СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 703
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 180
  • в очите на дъщеря ми
Ха irch и ние чакаме фотографията, ма само с БЕЛ!
успех и късмет
Съболезнования за чакането 🥵 Тези във Фотографията нямат сърце🤕
Ама и ти не ми прие поканата за кафе, а аз пак съм без кола, че 2 дни е в сервиз - да монтират газова уредба 🤪
Вече най-официално ще пусна тук една дата и час за среща, че верно сме най-несериозните седмокласни майки (и тятковци) 💪💪💪
Верно ли? Ма, русият ми заядлив мозък абЦолЮтно я е пропуснал.....божкеее, накъде върви този свят...Sweat Smile
Давай дата и ме пиши....

# 181
  • Стара Загора
Класация на училищата в София според резултатите от изпита по математика в 7 клас (2022)

https://danybon.com/obrazovanie/klasaciq-sf-nvo-math-7-class-202 … s#google_vignette

# 182
...
Някой каза, че тук много се пие... Абе вие други седмокласни теми чели ли сте😱? Тук е клуба на трезвениците направо😇
☕☕☕🤭

Абсолютно! Laughing
Аз бях. Признавам си, че не следя други теми. За да съм солидарен и да се 'поправя' ще си сипя едно Simple Smile))

# 183
Случаят с незапомнените желания бе разрешен успешно в МОН. Брагодаря за подкрепата та и съветите!

# 184
  • Пловдив
Миналата година кога за излязли резултатите? Точно на датата или предишния ден? Макар че тази година точките ги качиха няколко дни преди обявеното.
При нас няма много вълнения, ще бъде приета, където иска. Но помня кандидатстването за 5 клас, имаше голямо напрежение. И въпреки това сега се вълнувам за форумските деца, включително и  за проблема на детето без Запис на кандидатстването. Дано всичко се нареди по възможно най-добрия начин!

# 185
  • София
Какво самочувствие трябва да имат учителите в дадено училище, че да си мислят, че няма дете, което да предпочита друго училище, освен тяхното. При това очевАдно тяхното не е с най-високия бал.
Не съм чула учители да се държат лошо или надменно с децата, които подават за второ класиране (което не значи, че няма). Напротив. Чувала съм за такова отношение на учителите, че децата са отивали с идеята да подадат за второ класиране, а са се записвали в училището, заради отношението на учителите. Поздравяват децата, пожелават им успех на второ класиране.

Чувала съм обаче за отвратително отношение на учителите към дете, на което не му е достигнал балът за училището и е отишло да попита с колко пада балът. Ето това дете, отивайки във второто си желание е подало за второ класиране, излязло е от стаята и е ревнало, че не иска през живота си да стъпи в училището по първото си желание. Върнали са се и се е записало във второто.

# 186
Случаят с незапомнените желания бе разрешен успешно в МОН. Брагодаря за подкрепата та и съветите!

Браво!Сега спокойно може да излезе класирането.

# 187
  • Майничка
Супер! Много се радвам и пожелавам успех в класирането! 👍

# 188
  • София
Страхотно! Много се радвам! Повече дума да не съм изрекла срещу МОН 😁

# 189
  • София
Тези хора ни връщат сега за по-ранни резултати Simple Smile
На морето беше по-лесно чакането …
Аз също не очаквам нещо кой знае какво от първо класиране, по-скоро ми е интересно как ще са баловете.
Мисля си, че се подава заявление за участие в училището, където е прието детето да го види, да размисли и т.н. И мен ще ми е тъпо да отида, но знам ли, може младежа пък да му хареса.
Докато чакаме дружно да питам нещо за 4-то класиране. Записвам детето на 2-ро, но виждам, че по-желаното училище е обявило място за 4-то класиране. Какво става - отписвам детето и губим мястото, кандидатстваме за 4-то класиране и ако не го приемат остава без училище или ?

# 190
  • Sofia
Ехаа! Много се радваме! Май вече няма пречки за класиране 🥰🤣

# 191
Ей, браво, много се радвам за детето!

# 192
  • Разпиляна във въображението

Браво!

# 193

Браво, много хубава новина. Успех на детето!
Хайде вече да пускат класирането Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
  • Майничка
Vesi21, нещо такова. Разбира се, ако класирането излезе в деня на подаване, може пак да се запишеш на старото място, но ако там мястото вече е обявено, кандидатстваш наново за него.
Повече дума да не съм изрекла срещу МОН 😁
Не се заричай, още 5 г.имаш ученик!😁

Общи условия

Активация на акаунт