СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 683
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 270
Поздравления за АЙ титата и сървъра на МОН. Щом 50 000 цъкащи майке не могат да го бутнат значи нищо не може да го срине Simple Smile
Момичета, аз съм ИТ и не съм рошава Simple Smile
50 000 цъкащи майки са капка в морето за серизона система, а съм сигурна, че зад тази стои стабилен хардуер, много сериозни кибер защити и не може току така да бъде съборена Simple Smile

Бала , според мен, го сметнаха още вчера, когато системата не допускаше select, защото беше пуснат процеса по изчисление.
Просто се изискват множество проверки, за да са сигурни, че  няма нещо  "обозено" Simple Smile
Това е, защото никой от нас не подходи сериозно да хакне и генерира малко повечко трафик. Майтапя се, разбира се. Мерси за обяснението за вчера! Поне аз се чудех какво става и защо. Просто обичам да знам... Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 17:17 от vasilenae

# 271
При нас излиза само желанието от позия номер 5 и то е неприета. Другите желания не излизат и при вас ли е така, защото и двете се притеснихме?

# 272
  • Варна
Приет по второ желание, МГ с немски. И без това се чудех кое да пиша първо и кое второ. Младежът иска да се пробва на второ класиране

# 273
  • Варна
Приет по първо желание - МГ, математика с ИИЧЕ английски

Up!, кое ви е първото желание?

# 274
  • Пловдив
Честито на всички.

Еклипс, в секцията Класиране ли гледаш? Там принципно излиза позицията, на която сте класирани

# 275
  • непостоянно
При нас излиза само желанието от позия номер 5 и то е неприета. Другите желания не излизат и при вас ли е така, защото и двете се притеснихме?

Да не би да пише “незаписан” в статуса? Не “неприет”?

# 276
  • София
Да разваля линията малко - не е приета първо, по второ желание влиза Simple Smile
Но пък девойката нали беше измислила, че иска немски, освен биология (35-то, сф.). Та май е баш правилното към момента за нея желание.
Ще видя и бала за нпмг какъв е. Подозирам, че е височък. И май ще има записване за нас. Но да де - заради идеята поне ще проверя за какво иде реч.

# 277
  • Пловдив
Приета на първо желание в МГ Пловдив, Компютърна графика.
Бал 490.50

# 278
Приет е по второ желание - НПМГ. Сега трябва да реши дали ще се записва или ще продължи с второ класиране.

# 279
  • Варна
Приет по първо желание - МГ, математика с ИИЧЕ английски

Up!, кое ви е първото желание?

Немски, Мат и инф

# 280
Приет е по второ желание - НПМГ. Сега трябва да реши дали ще се записва или ще продължи с второ класиране.

Моля споделете в коя паралелка и с какъв бал.

# 281
  • София
При нас излизат желанията, но не пише къде е приета. Какво се случва.

# 282
  • Варна
Тонка, в таб Класиране какво пише?

# 283
  • София
Тонка, гледай таб "класиране".Приети сме на по-задно желание, но и ние като Параход това очаквахме да видим, макар че надеждата последна отлита.

# 284
  • София
Тони, избери таба 'класиране'. И там тр да видиш къде е приета Кати.
Пс. Стискам ви плаци за 7-мо.

Общи условия

Активация на акаунт