MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 36 312
  • 614
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Предстоящи сериали на Марвел:

What If? S3 - Dec. 22
• Your Friendly Neighborhood Spider-Man - Jan. 25
• Daredevil Born Again - Mar. 4
• Ironheart - June 24
• Eyes of Wakanda - Aug. 6
• Marvel Zombies - Oct ‘25
• Wonder Man - Dec ‘25

# 436
  • Somewhere far away
Напомням че днес са двата финални епизода на Агата. Simple Smile

# 437
Агата последно хареса ли ви? Струва ли да се гледа?

# 438
  • Somewhere far away
гледайте го и ще прецените. аз не подходих с никакви очаквания и съм доволна- сериала е много по -праволинеен от останалите сериали досега на марвел. което е добре,  не вкарват прекалено много сюжетни линии, няма прекалено много различни герои , не се ангажираш с всичко това и следователно си по -фокусиран върху тук и сега какво точно се случва  във всеки епизод, това е важното,  не се разсейваш и  не си раздвояваш вниманието върху сто неща - вниманието ти е по - насочено и  по -фокусирано. действието се развива почти на едно и също място , но с различни изпитания за всяка от вещиците... всеки да прецени за себе си, но на мен ми харесва. също така какво по -добро време от сега, края на месеца, есен, хелоуиин - сега е точното време да се гледа точно този сериал Simple Smile

# 439
По средата на Агата съм
Много ми харесва
За разлика от много сериали, които започват ударно и накрая се разочароваш, този започва не много обещаващо, но към края става много интересен. Епизодът с Лилия беше страхотен - пътуването във времето ми е любимо. Неочаквани обрати, много мисъл е вложена в сериала 😀

# 440
  • Somewhere far away
Агата е голям успех. Цифрите не лъжат.
 Дори се говори че е възможно да има втори сезон.

# 441
  • София
Kevin Feige says the X-Men will be important to the MCU after the events of ‘AVENGERS: SECRET WARS’

Фаза 7 Wink

# 442
Нов тийзър трейлър на Thunderbolts* от D23 в Бразилия. Сцените с Бъки ("Зимният войник/Белият вълк") са мега яки Nature FireNature FireNature Fire Честно казано нямам търпение вече да излезе този филм...

Редакция: Забравих да кажа, че и за "Капитан Америка" има нов тийзър трейлър:

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 15:39 от Mermaid By Heart

# 443
  • София
Аз нещо тоз новият Капитан  Америка хич не го  харесвам. Дали  защото  главният ми  е антипатичен или  защото  съм  свикнала  с Крис Евънс не знам.

# 444
Аз нещо тоз новият Капитан  Америка хич не го  харесвам. Дали  защото  главният ми  е антипатичен или  защото  съм  свикнала  с Крис Евънс не знам.

Аз никога не съм харесвала Стив Роджърс кой знае колко (след Endgame дори го намразих), така че съм много щастлива, че вече не е Капитан Америка. Харесвам Сам Уилсън и то много, ако има някой достоен за титлата(освен Бъки Барнс), то това е той (въпреки, че аз лично мисля, че Бъки щеше да е по-добър Капитан Америка не само, защото има серума и е супер войник, а и защото щеше бъде начин да изкупи вината, която според него има, за животите, които е отнел, когато е бил измъчван, с изтрита памет и 'активиран' с няколко кодови думи, като робот от HYDRA). Но в момента в който разбрах, че Бъки няма да участва в новия "Капитан Америка" интереса ми рязко спадна. Ще гледам филма, само заради Антъни Маки, който е прекрасен Сам Уилсън...

# 445
  • София
И аз мисля,  че Бъки щеше да е много по-добър избор.  Да не говорим,  че няма никаква логика в това, че Стив не му  даде щита на него.

# 446
И аз мисля,  че Бъки щеше да е много по-добър избор.  Да не говорим,  че няма никаква логика в това, че Стив не му  даде щита на него.

Ако бяха включили в Endgame разговора на Стив и Бъки, преди Стив да тръгне да връща камнъните и да унищожат героя му с това оставане в миналото вероятно щяхме да имаме отговор защо Стив директно на Сам даде щита. Според мен (ако тази част изобщо е била заснета е било изключително глупаво да я изтрият и да не я включат) този разговор щеше да омекоти доста страстите около нелепия финал на филма, които все още бушуват на места в нета. В "Сокола и Зимния войник" Бъки каза на психоложката, че отгодини непрекъснато е от една битка в друга и сега иска само мир. Вероятно Стив му е предложил щита, но Бъки му е отказал по тази причина.

# 447
  • София
Chris Evans was initially planned to return as Captain America in a new standalone film alongside Hayley Atwell.

A story for that film couldn't be nailed down.

(Source: Deadline)

# 448
Chris Evans was initially planned to return as Captain America in a new standalone film alongside Hayley Atwell.

A story for that film couldn't be nailed down.

(Source: Deadline)

Той така или иначе ще се върне в Secret Wars. Слава богу, че филма с Атуел не се е осъществил. Феновете ликуват, защото на всички ни омръзна да ни натрапват тази "двойка" в очите. Дано като го върнат, да го върнат млад и да се окаже, че стареца е бил скръл или измамник. Това ще оправи горчивия вкус в устата на феновете от края на Endgame...

П.П. Най-накрая изгледах Agatha All Along. Хората много го хвалеха, но не разбирам защо. Не е кой знае какво.

Спойлер:
Скрит текст:
Надявам се, ако наистина има сезон 2 да не настроят Били и брат му, ако успее да го намери срещу майка му (Уанда)...

# 449
  • София
Ще гледам и аз Агата, но може би след празниците. 😊

Изгледах на кино два Марвел филма.

Venom: The Last Dance (2024)
https://www.imdb.com/title/tt16366836/

Може би най-добрия Венъм от поредицата. И достоен край (поне засега) на неговата история.
Естествено отвориха си вратичка, че Еди Брок и симпатичния симбиот могат пак да се срещнат. Наблюдавайте внимателно още началната сцена в бара и капката, както и края след това... 😊

Добър екшън, ефектите много добри, единствено семейството поклонници на UFO ми стояха малко излишни, но там използваха децата за да видим и доброто във Венъм.
-
7

Kraven the Hunter (2024)
https://www.imdb.com/title/tt8790086/

Време беше да се направи филм и за руския отмъстител, хаха. Един от класическите Марвел злодеи от Вселената на Спайдъ-Мен.
Доста е далеч от този Крейвън, познат ми на мен обаче. Направили са го буквално недосегаем. Ами направо да го викат Авенджърите за следващото им голямо събиране, хаха.

Екшъна беше на ниво. Арън Тейлър-Джонсън е отличен избор за главната роля на Крейвън.
Филмът беше много предвидим, дори и в обратите си на финала. С нищо не ме изненадаха.

Все пак като тегля чертата става за едно гледане и по-добре е да се види, отколкото да се пропусне.
-
6

Общи условия

Активация на акаунт