Велико Търново-тема 47

• 72 951
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Има ли в града школа по танци за деца (модерен балет), в която се набляга на танцуването без да се ходи по участия и да се купуват тоалети?

# 331
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин, където продават качествено месо? Тъй като го избягвах и не съм запозната, но сега съм бременна и ми се хапва..
Магазин Кулинар - на бул. България, до стълбите към Стадиона.

# 332
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин, където продават качествено месо? Тъй като го избягвах и не съм запозната, но сега съм бременна и ми се хапва..
Елена - срещу SPS.
А аз там не стъпвам.Предпочитам Метро или Кауфланд.

Бихте ли споделили защо?

# 333
Тениските с щампи в мола с добро качество ли са?

# 334
Тениски с щампи в мола е доста общо казано 😃.
Да използвам момента и да питам кои са ви любимите магазини (не онлайн) ?

# 335
Тениски с щампи в мола е доста общо казано 😃.
Да използвам момента и да питам кои са ви любимите магазини (не онлайн) ?
В МОЛа ли? Там нямам. В града  "Дика", "Юнона", "Lusy", "Fetish", "Kensol", "Мария", "Роси". Ако питате за дрехи.

# 336
  • Велико Търново

Ако питаш за такива, които надписват по твой избор-биват.Миналата година за рождения ден на треньора ми купих две и още тренираме с тях.Надписът не е мръднал, пера в пералня и суша в сушилня.

Не пазарувам от поне 16 години от физически магазини в Търново.Ако спешно трябва да купя нещо вероятно ще отида в Дика.

# 337
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дъщеря ми си счупи алайнера за долните зъби. Трябва ми спешно, може би ортодонт, който ще реагира бързо да направи нов. Чернева знам, че е много натоварена.. Идеи?  Предполагам, че и обикновен стоматолог би могъл да го направи, стига да разполага с такъв уред.

# 338
Дъщеря ми си счупи алайнера за долните зъби. Трябва ми спешно, може би ортодонт, който ще реагира бързо да направи нов. Чернева знам, че е много натоварена.. Идеи?  Предполагам, че и обикновен стоматолог би могъл да го направи, стига да разполага с такъв уред.
Д-р Дончев - 0888702820

# 339
Благодаря! Питах за изнесения "пункт", в който щампират тениски /мисля, че е само един/. Трябваше да доуточня.

# 340
  • Велико Търново
Аз съм си купувала качествени тениски и съм ги носила във Вали за щампиране, като си носех и щампата.

# 341
Здравейте, бихте ли ми казали коя детска ясла е по-добра. Мечо Пух или Щастливо детство. Живеехме на улицата на Мечо Пух и попадох документите там, увериха ме, че ще ни приемат. Но сега се приместихме на бул. България и Щастливо детство ми е наблизо. Не ми е проблем да водя детето и до Мечо Пух, просто не знам коя е по-добра.

# 342
Не знам как е в Щастливо детство, но в Мечо Пух много рядко ги изкарват навън.

# 343
  • Велико Търново
Не знам защо родителите вечно се хващат за това "навън". Замисляте ли се, че персоналът се съобразява с 25-30 деца , не с 2-3. Има деца, които трудно се адаптират, навън не им е по-лесно. Им деца с особености , а трудно да има възрастен за всяко дете ....и т.н. и т.н. Не си мислете, че персоналът не предпочита да е на въздух и не минава времето по -приятно, но понякога има доста обстоятелства, които родителите трудно виждат. Така че и в Мечо Пух,и в Щастливо детство децата биват изкарвани навън, когато квалификацираният персонал прецени.

Иначе навсякъде има позитиви, и негативи. Част от персонала може да ви хареса, част може да не ви. Зависи и от вашите очаквания

# 344
  • Beyond the stars
Само да вметна, че не само родителите, а нормативната уредба определя задължението за изкарване “навън”.
А вечните оправдания сме ги чували.

Общи условия

Активация на акаунт