MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 961
  • 562
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Аз не съм никак впечатлена от Пантерата. Тая фаза продължава да е meh.

# 197
  • София
Фаза 4 е най-слабата и прекалено разводнена с всички сериали, които набълбукаха.

Блейд, Фантастичната четворка и завръщането на Върколака чакам.

# 198
  • Варна
Грут не ви ли се вижда здраво погрознял?
И в коледния, и в трейлъра, сякаш е много различен от преди.

# 199
# 200
Весела Коледа!

Подарък от Марвел - She-Hulk няма да има втори сезон.

# 201
Е то оставаше и да направят втори сезон ...

# 202
  • София
Весела Коледа! Simple Smile

уф... 🤔😉

# 203
  • София
Black Panther: Wakanda Forever
https://www.imdb.com/title/tt9114286/

Бях много приятно изненадан с този филм. Определено не го очаквах.
Един от най-добрите филми на Марвел изобщо. Много емоционален, дълбок, бях хванат от първата до последната минута на филма.
Гледах го на кино, като хванах един от последните влакове така да се каже. Не е по темата, но каква разлика обаче в ефектите и самото три де. Този филм в сравнение с Аватар изглеждаше като самоделен филм от някой детски кръжок... Камерън е уникален и неповторим визионер! Но да се върна на Уаканда. Много обрати, много екшън, ненабиващ се на очи хумор, добре написани персонажи, пука ти за тях (с изключение на детето чудо от университета, много дразнещ персонаж) и какво ще им се случи. Почти нямам никакви забележки.
Препоръчвам!
-
8.5

# 204
И аз хванах последния влак да гледам пантерата. Съгласна съм с всичко, бих допълнила нещо друго, което приятно ме изненада, този филм може да се гледа съвсем самостоятелно от другите. Достатъчно е да си гледал само първата пантера.

Black Panther: Wakanda Forever
https://www.imdb.com/title/tt9114286/

Бях много приятно изненадан с този филм. Определено не го очаквах.
Един от най-добрите филми на Марвел изобщо. Много емоционален, дълбок, бях хванат от първата до последната минута на филма.
Гледах го на кино, като хванах един от последните влакове така да се каже. Не е по темата, но каква разлика обаче в ефектите и самото три де. Този филм в сравнение с Аватар изглеждаше като самоделен филм от някой детски кръжок... Камерън е уникален и неповторим визионер! Но да се върна на Уаканда. Много обрати, много екшън, ненабиващ се на очи хумор, добре написани персонажи, пука ти за тях (с изключение на детето чудо от университета, много дразнещ персонаж) и какво ще им се случи. Почти нямам никакви забележки.
Препоръчвам!
-
8.5

# 205
  • София
Ястреба е добре, всички стискаме палци за пълно възстановяване след тежкия индицент със снегорина.

Подробности:
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/amerikanskite-vlasti … cident-video.html

# 206
Стискаме му палци за бързо възстановяване. Във фейса бил пуснал снимка от болницата, добре бил, доколкото е възможно.

# 207
  • Somewhere far away
Горкия. 
Видях снимката в инстаграм, в тежко състояние е, но стабилно. Важното е , че вече е добре!

# 208
# 209
  • София
Това ще е един от най-важните филми в Марвел Вселената, пряко свързани с финалната фаза!
Нов трейлър.

Общи условия

Активация на акаунт