MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 35 776
  • 609
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Обаче качиха и годинките, няма как вечно да играят тези роли. Просто проектът от Железният човек до Край на играта беше много добре изграден. После с тези сериали вкараха нови герои, но не ги развиха. Къде изчезнаха Вечните, Шанг-Чи? Просто някакви кръпки. Не успяха дори да навържат Дедпуул и Върколака, които са мега успешни. Само с трите паяка им се получи от ефекта на мултивселената.

Не съм много сигурен, че връщането на Робърт Дауни и Крис Еванс е въобще планувано. Последно изтръскване на портфейлите на феновете с Doomsday и Secret Wars.

# 571
  • София
X-MEN! 🤩

Амаааа без Върколака 😪

# 572
  • Somewhere far away
Е точно Върколака е единствения който искам вечно да я играе тази роля , точно Хю си го искам. за останалите , да време е за нещо ново - а и има доста други герои които също са интересни. не всичко е капитан америка и тони старк. време е да се насочат към друго, достатъчно време им отделихме и те достатъчно време си отделиха. просто за мен няма никой друг актьор, който толкова да си пасва и да е толкова подходящ за ролята както  Хю за Върколака. той е създаден да бъде в тази роля! просто никой няма да го замести.

# 573
Аз вероятно ще гледам точно заради старите персонажи, иначе вече не гледам марвелските филми.
Бях фенка на Хю Джакман още от първия Х мен, но откакто напусна жена си след грозна тайна афера и стана най-добър приятел с Райън Рейнолдс, вече не го харесвам и не мисля да го гледам в нищо.
Не става дума само за развода - това е нещо нормално, а за начинът по който се разви цялата ситуация. Явно е гаден човек.

# 574
  • Somewhere far away
Не бих се хвърляла в такива крайни заключения.
Не мисля че това веднага значи че е гаден човек. Гадни неща се случват и на добри хора. за мен винаги е показвал супер много човечност където и да е бил, по интервюта и шоута като гост и къде ли не , гледала съм почти всичко - много човечен, много земен, няма високомерие, няма нищо което да ме накара да ми светне червената лампа , винаги се шегува, но и в същото време винаги се държи супер уважително и осъзнато,  поведението му далеч не е на гаден човек.

# 575
Всеки си преценява, аз писах за себе си. Мнението ми няма да се промени по този въпрос.
Освен това, Рейнолдс е психопат - близките му приятели едва ли са много по-свестни.

# 576
  • Somewhere far away
О не се и опитвам да променям мнението на когото и да било- просто казвам че то си личи кой какъв е. не всичко е роля, и не може да си в роля непрекъснато. Кофти характерите и гадните хора си личат колкото и да са големи актьори, тези неща  се усещат.

Рейндолдс психопат? Tова пък от къде дойде? Grinning

# 577
Има Гугъл, Gpt, разговорът става излишен.

# 578
  • Somewhere far away
Не знам не съм му фен и не се интересувам. Има хубава жена, има деца  и видимо щастливо семейство - за мен това е доста очеваден факт. психопатите нямат нито едно от изброенитее неща . Wink

# 579
  • София
Има нов Върколак в проекция - Кавил Grinning

Иначе и аз съм огромен фен на Хю в тази му роля. Ван Хелсинг също.

# 580
  • София
Както никой не може да замести Кавил като Вещерът или Супермен (особено Вещерът) така и никой не може да замести Хю Джакман като Върколака, така че по-добре да не се опитват.
И Тони Старк не бива да връщат, защото ще се обезсмисли саможертвата му. Аз плаках когато умря. Той ми беше любимият герой от цялата MCU Вселена, но не искам да го връщат.
Дайте да върнем и Уилям Уолас и Максимус и Хектор и Леонид и т.н. и т.н.
Не става така хора.
Аз за това се подразних и на края на Странни неща с Ел.

# 581
  • Somewhere far away
Точно. всеки си има любим герой - на мен още от детинските години любим герой ми е Върколака- и това просто няма как да се промени, колкото и да ми говорят за разводи и че бил не добър - ами за мен ми е бил една цяла ера и не ме интересуват личните му драми и честно казано един човек може пак да си е добър, въпреки че се е развел та така ... много дълблоки  теми - няма нужда да ги обсъждаме , всичко се опира до това кой ни е любимия герой а за мен това е той.

# 582
Няма да върнат Тони Старк,  а Робърт Дауни Дж. в друга роля. Поне така разбрах....

# 583
То и Крис Еванс не се знае в каква точно роля ще е. Ако Тони се завръща случайно това ще бъде най-пазената тайна. Та кой каква роля ще играе можем само да гадаем.

# 584
Робърт Дауни Дж. ще е Д-р Дуум.

Общи условия

Активация на акаунт