MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 34 000
  • 563
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Wink

# 226
  • София
Джонатан Майорс обаче предвид какво се случва около него може и да не го видим повече като Канг...

# 227
Хич не ми хареса. Както сериала Хълк, много несериозно, малко ми идва като подигравка със зрителите

# 228
И аз го гледах снощи.

Определено Канг най-много ми хареса във филма. Всички останали бяха незапомнящи се (Хоуп, Ханк Пим) или дразнещи (Каси и Скот). Пол Ръд е симптяга, но той играе един и същ герой във всичките си филми и не ми е особено интересен вече.

Откъм сценарий нищо ново не предлагат за пореден път. Същите не на място шеги в напрегнати моменти. Същият неубедителен финал без никакви жертви. Скот и Хоуп можеха да ги оставят в КР и/или Ханк да бъде убит от Канг.

Иначе да, Канг беше лесно победен, но това не е толкова странно за мен. В КР действат други правила и неговите сили са силно ограничени там. Това му е мотивацията да избяга. Въпросът е за всеки филм и сериал различен Канг ли ще имаме? Ако да, тъпо.

6.8/10

# 229
На мен Мишел Пфайфър и мъжа на Катрин Зита ми харесаха. Напомниха ми за моята младост. Нейното лице май го бяха обработвали и с някаква програма за да изглежда по-загладено.

# 230
  • София
Джонатан Майорс обаче предвид какво се случва около него може и да не го видим повече като Канг...
Като добавим и, че трябва да търсят нов актьор за Тор след Secret Wars, oсвен ако не решат да го убият. 

Тези дни Скарлет окончателно каза, че повече няма да играе Black widow.

# 231
Уау, на Квантоманията са направили ришуутове един месец преди премиерата на филма. Това обяснява много неща - ефектите, финалът, сценария. В първоначалната версия Скот май наистина остава в КР и това е трябвало да бъде края на четвърта фаза.

Странни решения вземат от Марвел.

# 232
Нещо  май почнаха да си Менкът актьори от едната вселена във другата

# 233
Те си менкат Джеймс Гън ти актьори Grinning

# 234
  • София
Айде, не остана, нямам търпение утре за GOTG 3, не знам да минавам ли да споделям впечатления, или да почакам Sunglasses

# 235
Егати съкращението Joy
Хич не смятам да си го причинявам, освен ако не прочета само суперлативи.

# 236
  • София
Егати съкращението Joy
Хич не смятам да си го причинявам, освен ако не прочета само суперлативи.

Такова си му е съкращението от край време...
Ще си го причиня, както всичко дотук, нали е затова тая тема???
С риск да се случи пак някоя боза, както някои филми дотук, няма начин да се изпусне...

# 237
Ще го гледам аз. На мен са ми забавни. Даже като ми е тъпо си пускам някой от старите филми, понеже са ми смешни....

# 238
Това, че пишем тук, не значи че трябва да гледаме всичкОтО боза, което излиза. Може този ГОТГ Simple Smile да не е, чакам отзиви, но така или иначе Пазителите не са ми любимци. Аз още не смея да изгледам последния Тор, а ми е любимец Simple Smile

# 239
Абеее, става за гледане. Не е чак съвсем зле, ама пак има вплетени гей изяви. (то вече всичко ново, което излиза, е така).

Общи условия

Активация на акаунт