Велико Търново-тема 47

• 72 946
  • 764
  •   2
Отговори
# 345
Пиша го, защото имам база за сравнение.
Моето ходеше в Мечо Пух на ясла.
Сборната им ясла лятото беше Слънце.
Ами колкото и пъти съм ходила да го вземам от Слънце все бяха навън. Хем пак от втори етаж слизаха и бяха доста деца. Дори единия ден духаше силничко вятър, пак бяха изкарани.
Ама Слънце са млад персонал и явно не ги мързи.
Говоря за преди 10 години.
Но и сега е същата работа.

# 346
  • В.Търново
Щастливо детство.

# 347
Препоръчайте ми добър невролог за Велико Търново или Горна Оряховица.

# 348
Не знам как е в Щастливо детство, но в Мечо Пух много рядко ги изкарват навън.
В "Мечо Пух" никога не съм виждала деца на двора. А живея на "Мармарлийска". По едно време се чудех да не е затворена.

# 349
Доктор Любомир Иванов,  преглежда в МЦ Аркус в нова болница.

# 350
Доктор Любомир Иванов,  преглежда в МЦ Аркус в нова болница.
Благодаря!

# 351
  • някъде там
Здравейте, събирам мнения за качествен ендокринолог в града или Горна Оряховица, Сирачка свободен час чак за април, а ми е спешно. Благодаря!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 00:06 от маймунка

# 352
  • Велико Търново
Искам да си взема билети за концерта с участието на Орлин Горанов на 21 март, но досега съм ходила в театъра само на театрални постановки и съм ги гледала от първи ред. Не съм сигурна обаче, че там ще е добре за концерт. Бихте ли дали мнение за оптимално място?

# 353
  • Велико Търново
Аз съм ходила на концерт на любим изпълнител, бях някъде по средата седнала, но честно казано бях готова само и да слушам без да гледам.Нямам спомен да съм недоволствала от мястото.

# 354
Здравейте, събирам мнения за качествен ендокринолог в града или Горна Оряховица, Сирачка свободен час чак за април, а ми е спешно. Благодаря!

Д-р Ренета Гонгалова-Г.Оряховица.Много е мила.Ще успеете да си запазите час за след 2 седмица.

# 355
Здравейте момичета,  къде във Велико Търново мога да намеря парфюми Yodeyma ? Знам, че в някои фризьорски салони ги предлагат. Имат онлайн магазин, но ми се ще да си спестя куриерските разходи.  Ще съм благодарна,  ако някой сподели информация 🧡

# 356
Здравейте,

Има ли къде във Велико Търново да се направи фетална морфология или трябва да се пътува до Плевен? Благодаря! Simple Smile

# 357
  • Велико Търново
Доц. Иванов от гр. Стара Загора идва всяка седмица и прави фетална морфология. Преди се звънеше на доц. Стойков за час и сега сигурно е така.

За Плевен препоръчвам д-р Бодурска

# 358
  • Велико Търново
Попитайте за подробна информация кой и кога прави ФМ, асистентката на Доц. Стойков 0888374843.

# 359
Тъй като предната седмица бях на фетална морфология имам прясна информация. Д-р Иванов от Стара Загора вече не идва. Сега фм прави д-р Мирчева от София. Много е мила, обяснява подробно. Попитайте следящия ви лекар за час.

Общи условия

Активация на акаунт