MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 995
  • 563
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Айде, пресни впечатления от предпремиерата, без спойлери, по-нататък ще обсъждаме подробно...
Хареса ми, повече от някои други продължения.... музиката, какато винаги кърти. Мисля че и оценката в IMDb седи много добре дотук. Забавлявах се от сърце.

# 241
Малко е замряла темата.
Да си кажа  - много ми хареса Пазители на Галактиката Vol. 3

Дори от сега мисля след месец-два пак да го изгледам.

# 242
  • София
За мен и моите момчета, това беше един от най-хубавите филми на Марвел - силна музика, страхотни визуални идеи на режисьора, забавен диалог и много емоции, без да нагарчат. Ще се гледа пак ...
И не бих казала, че е боза, напротив - хич не се взимат насериозно и това ги спасява от останалите Марвелски и подобни филми по комикси ...

# 243
Определено един от най-добрите филми в цялото МСЮ.

# 244
  • София
Пусната е нова анкета, която мисля, че ще ви заинтригува. 😊

Изгледах на кино Пазителите, много ми хареса!

Guardians of the Galaxy Vol. 3
https://www.imdb.com/title/tt6791350/

--> Има спойлери <--

Най-накрая нещо много добро от вселената на MCU, нещо от доброто старо време. За съжаление този филм дойде прекалено късно, а по предварителен план трябваше да е около последните Отмъстители, със сигурност не и във времевата рамка на настоящата 5-та фаза. Но това са подробности, които реално нямат никакво значение спрямо качеството на самия филм.

Пазителите имаха своя прекрасен финал и се превърнаха в може би най-добре написаната трилогия от вселената. Без нито един слаб или разочаровал по някаква линия филм. С отлично изграждане на характерите на героите, с ясна представа и план за достигането от точка А до точка Я.

Край с Пазителите!
Крис Прат едва ли ще се завърне някога, но все пак си остави вратичка за войната срещу Канг, но дотогава има много вода да изтече и много други неща да се случват... Зоуи Салдана и Батиста със сигурност ги гледахме за последен път и те казаха своето сбогом на MCU.

Лично за мен във филма имаше само два слаби момента. И то единия с доста уговорки. И причината не е в самите герои и играта на актьорите, а просто тези персонажи така написани и пльоснати нямаха място тук и сега.
Гамора трябваше да си остане мъртва, а не да я връщат от миналото. Точно с нея са ми основните претенции към филма. Според мен беше просто излишна.
Адам Уорлок е другата, но по-приемлива издънка. Въпреки че Уил Полтър се справи много добре и на мен ми хареса. Но Уорлок трябваше да се вихри в Инфинити сагата и като цяло той е могъщ и много опасен злодей, докато тук беше един изгубен и неориентиран слабак. Може би искат да ни кажат, това е той, без 'таймстоуна' Не знам, някак си не ми се вписваше по такъв начин. Но от друга страна стана добро попълнение към Пазителите.

Всичко останало беше на отлично или много добро ниво. Просто Марвел от златните си години.
Страхотни CGI ефекти и прекрасна музика. Хумора е там, където трябва и без да се прекалява.
И силен антагонист, който да тежи на мястото си. Еволюционера беше точно такъв. От доста години, Марвел не са имали толкова добро попадение. Това с контраземята и нейното унищожение когато му скимнеше беше брутално и ме разтърси (разбра се, че не го прави за първи път).

Хареса ми как Грут се развихри и видяхме най-доброто от него.

Много ми хареса как приключи всичко. Питър Куил се завърна на Земята да се види с дядо си. Трогателна сцена.
Дракс и Небюла, които са ми любимци също получиха това което заслужаваха. Небюла ще стане лидер, а Дракс ще има деца за които да се грижи.

Но най-хубавото го оставям за последно. И това разбира се бяха флашбековете за Ракетата и бруталното му минало. Всичките тези моменти ме хванаха за гърлото и бяха страхотно написани и режисирани. И силно емоционални.

Браво на Джеймс Гън! И сякаш ДиСи са в сигурни ръце, но дали е така съвсем скоро ще се разбере, когато излезе дългоочаквания Флаш.

Кои са бъдещите Пазители на Галактиката?
Ракетата, като водач + Грут, Краглин, Адам Уорлок, лошото куче Козмо (Мария Бакалова) и Файла-Вел, която има много големи сили и според мен ще бъде използвана и в други проекти. Определено това е Марвел персонаж, който по ред причини най-вероятно ще бъде експлоатиран.
-
8.5

# 245
Изгледах и аз най-сетне Пазителите 3, доста емоционален беше, като цяло ми хареса.
Очаквах по-добър саундтрак и повече хумор, но като цяло беше много добър в стария стил за моя радост без разочарованието от Д-р Стрейндж например и раздразнението при Спайдърмен.

# 246
Spederman in to the spiderverse е чист masterpiece. Филма на годината.

Компенсира поне, че изпуснах GoG 3

# 247
GoG 3 няма ли да го гледаш?!? Много силен.....

# 248
Ще го гледам, но трябва нелегално някъде. Просто го изпуснах на кино, в Русе в киното го махнаха след 2 седмици.

GoG 3 няма ли да го гледаш?!? Много силен.....

# 249
Много ми хареса на мен. Трети път ще го гледам (ама аз онлайн, де....не е супер качеството, ама става)

# 250
Ще го чакам и аз на дисни+ да го гледам пак.

# 251

Мисля, че за друг филм говориш. Този е анимация от 2018 Simple Smile Иначе съм съгласна, от последните 2 фази Спайдърмен беше и моят фаворит.

# 252
Spiderman across the spiderverse - поправям се 🙂

Мисля, че за друг филм говориш. Този е анимация от 2018 Simple Smile Иначе съм съгласна, от последните 2 фази Спайдърмен беше и моят фаворит.

# 253
  • София
Нови дати на някои от филмите:

Deadpool 3 (May 3, 2024)
Captain America: Brave New World (July 26, 2024)
Thunderbolts (December 20, 2024)
Blade (February 14, 2025)
Fantastic Four (May 2, 2025)
Avengers: The Kang Dynasty (May 1, 2026)
Avengers: Secret Wars (May 7, 2027)

# 254
  • София
Блейд ми  е любимата поредица, ама чак 2025, мнооого далече. А Капитан Америка как още има какво да измислят цял  филм да направят?  Че и още два за Отмъстителите.

Общи условия

Активация на акаунт