СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 630
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 135
Тая нощ почти всички сме сънували нещо. Аз така и не успях да видя къде точно сме на екрана на МОН. Пък алармата ме изтръгна от дълбините на съня, точно като се взирах в някакъв ред.

# 136
Браво,най-накрая Варна има балове и сега цък,програмистите, да пускат класирането! 🤣🤣🤣

# 137
Сега и последното РУО Варна качи баловете. Възможно ли е до края на деня програмистите да си свършат работата и да излезе класирането, или ще си чакаме на 12 юли?

# 138
Тони ♒🍀, хайде стана обедно време сипвам си една бира да пийна от твое име Simple Smile

# 139
  • Варна

Това, което казвате е точно така, но само за високите балове. При децата с бал от по-нисък от 400 положението е различно, там е спадът в баловете реално.
....

Първо уточних, че говоря за високия диапазон. Надолу става по-скоро разнопосочно. Гледам, да речем, 75 т. По БЕЛ за 2022 са 1524, за 2021 за 1307, по мат обаче съответно 758 и 850. Не съм гледала като сума колко е, признавам си.

И аз бих се присъединила с бира, но имам ангажименти с тийна, ще ходим за стелки. Не върви да отида и да се подхилквам щастливо

# 140
Тони ♒🍀, хайде стана обедно време сипвам си една бира да пийна от твое име Simple Smile

Дами,засрамихте всички ... мъже. Толкова пиене толкова нещо изпихте покрай това класиране,че не ми се мисли как са ви черните дробчета Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 15:24 от binbom

# 141
  • Силистра
Браво,най-накрая Варна има балове и сега цък,програмистите, да пускат класирането! 🤣🤣🤣
Не мисля, че ще е толкова просто това цък. Класирането ще е по региони, но такива региони като столицата с 12к деца срещу сигурно около 500 паралелки ще отнеме време пресмятането с отчитане на желанията. Отделно сигурно ще има и повторно смятане за птоверка. Ако правилно предполагам, това цялото нещо може да отнеме от 5-6 часа нагоре.

# 142
  • Sofia
Мъжът ми обаче, който е програмист, каза, че при готов накоден алгоритъм, класирането ще отнеме няколко секунди.

# 143
  • Вече в моята си приказка...
Не мисля, че ще е толкова просто това цък. Класирането ще е по региони, но такива региони като столицата с 12к деца срещу сигурно около 500 паралелки ще отнеме време пресмятането с отчитане на желанията. Отделно сигурно ще има и повторно смятане за птоверка. Ако правилно предполагам, това цялото нещо може да отнеме от 5-6 часа нагоре.

Е, да се надяваме, че няма някой ръчно да смята и пресмята разните желания за паралелките. С подходящата програма наистина трябва да е цък - и готово!

# 144
София има въведени балове от известно време. Със сигурност вече са проиграли класирането.

# 145
  • София
Една колежка черпи тук, така че съм на розе. Казах на колегите - айде наздраве и за Тони - една седмокласна мама и нейното коконче. И понеже имам славата на такава, дето невинаги я слуша главата, пък и като ти викат "наздраве" няма нужда от много въпроси, всички дружно вдигнахме наздравица за Тони и кокончето.  Wine Glass

Моят черен дроб е силно трениран Flushed Ама то може ли в това прекрасно лятно време човек да не си налее едно узо с една салатка, а? То си е здравословно, чай от анасон на кърмачета се дава, за корем, за колики. Установила съм, че напоследък нямам никакви колики и по пътя на логиката - от узото ще да е, нали Sunglasses

# 146
Мъжът ми обаче, който е програмист, каза, че при готов накоден алгоритъм, класирането ще отнеме няколко секунди.
Зависи ако го пуснат да го смята някой Правец 8 може и за догодина да е готов

# 147
И по моите скромни познания, при нагласен алгоритъм - обемът информация трябва да се обработи за минути.

# 148
  • Силистра
Можем само да гадаем, но по-принцип смятането не е толкова просто. Предполагам, че трябва да минат 3 или 4 поредни разпределения, за да може да се отсее поредността на смятаните паралелки, сложното е, че имаме сортиране по 2 параметъра, а масивите не са никак малки. Отделно хич и не знаем с каква техника са отсреща, може и да не е нещо особено.

# 149
  • Sofia
Зависи ако го пуснат да го смята някой Правец 8 може и за догодина да е готов
🤣🤣е, да се надяваме, че има читава машина 🫣 като си помисля, че ще чакаме и второ класиране …нерви няма са останат.
А най-странното е, че дори не очаквам изненада, ама пуста тръпка 🤪

Общи условия

Активация на акаунт