MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 36 321
  • 614
  •   1
Отговори
# 420
Имаше много reshoots, и аз съм с бая резерви.

# 421
  • София
‘DAREDEVIL BORN AGAIN’ will officially premiere on March 4 on Disney+

# 422
‘DAREDEVIL BORN AGAIN’ will officially premiere on March 4 on Disney+

Да и нямам търпение вече, но за съжаление попаднах на информация, че ще са само 9 епизода Sad ...

# 423
Предостатъчно за стрийминг сериал. Локи беше само 6.

Някой гледа ли Агата? Става ли за нещо?

# 424
  • Somewhere far away
Всичко следя аз.
Агата очаквах повече, но поне успяха да покажат колко ужасен и егоистичен и безчувствен човек е. в УондаВижън не успахме да видим истинската и същност, но тук определено я виждаме. Иначе нещата до 4 еп вървяха доста мудно, но в 5 епизод стана по -интересно и имаше малко предиостория за един също важен герой, който не е Агата. само това ще кажа, за да не спойлвам.

Аз пак гледах Deadpool & Wolverine - така че тая вълна няма скоро да ме отмине! Grinning
И  в тоя ред на мисли - поздрав с eдна от  най-епичните сцени, на която съм се смяла със  сълзи!  на финална определено ми се дорева, израсла съм с X -men и за мен е нещо много носталгично и много скъпо,  важна част от мен от моето минало, от всичко.... Но това е преди баш финала /мога да го гледам хиляда пъти . и няма да ми писне/.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:11 от Deathcrush

# 425
Без да съм гледала Агата - само от клип четата на нетфликс в инстаграм 😀 важния герой би трябвало да е сина на Уанда?

# 426
Предостатъчно за стрийминг сериал. Локи беше само 6.

Някой гледа ли Агата? Става ли за нещо?

Първите три сезона също са стрийминг, но бяха по 12-13 епизода, а не само 9... Важното е, че преработиха сценария и върнаха Фоги и Карън. Също нямам търпение да гледам отново заедно Дявола и Наказателя.Purple Heart

"Агата" още не съм я гледала, но в скоро време и това ще направя. Чакам да излязат всички епизоди и да ги качат в нета (освен ако вече не са излезли, скоро не съм проверявала).

# 427
По онова време всичко на Нетфликс беше такъв формат просто Simple Smile Дисни си следват техни правила, а и май няма някаква закономерност вече в бройката. На HBO масово бяха по 10, сега Пингвинът е 8...

# 428
  • София
Като стана въпрос за Пингвинът - добър е сериалът, а Колин Фарел се справя чудесно, въпреки обилният грим, както и останалите от каста. Препоръчвам!

# 429
  • Somewhere far away
Лоша новина /поне за мен/-  за добро или за лошо - филмът, който се готвеше за Блейд е премахнат от  фаза 6 на марвел.

за който го интересува по -подробно и знае английски поствам линк към видео:

https://www.youtube.com/watch?v=_SwfFgspR_U&ab_channel=TheCosmicWonder

# 430
  • София
Голяма драма с Блейд. Я режисьор, я сценарист или нещо друго все пречи на продукцията. Върколака и след това Спайдърмен могат да задържат Марвел. След Ендгейм само надолу е посоката. Разбира се, отчаян ход с Доктор Дуум и Дауни Джуниър.

# 431
  • София
Upcoming MCU films:

• Captain America 4 — February 14, 2025

• Thunderbolts — May 2, 2025

• Fantastic Four — July 25, 2025

• Avengers: Doomsday — May 1, 2026

• Spider-Man 4 — July 24, 2026

• Avengers: Secret Wars — May 7, 2027

# 432
Това нова фаза ли е?

# 433