MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 36 347
  • 614
  •   1
Отговори
# 390
Гледам, че и за четиримата главни героя във FF са все кастнати бели актьори. Ти да видиш. Може би д-р Дуум ще вземе чернокожата квота, Джони Сторм ще е non-binary, а нещото ще е трансджендър скала. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 391
Гледай втория Капитан Марвел наскоро в самолет. Въпреки, че не съм гледал първия, май единствения Марвел филм който пропуснах и това е пълна боза. Ант-мен никога не е бил нещо впечатляващо. Честно казано третата мравка ми хареса най-много. В момента имат толкова ресурси, че могат да пробват и да натискат където има гледаемост. Лунния рицар например има много потенциал.

# 392
  • София
‘DAREDEVIL BORN AGAIN’ has wrapped filming.

Releasing next year on Disney+

# 393
  • Somewhere far away
нямам търпение. точно днес гледах снимки, с които е потвърдено че присъства и Джон Бъртнал в ролята на Punisher! 

# 394
  • София
Robert Downey Jr would happily return to the MCU after his winning his first Oscar — “It’s part of my DNA”

“Never, ever bet against Kevin Feige. It is a losing bet. He’s the house. He will always win."

# 395
  • Somewhere far away
Не знам за вас, хора, но аз съм СУПЕР хайпната за Deadpool & Wolverine!

# 396
  • София
Само като знам кои са главните действащи лица и знам, че филма ще е много добър.

# 397
Отдавна не съм влизала в бг мама, но днес ми се наложи и преди малко случайно попаднах на тази тема. Прегледах последните 4-5 страници и ми стана интересно първо, че има хора, които харесват издънката Endgame и краят й (при положение, че повечето фенове на Марвел в интернет 5 години по-късно все още се бунтуват срещу нелепия край на филма и унищожението на героя на Стив Роджърс {защото откъдето и да се погледне си е тотално унищожение - не може човекът три филма да тича да спасява най-добрия си приятел /"Дори и когато нямах нищо, имах Бъки!"/ и да се обръща срещу ООН заради него, превръщайки се в изгнаник и беглец и накрая да реши да си вдигне чукалата, да духне в миналото при жена, която не го поглеждаше преди среума и да го зареже съвсем сам в 'бъдещето'! Това не е прогрес, а тотален регрес! Още повече, че след snap-а вместо да говори за хората, които е изгубил в него, Роджърс говори за загубата на Картър, която си е отишла години преди това! Като добавим и това, че тя е имала мъж и деца и е живяла щастлив живот става ясно, че Роджърс е изтрил всичко това само и само да бъде с нея. Плюс, как може човек, който е обърнал света заради най-близкия си човек, който му е като брат просто да се седи в миналото и да си играе на щастливо женен докато в същия момент някъде там измъчват Бъки и му трият паметта}; да не говорим, че режисьорите и сценаристите на филма са на различни мнения за това как точно работи пътуването/връщането във времето във филма) и второ, че никой не е споменал нищо за Thunderbolts*, който в момента се снима (звездичката не е грешка, така обявиха заглавието преди два месеца, и че ще се разбере, какво значи звездичката в заглавието, чак след като филма излезе). Аз лично съм със смесени чувства към филма, заради противоречивите слухове около него, които непрекъснато бълват в Туитър...така де в Х. По принцип Бъки Барнс ми е любимия герой (както сигурно става ясно от профилната ми снимка на Себастиан) и по тази причина се дразня (както останалите му фенове), че Марвел за пореден път го пренебрегват при положение, че той е един от героите, които са от Фаза 1 на Марвел (с най-дълго участие).

# 398
Леле, какво излияние само да оплюеш хората, които харесват Марвел. Като имаш против, не гледаш, поне избор на заглавия има много.

# 399
Стив Роджър трябваше да си стои до Бъки вместо да вземе единствения си шанс за лично щастие? Щото тя създава.и семейство по-нататък... не го е срам

# 400
  • Somewhere far away
И аз харесвам Бъки , но не смятам че дори самият той ще се разсърди че най-добрия му приятел е отишъл при жената , която обича да си изживее с нея живота и да е щастлив .

# 401
# 402
  • София
Deadpool and Wolverine week

Започна се. Да видим какви боксофис рекорди ще строши в своята категория.

# 403
  • София
Снощи ходихме да го гледаме - Deadpool&Wolverine
Всичко, което си мислите, че е, е в пъти по-добро.
Глътка свеж въздух след някои разочарования.
Ще се попикаете от смях, гарантирам.
Саундтрака-върховен, всяка песен пасва идеално на дадената сцена.
Усещам, че ще ходя пак да го гледам......

# 404
Ох звучи супер, за съжаление се очертава да го гледам чак по-другата седмица.

Дали мога да мина без локи 2ри сезон или трябва да го гледам, за да разбера филма. Всички го хвалят, но нещо нямам муза за него.

Снощи ходихме да го гледаме - Deadpool&Wolverine
Всичко, което си мислите, че е, е в пъти по-добро.
Глътка свеж въздух след някои разочарования.
Ще се попикаете от смях, гарантирам.
Саундтрака-върховен, всяка песен пасва идеално на дадената сцена.
Усещам, че ще ходя пак да го гледам......

Общи условия

Активация на акаунт