MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 784
  • 562
  •   1
Отговори
# 465
  • София
😌😕

# 466
Ще бъде епично! Нямам търпение! Heart

# 467
  • София
Agatha All Along (2024)
https://www.imdb.com/title/tt15571732/

С умиление си спомних за любимия ми Уанда/Вижън и как с този сериал ме накараха да се вълнувам отново от MCU. За съжаление след това много бързо разрушиха всичко до един необратим момент.
Но сега години по-късно се появи това шоу и вкуса ми се оправи след толкова много разочарования от мШИю през последните години. Радвам се, че и сериала е подновен за сезон 2, след като намеренията бяха да е само един кратък сезон. Дано само не го окепазят...
Реално това е третия сериал от MCU, който си струва. След ''Уанда/Вижън'' и ''Локи''
Останалите и да ги гледаш и да не ги гледаш и с тях и без тях - все тая! Хайде бих добавил и анимацията - ''Какво ако...?''

И докато Уанда започна ударно, а накрая може да се каже, че разочарова, тук се получи точно обратното. Първите епизоди бяха доста мудни (не и слаби, просто ги 'имаше'...), но с всеки следващ епизод ставаше все по-интересно и по-интересно.

Имам обаче някои съмнения и опасения да не ни подготвят за война на синовете на Уанда срещу нея самата с която ще ме изгубят. И другото нещо, не знам как я мислят, но шансът да харесам Агата като човек е НУЛЕВ. Ако ще да я дадат как кърми младенеца и спасява милиони...
Агата е зла, егоцентрична к*чка и това, че я върнаха като ''сипматичната лелка призрак'' да ''отваря очичките'' на Били не ми хареса, но нека не съдя преди да видя финалния резултат.

Звездата на сезона според мен не беше нито Били, нито Агата, а Лилия!

Сценарий, каст, атмосфера, музика, сценография, много добри практични ефекти и култовата песничка за 'Пътя' - прекалено много плюсове.
Така че сериала получава една заслужена висока оценка.
-
7.5

# 468
Аз много харесвах сериала Агентите на Шилд

# 469
  • София
На мен ми е любим ама той няма нищо общо с МСЮ, даже директно го извадиха от историята и сериала осиротя, все едно се развива в някаква си там незнайно каква Вселена. В смисъл, беше канселиран от MCU.

# 470
  • Somewhere far away
Мда, Агата си е ужасен човек, да има някои тук там моменти в които си мислиш "брей може и да е добра", но в следващия момент виждаш че не е ! Само амбицията за повече и повече магия и сила и вечно черпене на енергия я води напред, пълен егоист,  не и пука за никой, наистина не е човек който да искаш в приятелската си среда Grinning

# 471
В "Агата" не ми хареса това, че през цялото време синът на Уанда беше настроен срещу нея, и таеше омраза, все едно тя е виновна, че го е изоставила, а всички ние знаем, че истината е съвсем друга. Хем ми е интересно да видя как ще развият тази сюжетна линия, хем не ми се иска да виждам син изправен срещу майка си. Ще чакаме втори сезон и ще видим...

На мен лично, макар и с много уговорки, "Соколът и Зимният войник" си ми остава любимия МАРВЕЛ-ски сериал. Той и "Локи". Heart

За "Какво, ако...?" хич и не искам да коментирам. Гледала съм единствено епизодите от сезон 1, 2 и 3 с Бъки Барнс по обясними причини и като изключим тези от трети сезон, тези епизоди ми бяха достатъчни, за да намразя този сериал, защото ми омръзна да ни натрисат тая Картър в каквато й да е форма - агент, капитан и прочие... МАРВЕЛ не се научиха, че тази жена (нищо лично към Хейли Атуел, която е прекрасна актриса) има повече хора, които не я понасят, отколокото фенове...

# 472
На мен много ми хареса Ехо. Но не е типичният Марвелски стил със супергерои.

Агата няма да го гледам. Нещо не ме грабна първият епизод.

# 473
Аз с удоволствие гледах сериала за Пеги. Вторият сезон беше по-слаб, но пък красива актриса, много екшън... Агентът, който беше влюбен в нея, после се появи в Агентите на Шилд (накрая). Така че не беше съвсем извън историята

# 474
На мен много ми хареса Ехо. Но не е типичният Марвелски стил със супергерои.

Агата няма да го гледам. Нещо не ме грабна първият епизод.

Аз също го харесах "Ехо", но имаше толкова шум за специалната поява на Дявола, а накрая тя беше всичко на всичко броени секунди. Ще видим дали пък Мая няма да се появи в новия сезон, Чарли Кокс беше подметнал за няколко появи на специални гости...за Бъки също се носеха слухове...а най-много за She-Hulk се говореше, че щяла да върне жеста на Чарли и да се появи, но...ще видим.

# 475
Уф дано не, всички искаме да забравим за She-Hulk.

# 476
  • София
Другата седмица излиза новият Капитан Америка. Първото сериозно заглавие от последната Фаза на Марвел. Да видим как ще тръгне.
Хан Соло като Червения Хълк. Класика Grinning

# 477
  • София
Тийзър на ''Фантастичната четворка: Първи стъпки''

# 478
Другата седмица излиза новият Капитан Америка. Първото сериозно заглавие от последната Фаза на Марвел. Да видим как ще тръгне.
Хан Соло като Червения Хълк. Класика Grinning

Аз лично си чакам "Thunderbolts*" и нямам търпение на дойде май месец. (Ах, как ми се искаше да участвам в томболата, която Себастиан и благотворителната организация, която той подкрепя бяха пуснали, за възможност да се отиде със Себастиан на премиерата на филма в Ел Ей, но първо едва ли щях да спечеля и второ - представям си безумните цени на билета до ел ей и на местата за настаняване там...Много щедро от страна на Себастиан да предложи 1000 долара за пътни разноски, но все пак... Впрочем интересно ми е дали някой българин се е включил в томболата?)

Колкото до "Капитан Америка" ще се прежаля да го гледам на кино веднага щом излезе, само заради Сам/Антъни Маки/ и най-вече, за да видя Бъки има ли го поне за няколко секунди или не. А за Червения Хълк, според мен, ако искат да го използват по-дълго е трябвало да вземат по-млад актьор за ролята, Харисън, колкото й да го харесвам си е вече доста възрастен...

# 479
Нов трейлър на Thunderbolts*, излязъл вчера по време на американската super bowl. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт