СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 263
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Да се похваля и аз-приета съм по първо желание в Първа езикова, Варна. МНОГО се радвам, въпреки че бе горе - долу очаквано, тъй като минималният бал миналата година е бил 433, а моят е 455. Поздравления на всички, приети на място, което им харесва, а на тези, за които борбата продължава на Второ класиране, пожелавам УСПЕХ!!!! Положените усилия ще бъдат възнаградени, а дори да не бъдете приети по първо или второ желание, ще се случи това, което трябва. Съберете още малко сили и помнете
"Пътят е страшен, но славен!".

# 466
Търся мнения за 133 СОУ с френски и 22ро с испански, защото сме на 4 точки от нужния бал и няма как да стигнем до 9фег...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 07:23 от PolaB

# 467
  • София
Моето е прието по първо желание НПМГ - физика
Има ли група във фейсбук за НПМГ?

# 468
133-то засега. Чакаме второ класиране за френската, но разликата е 5 точки и надали ще се пребори. А от 133-то и 22-ро определено съм за 133-то. В 22-ро ме плашат момичешките класове.

# 469
  • Вече в моята си приказка...
При нас не се получиха нещата от първия път. Като гледам баловете - и от втория няма май да стане. Какво се случва с третото класиране? Все си мисля, че няма да оставят някое дете не записано, нали? Най-смотаните ли училища остават за трето класиране?

# 470
  • София
Вие бяхте в Перник, ако не бъркам, само там ли подадохте? с колко не достигат точките? Имайте предвид, че деца от областта кандидатстват и в София и ако са приети и се запишат, може да освободят места и тогава ще се придвижите.
Успех!

# 471
  • Силистра
Третото класиране си е пълен риск, защото като се откажеш от мястото на второ класиране играеш за неопределени места, това към момента на отказване. Един вид като изтървеш питомното ще гониш дивото. Не бих си го причинила, освен ако не знам със сигурност, че на трето класиране ще има свободно място там където искаме, но и тогава няма да е сигурно.
Нас очаквано ни приеха на първо желание, като гледам баловете по паралелки положението е станало много зле в града ни. Все още няма официална статистика от нашето РУО тук в Силистра, но по като гледам минималните балове на паралелките където кандидатствахме виждам че е много зле, от едни 20 надолу, че до 60-70 по-ниски балове спрямо миналата година. Ужас. Явно дистанционното необучение което го правиха последните 3 години си казва думата,

# 472
Здравейте,ние сме приети в не много желаеща паралелка и училище в 3СУ Марин Дринов със специалност графичен дизайн някой да има някакви отзиви за това училище иначе ще чакаме и второ класиране

# 473
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох бе Тони какви Катунски снахи. Важното е, че дяцата са се прибрали. Има какво да разказват.

# 474
  • Майничка
Тони, голямо преживяване е било, добре че са се ориентирали децата и че са имали достатъчно пари за билети!

# 475
Ивона, защо не ви харесва тази паралелка, просто питам. На мен ми харесва, графичния си е чудна от всякъде.
Аз за мене си знам, така съм казала и на кокончето, не е важно на кое желание ще си приета, не е важно училището, най - важно е да попаднеш между добри съученици, добри преподаватели. Да даваш всичко от себе си, и още повече да взимаш и попиваш знания. Ако не може в училище, то за целта знания може да натрупаш от много други места. И след известно време не ти хареса, все ще можеш да смениш както паралелката, така и училището. Ще държиш приравнителни ако се налага, щом си взел такова решение. Стига да има свободни позиции от които да избираш.

Чай с мед, на второ си остават същите паралелки, на трето ще избирате и нареждате отново, само чеее, от това което е останало. Аз по едно време реших да хвърля едно око на Софийската таблица. Тогава видях, че имаше доста свободни места, в доста училища. Ако не стане и на трето, ще чукате от врата на врата, и все някъде ще се влезнете.

Няма да има дете без училище, всяко ще влезне, въпросът е после дали ще остане там или ще се прехвърли в друго.
Успех пожелавам на всички които са за следващото, по следващото, дори и ако има такива за след трето класиране. Желая ви много късмет и сбъднати желания. Неведоми са пътищата Господни. В това се уверих и снощи.

