MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 606
  • 562
  •   1
Отговори
# 495
Deathcrush: И това е вярно, но все пак ми се струва прекалено.

Little heart: Електра, по логиката, че щом е приела елексира от дракона няма как да умре, освен ако не я обезглавят (както се случваше с лидерите и останалите членове от "Ръката") би трябвало да е жива, но дали ще я върнат е друг въпрос. Аз също много харесвам Джесика и бих била много щастлива да я видя пак. Колкото до Дани и Колийн, тя стана Железния юмрук, но и у него остана някаква сила, на края на последния сезон го даваха как беше някъде на изток (май в Китай) и още му светят ръцете... Ще се радвам да ги видя и двамата...

Те още много други лица биха могли да вкарат, ако пожелаят - Марси (която уж щеше да се жени за Фоги, но не стана ясно дали са се оженили в края на крайщата или не), Клеър, Люк, Джери Хогарт, Детектив сержант Махоуни (който беше и приятел на Фоги), Дина Мадани, Ейми (която Франк отпрати, но пък му беше като дъщеря и не пречи да се върне), и т.н...

# 496
  • Somewhere far away
Дотук 4 -ти епизод на DD ми харесва най- много! Много силен, добра режисура, добри диалози и добре написани сцени.

# 497
Дотук 4 -ти епизод на DD ми харесва най- много! Много силен, добра режисура, добри диалози и добре написани сцени.

На мен ми харесва поради една главна причина WinkHeart Нямам търпение за следващите епизоди.
П.П. В интернет излезе информация, че участието на Елдън Хансън (Фоги) в Сезон 2 е потвърдено. Друг е въпроса, какво ще измислят...

# 498
Е участва в първия епизод. Потвърдено е
Какво имаш предвид? Мислиш, че ще се върне ли?

# 499
Е участва в първия епизод. Потвърдено е
Какво имаш предвид? Мислиш, че ще се върне ли?

Нямам идея, така се говори, че щели да го върнат. Освен ако не става дума за спомени на Мат? Сега в момента снимат Сезон 2, така че...ще чакаме и ще видим...

# 500
Аааа сезон 2... е, много ще е хубаво да го върнат
Може да му дадат някаква супер сила. То не стана и много ясно защо му се случи, това което му се случи на Фоги. За мен не стана ясно поне

# 501
Аааа сезон 2... е, много ще е хубаво да го върнат
Може да му дадат някаква супер сила. То не стана и много ясно защо му се случи, това което му се случи на Фоги. За мен не стана ясно поне

Да, за мен също въобще не стана ясно. Чудя се дали не е било поръчано (ясно от кого). Защото въпреки, че Поинтдекстър беше там, когато Мат и Фиск си крещяха и Мат му каза да остави Фоги и Карън на мира и да не ги закача, самия Поинтдекстър няма лична причина да ги напада и убива. Не стана ясно и кой му плати операцията тогава и откъде се взе метала (вибрании? адамантий?), който му имплантираха. Възможно е, този който е платил операцията и е осигурил въпросният метал да е поръчителят. Връзва се и това, че Поинтедкстър спря да се бие с Мат в момента, в който Фоги умря, сякаш знаеше и целеше Мат да направи точно това, което после направи. Но това са мои разсъждения де, както казах тепърва ще гледаме и ще видим.

# 502
  • Somewhere far away
Според мен ще е като спомени. но не се знае- има теория , че може да направят както в комикса. Има комикс, в който Фоги изценира смъртта си.

# 503
За мен до тук се развива бавно сериала, не е нещо кой знае какво. Може да е загрявка. Радвам се, че имаше още едно познато лице.    Надявам се и другите да се появят

# 504
Според мен ще е като спомени. но не се знае- има теория , че може да направят както в комикса. Има комикс, в който Фоги изценира смъртта си.

Да, това за като в комикса го чух, но ще видим. Също четох и теория, според която Фоги е защитен свидетел и по тази причина никой не е казал на Мат истината. Това е обаче според мен най-малко вероятно...

# 505
Днес сутринта изгледах новите два епизода на един дъх! Някак малко мудно ми се влачи действието, но като цяло ми харесаха.
Скрит текст:
Особено сцените във втория епизод, когато отново видяхме Дявола с костюма и в действие ❤️

# 506
  • Somewhere far away
5ти еп- леко скучен, но пък Irish акцента винаги е радост за ушите ми.
И накрая - бонбончето, аааа много е умен Мат - много ми хареса тази сцена!

6 ти еп. - тотално полудяха всички. Grinning  или по-скоро се върнаха към старото си и истинското си Аз!

А Muse определено не си пада по фенките.

# 507
  • София
Не знам как да определя кастът и героите за Doomsday. Може би свръх космически. Вероятно ще бие Ендгейм.

Тор, Локи, Зимният войник, Капитан Америка, Професора, Мистик, Циклоп, Магнито, Звярът, Фантастичната четворка, Доктор Дуум, Шан-Чи, Черната пантера и вероятно още много други.

Забелязвате герои и актьори от оригиналния Х-Men Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 08:34 от Mandalorian

# 508
Не знам как да определя кастът и героите за Doomsday. Може би свръх космически. Вероятно ще бие Ендгейм.

Тор, Локи, Зимният войник, Капитан Америка, Професора, Мистик, Циклоп, Магнито, Звярът, Фантастичната четворка, Доктор Дуум, Шан-Чи, Черната пантера и вероятно още много други.

Забелязвате герои и актьори от оригиналния Х-Men Simple Smile

Аз честно казано последната част от каста не ги знам, защото не съм гледала старите филми. Но пък много се радвам, че Себастиан/Бъки е потвърден.Heart Колкото до Фантастичната четворка, едва ли някога ще свикна с Ебон в ролята на Бен, защото за първи път го гледах като Дейвид/Микро в "Наказателят" и много го харесах в тази роля. Според мен Марвел направиха груба грешка, като го рекастнаха така...

# 509
Патрик Стюърт и Иън Макелън заедно отново на екран са ми достатъчни да съм първа в киното 😁 Нищо, че сигурно че имат пет минути екранно време.

Общи условия

Активация на акаунт