MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 36 345
  • 614
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Как, по ангелите, го гледа вчера Grinning Днес уж е предпремиерата Grinning

# 406
  • София
Как, по ангелите, го гледа вчера Grinning Днес уж е предпремиерата Grinning
[/quotе/]

Води се пред-предпремиера, но няма разлика в цената с днес, например. Нашата фамилия сме страшни нърдове като става дума за Марвел 😁😁
Никакво търпение нямаме като излезе нещо ново, още повече че ни е страх да не попаднем на спойлери в YouTube .... шашава история.

Локи 2 е важно да сте го гледали преди Дедпуул.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 08:43 от .:Диди:.

# 407
  • София
Дедпул и Върколака (Deadpool & Wolverine) (2024)
https://www.imdb.com/title/tt6263850/

Отидох с максимално завишени очаквания, така че тази осмица тежи много. По-скоро е за 8 с малък плюс, но не и отвъд 8.5, просто защото последната третина някак си ми издишаше и не успяха да задържат невероятното ниво от началото и средата на филма. Но да, този филм очаквано (винаги е хубаво когато очакванията се оправдаят) се превърна в сензация и за невероятната химия между Дедпул и Върколака (самият Рейнолдс е болен негов фен) ще се говори дълги годни занапред.
Като добавя и куп неочаквани 'камеота' (няма да издавам кои култови герои се появяват, за да не ви лиша от кефа да ги видите), то успехът е гарантиран. Да, класически и целенасочено търсен фенсъврис, но направен изключително добре. С много пиперлив хумор, даже брутален на моменти. Много ирония, много луд екшън, кървища, страхотна хореография и какво ли още не.
Касандра Нова и Парадокс (той по-скоро карикатура) като антагонисти също ме изкефиха много.
Е, не, не мога да не спомена поне едно камео. То не е на герой, а на актьор. Да, Хенри Кавил го вкараха, за да се изгаврят с ДиСи и това, че изпуснаха такъв актьор и герой. В един от световете, Върколака не е Хю Джакман, а Хенрил Кавил.
Гледайте го и то на голям екран!
-
8.0

# 408
You either die a hero or live long enough to become the villain 😂 Робърт се завръща - https://www.forbes.com/sites/monicamercuri/2024/07/27/robert-dow … e-mcu-as-dr-doom/

# 409
  • Somewhere far away
Голяма новина- браво!

# 410
Нали нямаше да има спойлери уж дълго време, защо това нещо се разпространи днес и навсякъде, не резбирам. Само четири дена минаха от излъчването на филма, не всеки може да тича веднага в кино салона 😕

# 411
  • София
Той се връща ама не като Железният човек, спокс. 😉

# 412
Това го разбрах, видеото от comicon е навсякъде, публикуваха от Marvel, avengers и самия Robert DJ. Просто преди премиерата вървеше призив да не се спойлва филма, надявах се че ще е като с avengers iw (там успяха да не разкрият дълго време)

# 413
Дедпул и Върколака удариха близо 500 млн. за уикенда.
Не можах да позная Робърт Дауни джуниър. Така се е опънал, че не прилича на себе си.

# 414
Гледах едно филмче с Никол Кидман, същата работа....

Не можах да позная Робърт Дауни джуниър. Така се е опънал, че не прилича на себе си.

# 415
Това го разбрах, видеото от comicon е навсякъде, публикуваха от Marvel, avengers и самия Robert DJ. Просто преди премиерата вървеше призив да не се спойлва филма, надявах се че ще е като с avengers iw (там успяха да не разкрият дълго време)

Ама кастинга на Робърт няма абсолютно нищо общо с Дедпул. Нищо не са спойлнали.

По-скоро избягвайте видеа от панела на Дедпул от Comic Con, че там са истинските спойлери.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 11:13 от mokka

# 416
  • София
Doomsday започва снимки първата половина на 2025, а през 2026 с премиера. Очакваше се Доктор Дуум да е част от злодеите, но главния да е Канг. Сега обаче с проблемите на актьора, въобще не знам какво ще става с този персонаж.
Любопитно ми е дали и Крис Еванс няма да получи роля на друг герой Grinning

# 417
  • Варна

Любопитно ми е дали и Крис Еванс няма да получи роля на друг герой Grinning

Същото си помислих и аз Simple Smile

# 418
  • София
Гледахме със сина днес Deadpool & Wolverine. Ами какво да кажа - отивайте в кината, хора, които още не сте го гледали! Изживяването е един път и е страхотно!

# 419

Новия тийзър трейлър за Thunderbolts* го има вече и в ютюб канала на Кино Арена, а филма е сложен и в сайта на киното, в раздела с предстоящи филми с надпис очаквайтe... Аз лично като страстен почитател на Бъки Барнс имам големи резерви за този филм, защото до последно се носеха какви ли не слухове, така че докато не излезе филма и не видя какво са направили с него няма да се успокоя. Иначе сцените с Бъки в трейлъра изглеждат много яко! Heart EyesNature FireHeart

Общи условия

Активация на акаунт