СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 654
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вероятно не гледаш на правилното място. Секция "Класиране"?

# 286
Да, моя грешка е било е незаписан. Това означава ли, че е приета само на тази позиция и да не се надяваме от първо класиране да излезе и друга паралелка?

# 287
  • София
Приет е по 3-то желание и е страшно щастлив. Въпроса сега да изчакаме баловете, за да прецени дали да се цели към 2-ро или да записва Simple Smile Благодаря Ви момичета за това, че се подкрепяхме в този труден за всички ни момент.  Стискам палци и за тези, които все още не са писали .

# 288
  • София
18 СУ, корейски - не е първо желание, но не съм сигурна, че първото го иска вече. Тоя корейски ѝ беше мечта, но накрая сложи японския преди него.
Ще чакам статистика да видя колко е балът за японски и има ли смисъл да се чака второ класиране или да отварям шампанското.

# 289
  • Някъде по Дунава
Готово! И в трите ЕГ е приета девойката на първо желание ФЕ+АЕ. Ще я запишем, разбира се, там където най много - иска Ловеч. Реално само там мислехме да подадем, но решихме да има варианти.

# 290
  • Пловдив
Еклипс, няма как да бъде приета на две позиции едновременно. Ако искате за по-горно желание, отивате в училището, в което сте приети, и подавате заявление за второ класиране

# 291
Честито на всички приети по първо желание или доволни от класирането!
Моят хубостник е приет по 2-ро резервно желание. Продължаваме към 2-ро класиране... Стискайте палци!

# 292
  • София
Да, моя грешка е било е незаписан. Това означава ли, че е приета само на тази позиция и да не се надяваме от първо класиране да излезе и друга паралелка?
Може да се придвижи напред само, ако участвате във 2ро класиране.
Сега на 1-во класиране детето е в това училище.

Ауу, Мандаринка, ама малкото мандаринче е супер. Браво и на нея, и на теб.

# 293
А кога ориентировъчно може да очакваме Мин.балове на прием ?

# 294
18 СУ, корейски - не е първо желание, но не съм сигурна, че първото го иска вече. Тоя корейски ѝ беше мечта, но накрая сложи японския преди него.
Ще чакам статистика да видя колко е балът за японски и има ли смисъл да се чака второ класиране или да отварям шампанското.
Отваряйте го (според мен де) - Корейският е невероятен, аз съм на една възраст в края на 40-те и го уча сега Simple Smile Определено имат потенциал и двата езика. Корейският е с много по-лесно писане, тя сигурно знае де... Честито!

# 295
  • София
Приет е на 17 желание Wink - голяма изненада за нас 9 та френска, поне вторият език е английски  Simple Smile
Много съм изненадана, че не е приет в НПМГ химия, балът му за там е 435,75, явно тази година там ше е доста високо. Ще се борим за английските гимназии на 2-ро класиране Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 18:28 от vesi21

# 296
# 297
Четвърто желание - Немски с испански!
Не съм сигурна дали ще участваме във второ класиране, ще го обсъдим!

# 298
  • София
Отваряйте го (според мен де) - Корейският е невероятен, аз съм на една възраст в края на 40-те и го уча сега Simple Smile Определено имат потенциал и двата езика. Корейският е с много по-лесно писане, тя сигурно знае де... Честито!
Оле, колко ти благодаря за тоя пост! Heart Така съм се напрегнала с тез незнайни за мен езици и по неясни причини не успявам да се зарадвам на изборите на щерката. За корейския ми го казва тя това за "по-лесното" писане, но аз твърдо не ѝ вярвах Flushed

# 299
                    Ако японския е предпочитан има смисъл от второ.Японските паралелки са най-добрите в 18-то.Направо са глезените деца на у-щето и учат в отделна сграда - японския център в двора.
                     Нашата девойка ще бъде 10 клас ЯЕ и е много доволна и щастлива от избора си.Тя отказа второ класиране,а балът и стигаше за ФЕГ на второ.

Общи условия

Активация на акаунт