СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 971
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 315
Реалистичен ли е спад от 4-7 точки между първо и второ класиране? За езиковите гимназии в София иде реч.
Според мен и прогнозите на Санака да Simple Smile
Гледах и аз за 1-ва и 2-ра английска по около 7 точки е паднал балът при момчетата миналата година. И на моят младеж 3,5 не му стигат за 1-ва ангийска, надявам се да влезне на 2-ро класиране. За НПМГ с химия с 2,25 не му е стигнало, но пък във френската е приет последен в паралелката с английски Simple Smile
Стискам ви палци! Но аз за момиче питам, при нас е по-дружко, борбата е безмилостно жестока Simple Smile

# 316
Тъкмо се бях настроила за кошмари с класирането и тази нощ, но ще отдъхна тотално Blush

Приета е по първо желание 1 ЕГ Варна с АЕ, бал 449.

# 317
  • София
Честито на всички деца, без значение къде са приети, по кое желание и пр. Важното е, че й се види краят на таз мъка Joy
Моето човече е прието в НПМГ с немски, хим и био. Радостта е голяма Heart Eyes На първо четене обаче иска да се пробва на второ класиране за по-желаната паралелка с английски. Ще го мислим! Не е толкоз важно сякаш, важното е, че училището е това, което той искаше!

# 318
  • Разпиляна във въображението
Ще стискаме палци занапред Simple Smile

# 319
  • Varna
И ние сме приети , но колкото кашата да стане още по-голяма. На 9-то желание в 4ЕГ-Варна с ФЕ/АЕ - 409,50. Сега чуденката е дали да играем за второ класиране, където евентуално ни чакат на 8,7,6  НЕ/РЕ , АЕ/ФЕ и Исп/АЕ. Като цяло неговото желание беше за испански , но дали ще падне бала и колко не е ясно 

# 320
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз да се отчета - приет по първо желание ТУЕС - системно програмиране. Изревах вече много сълзи от радост. Последните 3 години положи много усилия, за да стигне до тук.
Честито на всички деца!
Много стиснати парчета за всички, които ще играят на второ класиране.
Бирата е отворена, БЕЛ-то е сипано и празненствата започват.
Тони като че ли морската вода ускори заздравяването на раните.

# 321
И моето е прието и в двете области. И моята драма продължава - кое е най-правилното за него, за семейството ни и ... Добре, че съм на морето. Все ще го измислим.

# 322
Ура и честито на всички! Мамчета,приети сме в 30 СУ София.Има ли себеподобни?Дайте отзив и инфо за паралелка ИЕ+АЕ. И,ДА ВЕЧЕ да попием!

# 323
На първо класиране не сме приети на първо желание. Ако се запишем, там където сме приети, може ли да подадем молба за участие във второ класиране?

# 324
Здравейте , търся отзиви за 3 СУ Марин Дринов . Приеха ни на първо за графичен дизайн , но нищо не знам училището .
Също така мисля да се борим за второ класиране за 51во Елисавета Багряна .
Ще бъда доволен за отзиви от ,,първа ръка ,, . Благодаря Ви !

# 325

Стискам ви палци! Но аз за момиче питам, при нас е по-дружко, борбата е безмилостно жестока Simple Smile

И за момиче - да. Много по-висок е балът, това е ясно. Не знам какво да кажа за тези квоти. Не са особено ок за мен. Но разликата е много малка, затова смятам, че ще влезе. Simple Smile
Ние чакаме спадане от бал 481 в НПМГ... Там е без квоти.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:22 от vasilenae

# 326
  • София
Дъщеря ми е приета по първо желание  и още не мога да се освестя. Драмата приключи и в събота заминаваме на заслужена почивка. Sunglasses
Честито на всички деца, които са приети там, където са искали и успех на онези, които ще чакат второто класиране!

# 327
За второ класиране  - ако се запишем, където сме приети по първо класиране, може ли след това, да подадем молба за второ класиране?
Не.

ВасиленаЕ,
ха дано, от твоята уста, в божиите уши Simple Smile Иначе ако правилно съм те разпознала по постовете, нашите бяха заедно на кино, докато ние се вълнуваме тук от резултати.

# 328
  • Пловдив
Приета на 1 желание в Хуманитарната гимназия Пловдив-Хуманитарни науки с АЕ.Въпреки,че е училище на 170 години,се надявам  да има все още онова усещане  на духа на учениците му като Вазов,Левски,Славейков,Дебелянов  ....и да възоитава достойни хора.

Още не мога да прежаля НТГ,ама ще пробвам с малката след 3 години

# 329
За второ класиране  - ако се запишем, където сме приети по първо класиране, може ли след това, да подадем молба за второ класиране?
Не. Подайте заявление за участие във второ класиране в училището където сте приети без да се записвате!
Следях темата за братовчедче, влезе детето по 1 желание в русенското МГ, много сме щастливи! Аз имах същите вълнения миналата година, със син на 15г и ще ги имам пак, с дъщеря на 7 и бебе под година, дано съм жива!
Поздравления на всички приети деца!

Общи условия

Активация на акаунт