MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 597
  • 562
  •   1
Отговори
# 510
  • Somewhere far away
Завъртяха се снимки от сезон 2. С новия костюм.  Heart

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2 … 5da78125aa162c899

# 511

Аз всичките му костюми досега харесвам Heart, без онзи от She Hulk, ужасни цветове, а съчетани още повече.....

# 512
Червено е по-добре

# 513
  • София
Официално 4-та част вече си има заглавие "Spider-Man: Brand New Day" с премиера 31.07.2026

# 514
Официално 4-та част вече си има заглавие "Spider-Man: Brand New Day" с премиера 31.07.2026

Аз мисля, че след "No Way Home" трябваше да спрат, от филмите за спайдърмен на Том Холанд той беше топ, сега могат само да съсипят нещата, затова изобщо не съм въодушевена за този филм. Вместо него трябваше да направят The Amazing Spider-Man 3 с Андрю, за да ни покажат развитието на Питър 3 след смъртта на Гуен, там според мен има много повече хляб отколкото в спайдърмена на Том Холанд...

# 515
  • Somewhere far away
Последния епизад на DD не ми хареса.

Скрит текст:
Толкова хайп и толкова важност билдваха за Muse и накрая да го убият като поредното нищо- все едно е никой. алоо - в комиксите е един от най-големите врагове на Daredevil + супер силен е и има способности които го правят незабележим и от там създава още по -големи проблеми за Мат.. е такъв голям и велик злодей да го принизят до разглезено богаташко момче?! не ми се вижда честно. и да го убият толкова набързо - просто не, не мога да го приема това.

# 516
7 епизода само за да покажат борбата на Мат да сложи пак маската. С новата много бързо се загаджиха, не ми е много симпатична.
Скрит текст:
Единственото (за сега) което са запазили от миналите сезони е силната връзката между двамат психопата - кметът и жена му.

# 517
  • Somewhere far away
Олееe.... попаднах на това!

Алекс е българин, Алекс Малеев - художник на комикси, илюстратор! И това , което държи Чарли е негово произведение. Най-накрая нещо хубаво да илезе и от наща държава,  много се гордея!

# 518
Последния епизад на DD не ми хареса.

Скрит текст:
Толкова хайп и толкова важност билдваха за Muse и накрая да го убият като поредното нищо- все едно е никой. алоо - в комиксите е един от най-големите врагове на Daredevil + супер силен е и има способности които го правят незабележим и от там създава още по -големи проблеми за Мат.. е такъв голям и велик злодей да го принизят до разглезено богаташко момче?! не ми се вижда честно. и да го убият толкова набързо - просто не, не мога да го приема това.

Много хора се оплакват за епизод 7, че адски на бързо изведнъж се развива всичко в него...
Скрит текст:
Не съм чела комиксите, затова нито знаех предварително кой е Muse, нито кой ще го играе, но си спомням, че преди да излезе сериала се носеха слухове, че Даниел (тоьи дето работи за Фиск) ще бъде Muse. Сега се оказва нещо съвсем различно. Да не говорим, че този който се оказа Muse никога не го дадоха нещо да има към психоложката освен в първия момент когато отиде да й иска автограф, а след това изведнъж се оказа обсебен от нея. 

7 епизода само за да покажат борбата на Мат да сложи пак маската. С новата много бързо се загаджиха, не ми е много симпатична.
Скрит текст:
Единственото (за сега) което са запазили от миналите сезони е силната връзката между двамат психопата - кметът и жена му.
Тя новата преди години (2016) е била гадже на Себастиан Стан (Бъки Барнс/"Зимния войник") и като я видя винаги се сещам за него...😄 (Тя и със Себастиан има общи проекти - филма "Spread"/2009/ с нея, Себастиан и Аштън Къчър и сериала "Kings"/2009/, със Себастиан и Иън Макшейн, където ролята й е съвсем епизодична.)

Колкото до връзката, съм съгласна. Ще видим в последните два епизода какво ще стане...

# 519
  • Somewhere far away
И много кратък, това също много ме дразни. 30 мин изобщо не са достатъчни за един епизод.

Аз почти от самото начало знаех кой ще е Muse. На много места вече беше потвърдено. Единственото ми съмнение, което до послледно имах  че не е той, е защото Hunter Doohan ми се струва много слабичък, а в сцените в които е Muse е доста по-мускулест и buff, но карай - може да е ефект на дрехите, може да има подплънки или боди армър под дрехите.

Не знам, много набързо го убиха и това не ми харесва, изобщо почувствах го много претрупано, личи си че предишните сценаристи са омазали нещата, а новите се опитват да закърпят положението - защото има сцени, които са чудесни и такива, които са просто зле.   

Последните два епизода казват че ще са най-силни. Но дори и така да е аз пак съм недоволна че са толкова малко епизодите. Няма пълно щастие!

# 520
Епизод 8 на "Daredevil: Born Again" беше много силен, най-накрая някакво действие и развитие. Време беше! Сега нямам търпение за следващия епизод!

Скрит текст:
Обаче според мен Мат за толкова време да не разбере, че Фиск е пациент на Хедър беше тъпо. Най-малкото Мат би трябвало чрез обострените си сетива да надуши миризмата му по Хедър (те провеждат сеансите в кабинета й и ако не броим това, че седят един срещу друг, все поне веднъж са си стиснали ръце...).

