Велико Търново-тема 47

• 70 707
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, ходили ли сте в новото заведение Сontento, което е на мястото на пицария Папагала в Триъгълника. Между Асти и Уно. Как е кухнята там?
Мда. Лично впечатление  - недобро Wink. С уговорката, че посещението ни беше в петъчна вечер, което предполага по-голяма натовареност, но това не би следвало да оправдава обслужването, което получихме.
Вътре не съм влизала. Бяхме на терасата. Със запазена предварително маса. Две момичета обслужваха цялото заведение. Масите са толкова сбити една до друга, че буквално се надвикваш с хората от съседната/ните маси. Сервитьорките едва се провират между столовете. Масата за 4 човека беше толкова миниатюрна, че като ни сервираха на всички ястията, на масата нямаше място за напитките.
При нас бяха забравили да поръчат едното заявено ястие. Трудно успяхме да привикаме сервитьорката, за да попитаме какво се случва.  На абсолютно всички месАта ни бяха препечени, до черно. Та не мога да кажа, че съм впечатлена от кухнята.
Аз лично не бих се върнала, поне докато не отмине първоначалния наплив.

# 541
Здравейте, дали във Велико Търново има дама, инструктор за шофьорски курсове?

# 542
  • В.Търново
Не съм чувала, но мъжете са по-добри инструктори и шофьори, според мен.

# 543
Петя, която караше такси и раздаваше бонбони Laughing, но май вече не е инструктор

# 544
  • Велико Търново
Итструктор е, вчера я видях в учебна кола.Беше ми съученичка едно време.

# 545
Петя, която караше такси и раздаваше бонбони Laughing, но май вече не е инструктор

Ще се радвам, ако имате информация за фирмата, в която да я потърсим. Благодаря!

# 546
  • Велико Търново
Пробвайте в "Камино", мисля, че това пишеше на автомобила.

# 547
  • В страната на мечтите.
И аз се интересувам от шофьорски курсове, ако някой скоро ги е изкарал. Искам инструктор, който не крещи и е спокоен и ведър, защото ако ми се закрещи и ще се откажа веднага.

# 548
И аз съм със същия проблем. Трябва ми смел инструктор, защото другите само ми въртят волана и натискат педалите и като се кача без тях нищо не правя като хората.

# 549
Търся препоръки за фризьорски салон в града. Плюс е ако работи в събота и не на космически цени. Тоест Стельо не ми е опция. 😊 Става дума за боя (изсветляване) и подстрижка.

# 550
  • Велико Търново
Деница от салон "Кифла".Намира се срещу училище "Ем. Станев".
Уникална е!Трябваше ми доста време да се разделя със Стельо, но сега съм много доволна.

# 551
Търся препоръки за фризьорски салон в града. Плюс е ако работи в събота и не на космически цени. Тоест Стельо не ми е опция. 😊 Става дума за боя (изсветляване) и подстрижка.

С 2 ръце и два крака препоръчвам Мира 🩷
Марно поле . Уникална и като фризьор и като човек!
П.С , Стельо кой е ? Къде работи? (Сори за задръстения въпрос явно,но наистина не съм чувала за него).

# 552
Много е трудна Мира, миналия път бях при колежката ѝ и не останах очарована. Стельо е фризьор, който отдавна се слави. Знам, че Галена той я прави, салона му се намира до хранителен магазин "Царевец", до полицията.

# 553
И аз харесвам Мира, но е много трудна за всичко, а и самочувствието май дойде в повече.
От скоро ходя при Зорница във Vanity beauty boutique и съм доволна.

# 554
  • Beyond the stars
И аз се интересувам от шофьорски курсове, ако някой скоро ги е изкарал. Искам инструктор, който не крещи и е спокоен и ведър, защото ако ми се закрещи и ще се откажа веднага.

Борис Великов https://olimpvt.com/stranitsa/za-nas

Общи условия

Активация на акаунт