СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 897
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Няма как детето да остане без място. Ако в никое училище не искат да го вземат, РУО ще му намери служебно. Но няма да е по избор на детето.

# 196
....
Докато чакаме дружно да питам нещо за 4-то класиране. Записвам детето на 2-ро, но виждам, че по-желаното училище е обявило място за 4-то класиране. Какво става - отписвам детето и губим мястото, кандидатстваме за 4-то класиране и ако не го приемат остава без училище или ?
                    Губи предишното си място и след това проверявате къде има свободни места и въоръжени с търпение и документи тръгвате от у-ще на у-ще с надеждата,че някъде ще ви приемат.Пето класиране няма.
                     ПП.Всяко у-ще си има отделна класация след 4-то класиране,а там където местата са много могат да ви запишат веднага.Така записаха познато дете.Класация има за местата в по-предпочитаните у-ща.В другите - директен запис след среща с директора.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 15:34 от Didia

# 197
Случаят с незапомнените желания бе разрешен успешно в МОН. Брагодаря за подкрепата та и съветите!
Страхотно момиче,
Вече МОН нямат никакво оправдание да дават резултатите Simple Smile

# 198
Случаят с незапомнените желания бе разрешен успешно в МОН. Брагодаря за подкрепата та и съветите!
Страхотно! Много се радвам! Повече дума да не съм изрекла срещу МОН 😁

Браво! Почти не таях надежда, но трябваше да пробвате. Е, попаднали сте на добри хора! Чак ми се насълзиха очите от радост!:smiley:

# 199
  • София
Радвам се много, че случаят е разрешен и когато имаш време, ако имаш информация,бих помолила за подробности как точно е бил разрешен- провериха кога е правен опит за подаване, приеха заявлението с днешна дата или нещо друго... От чисто любопитство питам, ако не ми отговориш, няма да има сръдни🙂

# 200
Супер! Много се радвам за Вас! Браво и за МОН!

# 201
rihan, супер! Радвам се, че са се оправили нещата.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:14 от *PipiLota*

# 202
  • София
Излезнаха ли баловете във Враца?

# 203
  • Пловдив
Миналата година кога за излязли резултатите? Точно на датата или предишния ден? Макар че тази година точките ги качиха няколко дни преди обявеното.

Преди две години обявиха класирането в последния обявен ден - май беше 13.07. тогава, може би малко след 8,30 часа. И миналата година сякаш така стана, но за час не мога да кажа.

# 204
Излезнаха ли баловете във Враца?

Още след сутрешното кафе:)

# 205
  • София
Миналата година обявиха класирането на последния ден по обед.

# 206
Здравейте! Има ли вариант резултатите да излязат чак утре? Вече нервите ни са опънати до краен предел...

# 207
Най-вероятният вариант.......надявам се да бъркам, но натам отиват нещата.
Здравейте! Има ли вариант резултатите да излязат чак утре? Вече нервите ни са опънати до краен предел...

# 208
Според мен никой не знае. Аз се отдавам на работа и ядене, пък дано е днес.

# 209
  • Пловдив
Мислите ли, че тези дни от РУО правят справка за подадените заявления за кандидатстване и ако открият дете, което не е подало му се обаждат да отидат и да подадат. Има родители, които не са наясно кое и как се прави, но все пак трябва да запишат детето. Това, че днес да разрешили проблема с неподаденото заявление ме накара да се замисля над това.

Общи условия

Активация на акаунт