Велико Търново-тема 47

• 70 751
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Сладкарница Асеневци или пекарна Хляб и приятели. Имат страници във фейсбук, може да разгледате техни торти и други неща.
От Хляб и приятели сме вземали само готови, стандартни торти, а от Асеневци сме поръчвали най-различни форми и брой парчета. Показвате им какво искате и те казват кое може, кое не колко парчета трябва да е, за да стане и прочие.

# 481
Здравейте, аз съм от Варна! На 01.07.23г. ще ходим до Елена да празнуваме юбилей на свекърва ми. Искаме да поръчаме торта за случая, но не ни се носи чак от Варна. Можете ли да ме насочите към кого да се обърна за поръчка във Велико Търново или Елена? Благодаря!
Мадам Роше, намира се до парк Марно поле. Два пъти съм поръчвала торти за рожден ден от тях Simple Smile. Оставям телефон за връзка.  0886818841

# 482
Здравейте, дали някой има информация за д-р Белчилов (УНГ) дали все още преглежда? Мисля, че е някъде около пенсионна възраст, но открих в един сайт контакти...

# 483
  • Велико Търново
Преглежда, но след предварителен час. Не стои в кабинета постоянно, звъннете да се чуете и уговорите час за преглед.

# 484
Препоръчайте ми груминг салон за подстригване на мини пудел, моля.

# 485
В Горна зад бившето кино има тунелче,след него улица.Някъде по тази улица имало салон.

# 486
Благодаря, вече първото подстригване на нашето пуделче е факт. С две ръце препоръчвам груминг Харли във Велико Търново, улица Мармарлийска е. Невероятно отношение, жената е изключително лъчезарна, внимателна и направи невъзможното за мен, защото кучето си е наистина доста палаво. Случайно попаднахме на нея, да не говорим, че цената е доста ниска за такава услуга.

# 487
  • Велико Търново
Здравейте, дали някой има информация за д-р Белчилов (УНГ) дали все още преглежда? Мисля, че е някъде около пенсионна възраст, но открих в един сайт контакти...

Със сълзи се смея на пенсионната възраст!Вярно е, че е близо, но като го видиш с джип или на мотор последното, което идва на ум е пенсионер.Работи с пълна пара и не само в Търново.

# 488

Със сълзи се смея на пенсионната възраст!Вярно е, че е близо, но като го видиш с джип или на мотор последното, което идва на ум е пенсионер.Работи с пълна пара и не само в Търново.

Всъщност разбрах, че в момента синът е наследил практиката. Бащата, който мен някога е преглеждал, явно не работи вече. Така че, да, звучи смешно сега, но просто не бях наясно, че синът е поел и се надявах на бащата още.

# 489
  • Велико Търново
Бащата, Бог да го прости, Д-р Илия Белчилов, беше НАЙ-НЕВЕРОЯТНИЯ човек и лекар, който съм виждала!
Синът му, Д-р Светлин Белчилов преглежда в кабинета си до ИТТ с предварителен час.

# 490
Аз не знаех, че е починал, родителите ми също не знаеха, но ми казаха горе долу на каква възраст трябва да е сега... Съжалявам да го чуя, че си е отишъл... Sad Мнението за него е всебощо и затова специално исках да дойда до Търново с детето и да отидем при него...

Благодаря на всички, които се включихте по темата!

# 491
  • Велико Търново
Синът/Светлин Белчилов е роден през 1957/ и е жив, здрав и си работи!

# 492
Здравейте! Ще се включа и аз в темата с едно бързо въпросче. Има ли някакви занятия в Търново за бебчета под 1г. с цел социализиране, опознаване с други бебчета и т.н., освен Киндиру и Бебешката музикална работилничка на Хепи мамс. Май май няма голямо разнообразие в това отношение, което е доста...как да се изразя...не ни отива на уж големия развит град да няма нищо...

# 493
  • Някъде в Европа...
не ни отива на уж големия развит град да няма нищо...

Търново никога не е бил голям, развит град, няма и да бъде. Някъде сме между град от селски тип и село от градски тип....За жалост!

# 494
Точно! Щях да се учудя ако имаше такива занимания!:blush:

Общи условия

Активация на акаунт