MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 35 769
  • 609
  •   1
Отговори
# 585
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Както никой не може да замести Кавил като Вещерът или Супермен (особено Вещерът) така и никой не може......
Не съм съгласна, много добре си го заместиха в Супермен. Дейвид Коренсует е перфектен и отвя Хенрито. Така ще се намерят и нови железни човеци, черни вдовици, капитани и т.н.

# 586
Чак пък да го е отвял ... Има още много хляб да изяде. Но е неизбежно дори най-добрите кастове да бъдат заменени, все пак хората остаряват, не може да играят супер-герои до безкрай.

# 587
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Отвя го и новия Супермен е много по-готин като герой и действия от стария. Аз се радвам да има подмяна, че старите са ми досадни. Има нов трейлър на Отмъстителите от вчера, ако иска някой да го качи.

# 588
Робърт Дауни Дж. ще е Д-р Дуум.
Това е известно. Аз очаквам и изненади свързани с мултивселената. Едва ли ще разкрият всичко в трейлъри. Един актьор може да изиграе няколко роли както беше с Дедпуул.
Във всички случай много нови герои бяха изоставени наникъде.

# 589
Не вярвам да де върне като Тони Старк, въпреки че ми се иска. Саможертвата му ще се обезмисли.

# 590
Аз пък бих искала да видя и Фасбендър, и Макавой. Също страхотни Магнито и професор Х, макар и не всичките им филми да бяха силни.

# 591
  • София
Отвя го и новия Супермен е много по-готин като герой и действия от стария. Аз се радвам да има подмяна, че старите са ми досадни. Има нов трейлър на Отмъстителите от вчера, ако иска някой да го качи.

Е, аз съм го пуснал още снощи. Това е с Х-Мен. Третият тийзър. Първият беше с Капитан Америка и вторият с Тор.

Иначе за мен Супермен на Кавил е този, който аз лично предпочитам. Така както харесвам Батман на Нолан, така и този сериозен и по-мрачен Супермен с Кавил. Не съм фен на по-лигавия комиксов Супермен на Гън (но факт - по-близък е до оригинала).
Но за Вещерът - категорично не може да бъде сменен.

# 592
  • София
Най-много на края на Secret Wars д-р Дуум да щракне с пръсти и Тони Старк да се завърне с някаква амнезия Grinning

Със сигурност е огромен фен сървис завръщането на Робър Дауни и финансов бууст за Марвел след Endgame.

# 593
Принципно актьорите на "старите" отмъстители са с толкова силно излъчване и добра актьорска игра, че "новите" бледнеят и затова зрителите не ги приемат. Та, не се учудвам, че се чудят как да ги върнат. За съжаление се получава много скалъпено и тъпо като Дедпул и Върколака. Да, готини ефекти, върнаха Хю Гранд, ама ми е точно като за едно гледане.
От новите харесвам Елена (сестрата на Наташа) и то още от филма Черната вдовица.

Новите дори не се сещам вече кой кого играе, толкова са ми  гледам и забравям...

ПС: Да добавя само - принципно защо изобщо го "убиха" Върколака. Нали беше безсмъртен?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:34 от Soul Free

# 594
Децата, които много се кефят на подобни бабъл филми си искат нещо ново и разнообразно. Таргета и после мърча е основно към тях, а родителите плащат и се мъкнат с отрочето.
Доктор Дуум не виждам как ще бъде надминат като изпълнение и вайб от Джулиън Макмеън, но нови актьори ще заменят старите няма как.

# 595
Принципно актьорите на "старите" отмъстители са с толкова силно излъчване и добра актьорска игра, че "новите" бледнеят и затова зрителите не ги приемат. Та, не се учудвам, че се чудят как да ги върнат. За съжаление се получава много скалъпено и тъпо като Дедпул и Върколака. Да, готини ефекти, върнаха Хю Гранд, ама ми е точно като за едно гледане.
От новите харесвам Елена (сестрата на Наташа) и то още от филма Черната вдовица.

Новите дори не се сещам вече кой кого играе, толкова са ми  гледам и забравям...

ПС: Да добавя само - принципно защо изобщо го "убиха" Върколака. Нали беше безсмъртен?

Не бих казала, че Крисовците са мастъри в актьорската игра, особено Хемсуърт, но определено имат харизма и кастингът е тотално в десетката.

Логан беше завършек на историята на Върколака и реално пенсионирането на Джакман в ролята, тогава искаше да приключи с този образ и реално се получи много, много добре. Върнал се е сега, защото Раян му е приятел (и за много пари вероятно).

# 596
Да, това явно е така, както казваш, но Върколакът не трябваше да умира в края. Добър беше филмът, но доста неясно как така остаря и умря, след като досега все се казваше, че е безсмъртен. Малко откъм обяснение на сценария ми куца. Можеше да измислят различен път (примерно да отиде да живее в ранчо с дъщеря си, след като заведат децата на мястото, където трябваше да отидат). Все тая де, просто е доста тъпо това връщане, еле пък с Дедпул, който на всяка втора дума се обръща към публиката и коментира филма.

Крисовците имат много силно излъчване и стоят добре на екран.

# 597
Сигурна съм, че имаше някакво обяснение защо умря в крайна сметка, но прекалено отдавна съм го гледала Grinning

# 598
  • Somewhere far away
Има си обяснение, разбира се. Адамантия в тялото му започва да го трови, отравянето с адамантий е много жестоко и мъчително и постепенно унищожава тялото. съответно Логън си губи качествата, силите ..всичко. Вместо да му помага метала , започва да му пречи  и прецаква healing factor-a, а без него... знаем какво следва.

# 599
Сигурно е така, но преди това се казваше, че е безсмъртен и се лекува от всичко. Ако искаха да поддържат тази линия, просто нямаше да се споменава адамантия или да се каже, че той може да се справи с това. Както никой преди него не е могъл да преживее вливането му....(май след него имаше една мацка в един от филмите, която беше минала процедурата), така и това, че може да се справи с тази отрова. Както казах, все тая, моето мнение не е от значение, но, ако са решили да го погребат, не трябваше да го връщат и то така.

Общи условия

Активация на акаунт