СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 699
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 240
Ай да го пускат това класиране, че аз съм готова от вчера Smile

# 241
  • София
излезе

# 242
  • Бургас
В Бургас сега си видяхме резултати.

# 243
  • София
Поздравления за АЙ титата и сървъра на МОН. Щом 50 000 цъкащи майке не могат да го бутнат значи нищо не може да го срине Simple Smile
Момичета, аз съм ИТ и не съм рошава Simple Smile
50 000 цъкащи майки са капка в морето за серизона система, а съм сигурна, че зад тази стои стабилен хардуер, много сериозни кибер защити и не може току така да бъде съборена Simple Smile

Бала , според мен, го сметнаха още вчера, когато системата не допускаше select, защото беше пуснат процеса по изчисление.
Просто се изискват множество проверки, за да са сигурни, че  няма нещо  "обозено" Simple Smile

# 244
  • София
Има данни вече.

# 245
  • Varna
Има класиране

# 246
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да излезна

# 247
Поне до миналата година беше така - записваш се в областта, където си приет на първо желание и подаваш за второ, в областта, където си приет не по първо желание. Ако и в двете области си приет по първо, трябва да избереш и да се запишеш. Миналата година моя позната го игра този филм. На второ ги приеха по първо желание. Отписаха детето от първата област и го записаха в другата.

Надявам се все още да е така накрая, ще чакам да видя класирането и дали ще се окаже, че нямам грижи или ще ми се появят още такива. Говорих с експерт и от РУО София област, коята ме препрати към РУО София град, защото не била сигурна дали е така, но каза, че имало нещо ново в системата.

# 248
  • Враца
Има класиране!

# 249
  • София
Случаят с незапомнените желания бе разрешен успешно в МОН. Брагодаря за подкрепата та и съветите!
Е, браво, много се радвам, това е добрата новина за мен днес!

# 250
Ама не цъкат само майките! Аз от два часа рефрешвам, защото майката на седмокласника ще получи удър Laughing
Приет е

Излязоха класиранията

# 251
Айде приети сме.

# 252
Моята дъщеря вече е класирана. Има вече резултати.

# 253
# 254
Видях резултата, очакваният е Simple Smile
Следва глупав въпрос: кога и къде излизат сравнителните таблици с балове по училища след първо класиране?

Честито на всички, приети по първо желание!

Общи условия

Активация на акаунт