Другото дразнещо е, че няма как Мат си седи така една година и да не разследва защо Булсай уби Фоги, нелепо е. Фоги му беше като брат, най-близкият човек. Много неправдоподобно ми се струва чак сега Мат да открие истината, но...както й да е.

Разкритието за Ванеса не беше нещо неочаквано и въпреки всичко леко ме шокира. Някакси е разкъсан сюжета и се губи връзката. Добре, поръчала е убийството, защото Фоги е щял да спечели делото и да спаси клиента си, но какво общо има това с Ванеса или Фиск?! Какъв е този толкова важен клиент?! Как точно е щял да им навреди?! И защо Ванеса би наела точно Булсай след като той се опита да я убие, за да отмъсти на Фиск за смъртта на любовта на живота му Джули?! Дано в последния епизод има някакво изяснение на нещата...

П.П. Марвел доста усилено рекламира "Thunderbolts*", нямам търпение да излезе. Само че в Българската Марвел страница пише, че филма го пускат тук на 30 април, а пък в сайтовете на Синема сити и Арена пише 02.05... Къде е истината, не е ясно, явно ще трябва да чакаме и да видим...

# 521
  • Somewhere far away
Изгледах и аз.
Да, този епизод ми хареса. И много добра синематография, как представят невероятния слух и специалните усещания на Мат, просто много красиво направено. 

И ми стана комично - Bullseye за втори път прецаква партито на Фиск! Няма такъв човек Grinning

# 522
Тази сутрин изгледах последния епизод на Сезон 1. Много ми хареса, по този начин трябваше да бъде сериала през целия сезон, но...

Това, което ме учуди е, че сред полицаите, които Мат беше събрал накрая в бара на Джоузи липсваха Брет Махоуни (който беше приятел на Фоги и срещу Фиск от самото начало), Мисти Найт, Дина Мадани... Rolling Eyes

# 523
Пуснаха два кратки клипа от Thunderbolts*:

# 524
  • София
Тъндърболтс* (Thunderbolts*) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt20969586/

Останах приятно изненадан от филма, особено след разочароващия Капитан Америка.

Нарочно не четох никакви новини преди филма, за да се изненадам максимално от това което ни чака и добре, че го направих.

Ето това вече си е Марвел филм от доброто старо време. С типичния за тях хумор, добре развити герои, як екшън, връзки с Вселената, намигвания и т.н. и т.н.

Най-големия плюс за мен е каста и практическите ефекти. Във филма почти няма CGI и това си е за отбелязване. Браво. Сега ако разкарат и това дразнещо 3D ценя няма да имат. Само те останаха да правят 3D филми. Не разбрахте ли, НЕ СТАВА! Уф, мразя го.
Но да се върна филма. Освен от всичко това което изброих имаме една по-многопластова история с много повече дълбочина и емоции. По един много оригинален начин е представен изцяло новия и непознат за нас герой от филмовата Вселена на Марвел, Боб и как всеки един от героите, за да се върнеше от 'тъмата' трябваше да пребори собствените си демони и кошмари.
Уайт Ръсел като Джон Уокър прави поредна много силна роля и се превръща в нещо като любимец за определена група от феновете на Марвел. Бих казал хард ядрото фенове.
Флорънс Пю като Елена Белова също е много убедителна.
Естествено закъде без Себастиан Стан и неговия Бъки.
А, Алексей Шестоков а.к.а. 'Червения пазител' (Дейвид Харбър) внася толкова много хумор.
Изкефих се, че ни отърваха от мега нелепия и обиден за феновете образ на Таскмастъра. Видяхме я за има-няма, 2 минути и довиждане. Супер хрумка, защото много хейт изядоха с нея и с право. Ето, че си взимат бележки според фенските нагласи.

Имам две сериозни забележки.
Валентина Алегра дьо Фонтен (Джулия Луис-Дрaйфус) не става, като антагонист. Всъщност не става нито за герой, нито за антигерой. Разбира се тя си е чист злодей, но толкова неубедителен, карикатурен злодей отдавна не бях виждал. И също така прекаляват с хумора при нея. Несериозно е. Не гледаме Остин Пауърс все пак.
И другото нещо е, че прекалено много се изсилиха с това тази 'банда неудачници' да са новите Отмъстители. Да, официално това са новите Отмъстители (Джон Уокър, Алексей, Елена, Бъки, Призрака и Боб, ама последния не може да използва силите си без тъмната си страна)?! WTF?!
Според мен се гъбаркат. Дано, че иначе ще олекнат яко. По-скоро ще имаме страшно много отмъстители. Първо ще се завърнат всички живи стари такива + тези новите (които са по-скоро 'Отряд самоубийци' на Марвел) + дечурлигата + евентуално мутантите от Х-Мен и Ф4.
И ще трябват много хора пред опасностите, които тепърва ще връхлетят Земята...

* Внимание, останете до самият край, защото след надписите има много важна 'посткредит сцена' 😊

Силно препоръчвам!
-
7.5 / 7.0

Общи условия

Активация на акаунт