ще е точка-две повече от миналогодишния
Тези във Варненското РУО верно са отишли на плаж и са забравили да се явявт на работа в понеделник

Разглеждах статистиките в сайта на РУО Варна и по това съдя. Ако има някъде обобщена информация ще бъда благодарна да ми я споделите.
За набора съм чела разни статии ,една от които е https://dariknews.bg/regioni/varna/bum-na-razhdaemostta-vyv-varn … sem-meseca-287075

# 122
В София наборът е с 500 деца по- голям от миналата година. Средните точки по математика са малко по-ниски. Може да се правят прогнози само за паралелките, в които се удвояват българския и математиката, като се сравнят статистиките и мястото на детето тази и миналата година. За другите нищо не може да се предвиди, дори приблизително.

# 123
В София наборът е с 500 деца по- голям от миналата година.

С почти 1500 всъщност, което е около 15% ръст.

# 124
  • София
В София наборът е с 500 деца по- голям от миналата година.

С почти 1500 всъщност, което е около 15% ръст.
Аз като гледах статистиката с натрупване за София май не са 1500 деца повече. Не е в мен статистиката, но после ще погледна. 11604 на 11128 ми се върти нещо.

# 125
Има ли нещо ново

# 126
# 127
  • Варна

Гледам набързо, може и да греша. Например гледаме колко деца имат 90 и над 90 т. За 2022г, БЕЛ са 423, по мат са 292. За 2021 г. съответно 306 и 289 ( от таблиците на сайта на Дидева, още веднъж много благодаря за обобщената информация). Това показва, че повече деца са изкарали съответния брой точки.

# 128
Доживяхме, качиха баловете и във Варна!

# 129
леле, не е истина! Да живее РУО Варна!

# 130
Малко вероятно е днес да качат класирането, щом сега качват баловете.

# 131
Василена, ти пак хубави неща сънуваш. А аз едни смотани, хич не е за разправяне, дано си остане само сън, иначе шъ мъ карат да съ разправям със полиция и съд.

Пюрче, не само четенето куца, то и говорене с разбиране е тъй.

Спанака, благодаря, ще дочакаме. То до тук щом сме стигнали, значи ша нъ бъде.

Амелия, браво, само така, пускай още такива красоти. Аз ще чакам определено.

Гледам аз, нови татковци на хоризонта, давайте смело, и заедно с нас се притеснявайте на воля. Ракурс, ма верно ли, жена ти не знае къде какво. Ако е така, вземи я светни, ако ли не, дай и да чете тук.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 19:22 от Тони ♒🍀

# 132
  • Варна
Варна има балове! В очакване на класирането сме ...

# 133
  • Майничка
...
Спанака, благодаря, ще дочакаме (...) Ракурс, ма верно ли, жена ти не знае къде какво. ...

Тони,изключи го този коректор, че бая ризи ще купуваш!🤣🤣🤣

# 134
Това, което казвате е точно така, но само за високите балове. При децата с бал от по-нисък от 400 положението е различно, там е спадът в баловете реално. Имаше много подробна графика преди време публикувана тук.

Гледам набързо, може и да греша. Например гледаме колко деца имат 90 и над 90 т. За 2022г, БЕЛ са 423, по мат са 292. За 2021 г. съответно 306 и 289 ( от таблиците на сайта на Дидева, още веднъж много благодаря за обобщената информация). Това показва, че повече деца са изкарали съответния брой точки.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 13:12 от P.Sh.

Общи условия

Активация на акаунт