Оффф беее, туй от снощи такава влага ми държи, хем се ядосвам на оная пачав..., хем ми е смешно. Успокоявам се на моменти с това, че на тази възраст, макар и с малко напътствия, децата имаха челен сблъсък и житейски урок за такива ситуации. То щом и възрастни жени са се вързали и не са се усетили, не са реагирали, аз как да очаквам някакво си надмощие да клекне пред малки деца. А другите две девойки пък са били по - големи от тях. Ама ся се чудя, защо ги отхвърлиха, явно някой друг ще си ги вземе за снахи. Ша чакам, поне моето, като доди момента, да и се падне някой който да я храни и пои обилно. Иначе нема да го бъди. Горката свекърва, как ша съ търпят. Joy

Нинка, разказваше ми тя дословно, от А до Я, чак тогава се изми и заспа. Ся чакав да стане към 12 - 13 някъде, и пак да почне.

Герче, винаги давам толкова колкото да има за спешни случаи, другото и то така. Спокойна съм, че вече каквото и да стане, ще знаят и могат да се оправят. Няма да е като теле в зеле.

# 476
Вчера четох, че в София има 1100 некласирани деца. След второ класиране ще намалеят с 200-330, а може и 400, но пак ще има достатъчно много неприети, които да объркат плановете ви за трето класирани. Опитайте се да го избегнете, освен, ако не сте с много висок бал и на косъм от приемане в СМГ или друго училище, за което ще сте без конкуренция или пък с много нисък бал, с който няма да има много какво да загубите.

# 477
133-то засега. Чакаме второ класиране за френската, но разликата е 5 точки и надали ще се пребори. А от 133-то и 22-ро определено съм за 133-то. В 22-ро ме плашат момичешките класове.

133-то и според мен е по-добър вариант от 22-ро, 35-то, 18-то. Балът тази година е паднал, заради отношението към Русия, но учителите са същите и според мен след френската е най-добрият вариант за желаещите френски език.

# 478
Ивона, защо не ви харесва тази паралелка, просто питам. На мен ми харесва, графичния си е чудна от всякъде.
Аз за мене си знам, така съм казала и на кокончето, не е важно на кое желание ще си приета, не е важно училището, най - важно е да попаднеш между добри съученици, добри преподаватели. Да даваш всичко от себе си, и още повече да взимаш и попиваш знания. Ако не може в училище, то за целта знания може да натрупаш от много други места. И след известно време не ти хареса, все ще можеш да смениш както паралелката, така и училището. Ще държиш приравнителни ако се налага, щом си взел такова решение. Стига да има свободни позиции от които да избираш.

Чай с мед, на второ си остават същите паралелки, на трето ще избирате и нареждате отново, само чеее, от това което е останало. Аз по едно време реших да хвърля едно око на Софийската таблица. Тогава видях, че имаше доста свободни места, в доста училища. Ако не стане и на трето, ще чукате от врата на врата, и все някъде ще се влезнете.

Няма да има дете без училище, всяко ще влезне, въпросът е после дали ще остане там или ще се прехвърли в друго.
Успех пожелавам на всички които са за следващото, по следващото, дори и ако има такива за след трето класиране. Желая ви много късмет и сбъднати желания. Неведоми са пътищата Господни. В това се уверих и снощи.

Оффф беее, туй от снощи такава влага ми държи, хем се ядосвам на оная пачав..., хем ми е смешно. Успокоявам се на моменти с това, че на тази възраст, макар и с малко напътствия, децата имаха челен сблъсък и житейски урок за такива ситуации. То щом и възрастни жени са се вързали и не са се усетили, не са реагирали, аз как да очаквам някакво си надмощие да клекне пред малки деца. А другите две девойки пък са били по - големи от тях. Ама ся се чудя, защо ги отхвърлиха, явно някой друг ще си ги вземе за снахи. Ша чакам, поне моето, като доди момента, да и се падне някой който да я храни и пои обилно. Иначе нема да го бъди. Горката свекърва, как ша съ търпят. Joy

Нинка, разказваше ми тя дословно, от А до Я, чак тогава се изми и заспа. Ся чакав да стане към 12 - 13 някъде, и пак да почне.

Герче, винаги давам толкова колкото да има за спешни случаи, другото и то така. Спокойна съм, че вече каквото и да стане, ще знаят и могат да се оправят. Няма да е като теле в зеле.

Извинете грешно се изразих тя иска такава специалност но в друго училище за което ще пробваме на второ класиране да съгласна съм с вас за добрата среда и преподаватели.

# 479
Щом е заради училището и ако ви е по - наблизо, действайте. Дано се получат нещата, нищо не губите. А туй училище на по предно желание ли е, защото аз доколкото разбрах, или си на същата или на по - горна позиция, надолу не става. Само на трето се избира наново всичко.

Общи условия

Активация на акаунт